Jump to content

eesti mees

Kasutajad
  • Content count

514
  • Last visited

• Days Won

1

Everything posted by eesti mees

1. Selle üle on mul muidugi hea meel ,et inimesed veel aitavad ja oskavad viisakalt abi küsida. Mul endal oli paar päeva tagasi Tartu bussijaamas selline naljakas seik. Jalutasin seal kandis ja üks mees tuli ligi ja hakkas kiitma kuidas mu laps välja näeb ja kui kallis on ikka lapse eest hoolitsemine. Ma siis viisakalt kuulasin ja küsisin, et kuidas ma saan aidata. Ta siis ütles mulle et mul on korralikud riided ja laps ka, ma ilmselt rikas äkki annaks talle 10 euri. Ma siis ütlesin, ei aga 2 euri annaks küll. Kas sa tead mis siis Ta KUKKUS ROPENDAMA, ET MA OLEN KOONER. Naljakas on see, et turvamees seisis seal samas ja ei teinud teist nägugi. Ma siis vihastasin ja ütlesin et ma kutsun politsei ja kõik. Ropendas veel ja kadus kus seda ja teine. Huvitav et turva ei reageerinud, ei tea kas sai poole saagist omale või mis.
  2. Archangel'i blogi

Kui sa tahad vaimu treenida siis mine jõukasse või muretse omale jooksulint. Usu seal peal 10 km või pooliku läbimine on täielik piin. Õues on igati lihtsam saad silmadega haarata tugi isikuid või esemeid ja mõelda, et jooksen selleni või püüan selle kinni. Õues jooksmine karastab rohkem keha : tuul, vihm näkku, autod pritsivad- keha peab võitma kõiki neid ebamugavusi. Õues on jooksmine fun aga sees nagu mõttetu tampimine, kurnab keha ja vaimu ka. Minu arust.
  3. Archangel'i blogi

No see et sul siin blogi on igati hea, usun et seda lugedes on endalgi midagi õppida. Sai ka eile natsa teistmoodi trenni tehtud. H hommikul rattaga koolitusele 5km ots sinna ja tagasi , siis TRX kogu keha ( teen nüüd palju kombo harjutusi- trenni aeg vähenes märgatavalt) ja lõpetuseks mu proua otsustas et hakkab oma jooksmist ellu puhuma, nii et tugiisikuna 5 km ots takka. Mis puutub libedusse siis naelad aitavad jää vastu kõige paremini, olen proovinud nii kette kui naelu. Ketid on head lahtise lume korral, nii pea kui on jää või kinnitallatud lumi hakkavad nad libisema, Nael on see mis ruulib, ostad sellised mida saab tossudele peale tõmmata ja lähed, sukk ei teeks ka paha või sall, mille saad suu ette panna..
  4. Äkki kellegil on kogemusi

Mure selline et sooviks osta koju Iron Gym Extremi või mõnda muud säärast toodet. Olen natsa uurinud tausta ja saanud teada et kahjustab ukseraami ja ka see vahtkumm või mis seal on läheb kuskil 2 kuuga katki. Kodus tavaline valget värvi ukseraam, mingi värvitud puid kvaliteeti ei tea. Äkki on võimalus ukseraami kuidagi kaitsta või seda kummi. Tavaliselt kasutan TRX , see vastupidavus aga ma mõtlesin asja natsa kombineerida, sellest ka vajadus.
  5. Äkki kellegil on kogemusi

Palju sa kaalud kui saladus pole, mina 86 kg. Samas vägagi hea kuulda et pole kahjustusi tekitanud. Nüüd siis saan ilmselt oma TRX poolt võimaldatavad vastupidavus treeningud kombineerida jõu treeningutega, selja treenimine mutuski juba vastupidavus treeninguks. Tänan abi eest.
  6. Äkki kellegil on kogemusi

Oskad sa kosta mida see tagumine puu mis toetub vastu seina kipsplaadist seinaga teeb. Mulle väideti Tartu poes et surub selle sisse nagu paberi.
  7. Äkki kellegil on kogemusi

Käisin täna Tartu FitShopis asja uurimas,seal väideti et see tagumine puu mis läheb vastu seina võib kipsplaadist seina katki suruda. Ma saan vägagi aru,et teie soovite asja müüa ja ma olen ka käpp ostma aga ma sooviks ka tausta uurida.
  8. Äkki kellegil on kogemusi

Sellel pool paneb jah muretsema, peamine mure on selles, et korralik uksepiit on seinaga tasa ja siis see osa mis välja ulatub ongi naeltega selle korraliku peale kinnitatud ehk siis see iluliist. Muidugi kui ma ostan asja siis pidi ka need klambrid kaasa saama aga palju need aitavad ma ei tea. Uurin sellepärast et kui ma ostan €65 asja ja siis tuleb välja et asi ei sobi on ju sitt lugu
  9. Selg

Lõuatõmbed on nii jõu kui ka vastupidavus harjutus, pead ju kogu aeg oma keha raskust ületama. Plokil sa saad vastupanu valida ja kohe alguses teha korraliku pika seeria, lõuatõmmete puhul ei pruugi teha algul tervet seeriat.
  10. Äkki kellegil on kogemusi

Muretsesin selle teibi pärast, et kas mööda uksepiita ei hakka libisema. Teine mure veel mille täna avastasin, mul on uksepiida peal veel mingi 1,5 cm paksune iluliist, mis on kinnitatud sinna naeltega. Eest poolt nagu ei tohiks tekkida probleemi , surub sinna peale . Muretsema paneb see osa mille peale lõuatõmbe kaadervärk peaks toetuma. Kas seda murdma ei hakkaks? Ei tahaks seinale mingit tugi konstruksiooni ehitada.
  11. Äkki kellegil on kogemusi

Kas see peab olema tavaline nt. elektriku teip või mingi muu. Muretsen et ka see teip libedaks ei jää
  12. Pühad

Häid rahulike pühi kõigile raua kangutajatele
  13. treeningjärgne lihaste valu

Ilmselt on meie treening ja ka vahendis erinevad. Mina kasutan 3x nädalas jaotatud kava ja treening vahendiks on TRX ( vigane õlg ja põlv ) ja osad seeriad lähevad 20+ kanti. Üritan ka 3x nädalas sörkimas käia( viimasel ajal kahjuks harvem). Eks see lihase valu ole suhteline asi, mõni ei koge seda kunagi ja teine kogu aeg kimpus. Ma tähendasin et kui kohvi joomine läks hulluks - 5 tassi ja vee joomise jätsin tahaplaanile olid lihased valusad ka lihtsast võimlemisest. Hetkel 3 tassi kohvi ja püüan juua 2 l vett päevas.
  14. treeningjärgne lihaste valu

Mina treenin kodus ja peamiselt keharaskusega. Iga kord kui trenni lõpetan on lihased valusad. Oma arust nagu pole algaja, asi selles kuidas sa teed ja palju sa teed. Paljud teevad selle vea ,et rahmeldavad kasutavad inertsi. Kui sa ikka harjutuse lõppfaasis peatud korraks ja tuled aeglaselt algasendisse tagasi, siis on varsti lihased täis ja valusad.
  15. Vend Vähk Peab liikuma!

Mina on 1,5 aastase poisi kohta küll ei oska midagi halba öelda, nt. kui teen põrandal kättekõverdusi siis paneb ilusti oma käed minu õlgadele ja surub alla, lisa takistus omast käest. Niipea kui kohe oma TRX ülesse riputan üritab selle otsas turnida ja keerelda. Proua vanade 1,5 kg hantlitega suudab kodus käia kuskil 2m. Ütleks et aktiivsus on ok aga olen näinud juba ka ohtu, nt. kui vaatan hommikul terevisiooni siis uurib seda telekat ikka andunud pilguga aga ta varsti lasteaeda ja ma tööle, nii et siis saab korraliku trenni peale
  16. Vend Vähk Peab liikuma!

Eks see kehaehitamine ole päris karm värk, eriti veel väljaspool väikest Eestit. Tahad olla tegija siis proovid kõike viise, ka kiiret ja libedat rada. Vahel on jäänud mulje et ka tava saali kasutajad kasutavad seda libedat rada. Olen oma elus nii mõnelgi suurel mehel näinud hämmastavat agresiivsust ja sellist meeletut raevumist tühiste asjade pärast. Kohe tekivad küsimused ka see meeletu testo ajab ajud mõnel sassi või on see mingi muu maagiline vahend. Kahju mehest, ma tast aint neli aastat noorem aga noh ma ka palju kilum kui tema .
  17. Segadus selgemaks - algaja küsib nõu

Mina olen tähendanud enda puhul,et kui teha selliseid harjutusi mis hõlmavad paljusid lihaskruppe korraga või isegi kogu keha siis on võimalik ennast ilust pulkida up ja ka rasva protsenti hoida madalal. Asi võib olla selles et ma kogu aeg niimoodi treeninud ja kui saali kusagile masinate taha saan siis varsti keha ok aga ka kõht lodev. Enamus keharaskusega harjutusi koormavad ka kõhulihast rohkem või vähem.
  18. Palju õnne. Väga kõva esitus kui vaadata konkurentide suuruseid.
  19. SKG transformation journey

Kas sa teed hantlitega või kangiga? Kangiga on üldjuhul kergem, osa raskust läheb õlgadele.
  20. SKG transformation journey

Kas sa oled kunagi proovinud hantlid käes pingile astuda. Lõhub su tuhara lihase mõne korraga ribadeks( piltlikult öeldes muidugi) + võtab hingeldama nii mis kole. Ainuke miinus on see, et peale paari seeriat ei taha raskused käes püsida aga see on harjutamise asi.
  21. Ma lugesin uuest Mens Health-st proteiin jäätisest. Nimega G-Fit ( 21g valku, 3 g rasva, 14g suhkurt, 217 kcal). Kas kunagi lootust seda ka meie poodidest saada? UK poodides pidi maksma üks jäätis £4
  22. Jorgen Matsi

Tugev esitus ikkagi, mis sest et seekord pidid leppima kaotusega. Huvitav et sulle ei antud loobumis võitu kui prantslane alt ära hüppas aga ega mina ju reegleid ka ei tea. Nii kiiresti uue vastase jaoks kohaneda ja teda tundma õppida on ikka maru keeruline ja vist isegi võimatu. Head taastumist.
  23. Priibe Blogi

Kas sa suudaksid näiteid tuua. Mina näiteks näen siin et Hr. Priibe üritab oma välimust ja mõttemaailma toitumis alaselt muuta. Saan aru et see on talle raske ja ta üritab meid oma edusammudest teavitada, mis on tore. Usun et sellel teemal endast kogenenumatega vestlemine on vägagi arendav ja tuge pakkuv tegevus. Kahjuks on ka selliseid kes arvavad et tema treener ja ta ise on toitumise alal liiga üheülbalised. Mina soovitaks neile pakkuda omalt poolt lahendusi. Ma ei ole küll ekspert aga kas sõna KLATSH ei tähena mitte KEDAGI TAGARÄÄKIMA. Arvan et selles blogis vajeldakse rohkem Hr. Priibe edusammude ja suundade üle kui pakutakse omaltpoolt lahendusi ja tuge. Muidugi mina arvan ültse palju.
  24. Priibe Blogi

Naljaks et me kõik siin arvustame ja laidame, samas me unustame et me olime kunagi kõik algajad. Kas me oleme unustanud et me uurisime, katsetasime ja puurisime kunagi kõik ise ja avastasime mis meile sobib ja mis mitte. Priibe on veel roheline sellel alal andke aega talle atra seada. Küll ta hakkab ka kunagi avastama, niikaua las toimetab treeneri käe all. Kui arvab et pagas on piisav, las hüppab vette ja proovib pinnale ujuda. Kui pinnale ei tule alles siis võime hakata arvustama. Minu arust. Priibele uuri , kogu teadmisi ja tee õpetustel vahet. Mitte kõik ei tööta sinule mis töötab teistele. Soovitan hoida pea külm ja nahk paks, arvustajaid on palju ja mitte kõik ei oska oma teadmisi edasi anda. Nagu ma juba ennem ütlesin eks igaüks on leidnud oma tee ise aga ma olen kindel et alguses on nad kõik abi ja motiveerimist vajanud.
  25. Treeningkava väljas

Ainult lõuatõmmetest ei piisa. Peaksid tegema ka teisi harjutusi. Nii lõuatõmbepuul kui ka rööbaspuudel saad teha ka kõhulihaseid, Rööbaspuudel saad veel teha sügavaid kätekõverdusi, väga hea rinnalihasele jõuharjutus. Rööbaspuudel saab teha triitsepsit ja lõuatõmbepuul biitsepsit. Ei söö ei tule ka lihast ja jõudu, nagu juba öeldi söögil ja söögil on vahe( friikad ja burger annab kõike muud kui jõutreeninguks vajalikku energiat).