eesti mees
Kasutajad-
Content count
514 -
Last visited
-
Days Won
1
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by eesti mees
-
Suht kuivik algaja, oleks kaalu juurde saada.
eesti mees replied to janarL's topic in Kaalust juurde
Jooksmine suhteliselt vastupidavus ala. Põletad rasvu ja lihaseid, muudad need saledamaks ja sitkemaks. Peaksid hakkama rohkem sööma ja tegelema jõutreeninguga, nt. keharaskusega alustuseks. Tööle võiksid midagi kaasa teha, nt. kodujuustu vms. Kas teil seal külmik on, kus toitu hoida? -
Pakkusin umbes .Kui väga mõelda siis max 3 minta. Ainuke vaev oleks pesemine ja lõikumine, kodujuust ju karbis. Karp lahti ja lusikaga taldrikule . Vabandan väga vale info andmise eest, tean isegi et ülepaisutamine ei ole hea näitaja.
-
Mina keeran omale peale trenni sellise asja kokku. Pakk kodujuustu pluss kurki , tomatit ja dilli. Valmistamisn aeg kuskil 10 minta. Super söök minu arust.
-
Terevust! Sai siis oldud nädalake Hollandis Amsterdamis, proua töö asjus . Tema tööl mina poisiga parkides, trenn vabas õhus . Sai siis paaril korral sörgitud pargis nimega Vonderpark. Trenni varustuseks ainult Karrimori Trail tossud, Puma pikad dressipüksid ja Puma T-särk. Kuna need trennid olid ekspront trennid siis oli ka pulsikell ja muud vidinad kodus( Eestis). Tempot määrasin enesetunde järgi, maru hea tunne oli. Vahepeal oligi juba selline tunne et hakkan muutuma kella orjaks . Treenerit ehk siis poega lükkasin vankriga ees ja ka temale vajalik varustus oli seljakotiga seal all, tõukasin kuskil 30kg enda ees. Ainuke segav faktor oli et ka minu joogipudel oli seal all, seega vahel peatusin joomiseks. Suur kõvakattega tee oli 3,1 km ja mina jooksin 4 ringi seega 12,4 km. Pinnaseks oli külmast asfaldisegust tee. Ah ja ma tõmbasin kõvasti kohalike jooksjate tähelepanu, nii naisoost kui meessoost omade omi . Peale jooksu veel väheke kõhtu, puuoksa abil jalgade tõsteid.
-
Ma ei olegi tahtnud öelda et ma mingit imeasja tegin ja mind tuleks selle eest kiita. Lihtsalt üritasin tuua näidet et selleks et joosta või sportida pole vaja mingit Drai- Fit vms. varustust. Nt. kui ma olen oma kodu juures kergelt sörkinud siis peaaegu igal jooksial on spets riietus, mul omal muidugi ka aga on ka juhuseid kui olen läinud jooksma nn. lampi spordi vasrustusega.
-
Ei pruugi olla. Ma ka kunagi proovisin kreatiini, minul tekitas meeletut kõhuvalu. Muidugi eks inimesed ole erinevad ja ka toodete kvaliteet võib olla erinev.
-
Karrimor Trail tossud ei ole mitte jooksutossud vaid matkatossud ja riided mida kasutasin olid täitsa tavalised paksud , mitte mingid liibuvad ja hingavad nagu enamus jooksmiseks mõeldud riideid
-
Noh ma ei ole küll ekspert, aga suhkur on minu arust kiire energia. Kuna keha vajab ka muid vahendeid töötamiseks siis hakkab ta neib võtma kuskilt mujalt, põletama lihaseid , rasvu jpm. Lühikest aeg ehk kannatab teha aga nagu Vend Vähk isegi niiga oleks vist minagi 2 päevaga WC ja ÖÖGIKS oma sisemust välja. Oma vähestest teadmistest ei soovitaks küll kellegile toituda aint ühest asjast. Tean tuua näite kus veel UK elades üks töökaaslane oli nn. ÕUNADIEEDIL. 1 nädalaga OLI HAIGLAS MAOHAAVADEGA. TEHKE PALUN OMAD JÄRELDUSED
-
Peaksid pöörduma kellegi targema poole, näiteks phüsio. Minul ka kunagi väänati õlg liigesest välja ja pandi ilusti paika aga ma ei ravinud asja korralikult välja. Aastaid hiljem hakkas küünarliiges tunda andma, tehes raskustega trenni oli meeletu valu liigeses. Pöördudes phüsio poole ,keelati raskustega treening kui peaksin oma kätt tahtma tulevikus kasutada. Jõukas on nüüdseks ajalugu ja treenida saan ainult TRX-ga. Pöördu spetsialisti poole ja ravi oma vigastus ilusti välja. Head paranemist
-
Imre ega ma siis sind maha tee. Eks kõik inimesed on ju erinevad
-
Mina mäletan et ma siis sõingi hommikul putru ja kohvi ja mida vist veel kõrvale. Mäletan et hommikuti sai ikka söödud korralikult aga ikkagi kuskil 11.00 paiku hakkas nälg piinama ja vahel sai isegi ennem seda midagi vahepalaks söödud. Ma pole vist kunagi 5-6 korda päevas söönud( minu viga muidugi) aga teetöölise aegadel tuli vist välja küll, vahel isegi öösel paar puuvilja.
-
Ma mäletan enda ajast kui sai veel teetöölise ametit peetud, olin kunagi rulli ja plaadi mees . Suvel sai vahel alustatud tööd kuskil 07.00 või nii. Hommikul 05.00 polnud mingi probleem süüa . Kaalus ka nagu juurde ei võtnud, vaata et suvel sai isegi kuskil 3-4 kg kaalu kaotatud .
-
Asi võib olla ka selles et ei joo piisavalt, vett mõtlen. Mina teen ka pidevalt keharaskusega trenni ja käin jooksmas aga kui joon üle kahe tassi kohvi päevas on kohe sääred ja kogu keha kinni. Pole nagu seda powerit et liikuda. Venitamine ja rullimine aitab, säärte valu vastu. Pikkalt muidu jooksed ja kiirelt, äkki kurnad keha liiga. Proovi teha vahelust, nt. lühike, poolpikk ja pikk jooks.
-
Täpsema tulemuse saad kui kasutad GPRS kella, minu arust.
-
Eks siis pea j'lle hakkama trenni tegema ja oma menüü üle vaatama . Nii lihtne see ongi .
-
Võrkpall on ju igati intensiivne mäng . Võrgu trennis on jalgadele ja kogu kehale päris hea koormus, ei tohiks küll rasvaga probleeme tekkida.Kaua juba mängid
-
See on küll igati seksikas nõuanne mida sa annad.
-
Samas ma küsiksin kohe vastu, kas pubekana kunagi ei tahtnud olla kiire ja tugev, kasvõi kehalise tunniks et olla parim. Vägivald polnud kunagi stiimuliks aga kui aus olla siis koolist koju oli jala päris pikk tee ja nii mõnigi kord tuldi tänaval kimpu, see aga selleks . Minu arust ei saa vägivald olla kunagi stiimuliks aga tihti see on ajend mis paneb su pea tööle ( olla või mitte olla, selles on küsimus). Teema algatajale soovitan mina natsa trenni teha, siis kaob ka lodev lihas. Ei pea minema jõukasse võib ka kodus trenni teha. Siis ja paistad saledam ja rohkem trimmis. Ei usu et sul seal see pekk on, lihtsalt lihas mis pole piisavalt trimmis. Ah ja pea aegu unustasin, vaata ka mida sa suhu paned
-
TOP vastus Archangels . Meestel peavad olema tugevad jalad, mitte mingid pulgad . Samas kaks nädalat ennem kooli saab ikka midagi teha, nt. keha natsa trimmi ajada. Muidugi selleks sa pead ikka korralikult toituma ja trenni tegema . Teema algataja ei tee vist kumbagi . Seega kipun arvama , et kaks nädalat enne kooli ärgata on vast tõesti hilja. Mina küll tahtsin sellises vanuses olla kiirem ja tugevam. Aga noh ma kasvasin ka Kohtla-Järvel ülesse, selles vanuses oli kogu aeg vene nolkidega ütlemisi . Eks see oli ka stiimuliks .
-
Soovin õnne lapse sünni puhul ja edu oma asjade korraldamises. Omast kogemusest võin öelda, et ma ei kujutanud ettegi kui palju ma ennem mõtetult aega raiskasin. Lapsega koju jäädes avastasin, et suudan teha mitut asja korraga .
-
Nagu juba pealkirigi ütles osalesin Keila poolmaratonil , toimus 27 .07. 2013 .Samas võin kohe öelda,et jooks läks aia taha aga samas pakkus ka palju mõtteainet. Viimane treeningjooks toimus Tallinnast Vääna-Vitti 22km, rahulik tempo , sirge ja lauge trass ja aeg oli 2:09. Seega läksin suht koht julgelt ja enesekindlalt poolikule. Võistlusel avastasin et esimesed 10,5KM oli alla mäge ( kalle 3-4 kraadi) , tempoks valisin 6:35/KM. Teine pool oli sama ma ülesse ja siis tuli ka kustumine . Jõudes 15KM olid jala-ja tuharalihased krambis. Lõpetasin ajaga 2:20, plaanisin 2:15. Tulevikule mõeldes siis tahaks osaleda Tartu maratonil( poolikul kui KM vaadata), pidi olema palju karmim. Talvel tuleb julmalt joosta( termovarustus juba tellitud) ja ega vist TRX trenni ka ei tohi unustada. Kõik komentaarid ja ettepanekud on oodatud.
-
Tore siis saamegi koos asju arutada ja koos trenni teha. Käruga olen jooksnud kuskil 15 km, tempo oli natsa üle 7km/mintale. Võhma probleem, kiiremat tempot poleks kannatanud nii pikalt hoida. Peale 15km kuni 21 km olen jooksnud ilma käruta, naine on siis lapse järgi vaadanud. Peamine probleem on see et jooks on lünklik, palava ilmaga tuleb iga 30 minta tagant teha väike peatus, lapse jootmiseks. Edu lapse kasvatamisel, see on fun .
-
Ma ei sa teha tempo jookse kahel põhjusel ( natsad tobedad põhjendused). Esimene põhjus: Ma kodune (lapsega), naine tööl( parem palk). Jooksen päeval koos käruga, kasutan Emmaljunga oma ( kaal 15 kg). Vägagi ebastabiilne, kiirel liikumisel. Korra proovisin kuskil tempol 6min/km hakkas kõikuma küljelt küljele. Teine põhjus: Ma korra proovisin , ma pussu . Peale 5km kõndisin koju, jalad olid 2 päeva verd täis . Pole küll ekspert aga arvan et käruga joostes treenin küll jõudu aga aint lühikeseks distantsiks. Pooliku distantsi läbimiseks peaks vist terve aasta käruga jooksma.
-
Arvan, et sain su mõttest aru. Tundub suht koht loogiline aga ka päris karm joosta 3x nädalas üle 10 km aga eks ma proovin ja annan teada. Ega ta ära ikka ei tapa .