Jump to content

eesti mees

Kasutajad
  • Content count

514
  • Last visited

• Days Won

1

Everything posted by eesti mees

1. Keilas hävisin täielikult :(

Vabandust algselt läks natsa valesti. Eks ma üritan nüüd talvel rahulikumalt treenida, et kevadeks Tartus paremini esineda,loota ju võib . Ise arvan et Keilaks treenides pingutasin natsa üle, lõpupoole jäin aja hätta ja siis suurendasin pikkasid jookse korraga 2km võrra. Algselt tegin pikka jooksu maad 2x läbi ja suurendasin 1 km haaval. Lõpus praktiliselt suurendasin iga nädalavahetus 2km haaval. Treening kava oli nädala peale selline . E: TRX (kogu keha, ) T: jooks - tempo K: TRX N: jooks- rahulik 8km R: TRX L: puhkus P: pikkjooks Peale igat jooksu venitus ja enne võimlemine keha lahti.
  2. Keilas hävisin täielikult :(

Eks ma
  3. Keilas hävisin täielikult :(

Selge. sain vist valesti aru. Üritan meelde jätta, tundub olevat päris hea võte. Tänan nõuande eest.
  4. Keilas hävisin täielikult :(

Tänan parandamast . Üritan edaspida olla tähelepanelikum .
  5. Keilas hävisin täielikult :(

Ma kasutasin Keila puhul ennem jooksu BCAA, proovisin 10KM ja ka treening jooksudel ja vee hulka segasin 40g ISO PLUSSI
  6. Keilas hävisin täielikult :(

Noh kuidas sulle nüüd ütelda, eks sul ole õigus kilometraaz oli väike. Peamiselt peale 2 aastast pausi olin treeninud ainult 4 kuud (nädalas 3x jooksu ja 3x TRX kogu keha). Samas 21,0 KM olin ennem võistlust jooksnud 2x läbi. Treenisin algselt Tartu linnajooksuks (10 km) ja siis süstmaatiliselt Keilaks. Vanust 40 ja kehakaal 93 kg ja pikkus 198 cm.
  7. Sry., esimene osa läks nihu . Mul plaan järgmine esmaspäev Tallinna ligidalt Vääna- Vitti joosta, peaks tulema 19 km. Äkki tuled ka kampa, koos lõbusam . Hakkan vaikselt koormust maha võtma, poolik varsti tulemas.
  8. Pepsi Diet (alternatiiv karastusjookidele)?

Kui ma õieti mäletan siis USA mingi vend kaotas pea aegu vist kõik oma hambad juues seda dieet Pepsit. Muidugi ta jõi ka seda vist 2-3L PÄEVAS ja arvas et ta ka maru kaval 0kcal ja vedeliku vajadus kah täidetud. Mingist lehest lugesin.
  9. Pepsi Diet (alternatiiv karastusjookidele)?

Arvestades seda mis seal sees pidi olema siis mina igatahes seda värki väldin. Eelistan naturaalseid mahlasid , muidugi need jälle kulukamad .
  10. Pildid: Ukraina välijõusaal

Asi tundub päris HARD CORE olevat. Ma olen selle kohta kunagi ka lugenud, pidavat olema mitte just sõbralik koht ( teisest rahvusest inimeste jaoks).
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

Sama oli ka Itaalias kus ma paar aastat tagasi viibisin. Nutitelefon ja internet polnud seal noorte seas eriti populaarne, vähemalt tänaval mitte.
  12. Mure algas kui tegin oma 15 km pikkajooksu( lühikestega pole probleemi). Asi ole kohe nii hull, et värvisin natsa särki. Muidugi siis oli ka maru palav ilm. Eelmine kord tehes 17 km pikkajooksu õnneks verd lahti ei saanud aga nibud olid ikka hellad küll. Peaks veel mainima et ennem pole sellist probleemi esinenud, igakord olen kasutanud ka vaseliini. Ei teagi kas tegu on selle KRT. Eesti kliimaga või millega. Valmistun Keila poolikuks mis toimub 27 juulil ja see peaks olema Eesti kõige soojem kuu kui asi on higistamises siis olen kindel et seal hakkab veri lahmama. Seega igasugune abi oleks oodatud. Tänud.
  13. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Minul hakkas see probleem alates 15km distantsist. Kusjuures Eestis joostes. Olen ennemgi treeninud poolikuks ja isegi maratoniks UK elades ja seal küll ei esinenud sellist jama. Muidugi seal oli aasta ringi kehv suusailm ja temp ei tõusnud suvel üle 17C . Asi vist seotud higistamisega, ei tahaks uskuda et rinnalihas vahepeal suuremaks läinud .
  14. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Tänan sind veelkord abi eest. Tegin täna 19km treeningu ja ei mingit probleemi. Igaks juhuks ajasin ennem rinnakarvad maha, NÜÜD TEAN MIDA NAISED TUNNEVAD KUI OMA KARVU PIIRAVAD. Mu rind oli tunane nagu oleks keegi seda lahtise käega tagunud. Tänud veelkord.
  15. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Mulle meeldib su huumor aga ma ootasin asjalikumat vastust oma probleemile. Ma eelistan Gamsteri varjanti, tundub nats rohkem loomulikum. Sa võid aga ise proovida neid silikoone jõukas särgi all ja siis muljetada
  16. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Tänud
  17. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Äkki sa Gmaster saad mulle siis selle asja nime anda. Ma hüppaks siis homme sealt Fitshopist läbi. See asub mu kodus aint max 700m kaugusel.
  18. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Ma eelistaks ikka oma nibud alles jätta . Mida vähem kahju seda parem, nii kui nii tuleb vist ohutuse mõttes rinnakarvadest loobuda .
  19. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Kuidaks saaks kontakti . Kas asud Tartus v
  20. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Selge ma proovin. Kas sa oskad öelda kust kohast saaks osta Transpore Medical Tape 3M-i või midagi sarnast. Internetis kõik kiidavad seda aga niipalju kui ma loen siis see on aint online staff. Kui võimalik siis ostaks Eestist ja Tartust.
  21. Vajaks nibude teipimises nõuandeid

Nojah särk hõõrub. Peaks mainima et kasutan jooksusärki ja igati mõõtudes. Ennem ka poolikuteks treeninud ja seda probleemi pole esinenud. Korra oli ka aga siis ma jooksin vihmaga ja kasutasin vihmajakki ka, oli ka spets jooksjatele mõeldud aga ma higistasin ikkagi meeletult. Eestis treenides pole jakki kasutanud. Jooksusärk on Head DRI-FIT.
  22. Asi ei ole ainult kulturismis vaid ka inimeste ajudes . Elades veel UK sai vahel luheda naljakaid asju ,kusjuures tõestisündinud asjad . Paljud edukad noored tarvitasid steroide , põhjendus POLE AEGA ET JÕUKAS KÄIA JA KA TOITUMINE POLE PERFEKT AGA MA TAHAN JU SPORTLIK VÄLJA NÄHA .
  23. Noh, raha varastamine ei ole just aus viis selle hankimiseks. Samas steroidid ei ole ka aus viis oma lihaste kasvatamiseks. Nii palju kui mina olen lugenud või arvutist näinud interviuusid steroidide kasutajatega nad kõik õigustavad oma tegu sellega ET NAD TAHAVAD OLLA NR.1 Vanglas piisavalt steroide ja mõnuaineid saadaval,seal saab oma vajadust siis rahus rahuldada.
  24. Täna siis juhtus midagi naljakat minuga Tartu Auras. Tulles poisiga beebide ujumistunnist küsis üks 10-12 aastane noormees mu käest, ET ONU KAS TE OLETE HAIGE . Ma siis lolli näoga küsisin : MIKS SA SEDA ARVAD ?. See noormees siis vastas maru tähtsa näoga MA NÄEN TE ÕLGADEL VERESOONI . Ei osanud kohe midagi kosta ja jalutasin vaikselt minema. Riietusruumis tekkisid maru imelikud küsimused pähe: - Millist elustiili viljelevad selle lapse vanemad ? - Millist elustiili hakkab tema viljelema ? - Kas tema on esimene pääsukene või on selliseid veel ? - Millised on tuleviku Eesti noored ( kas peenikesed kehva tervisega või terved ja sportlikud) ? Vähemalt mul on võimalus oma pojas kasvatada mees kes ei pea sport tegevaid inimesi haigeks ja sporti ajaraisamiseks.