Jump to content

krrrr

Kasutajad
  • Sisu loend

    54
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

krrrr

  • Tase
    Värske olija
  1. jooksmine

    Eesmärk oleks ikka paremaks saada. Distantse 500-1500 teen üldiselt, rahvajooksudel jne krossijooksudel osalemine. Probleem võibki äkki olla uues treeneris jne, sest tegelikult ma varem lõike polnud nii palju tõesti jooksnud. Aga samas tundsin, et paras. Vahetasin ka kooli, vb pinge sellega. On öeldud ka, et rahulikul jooksul peaks pulss olema u 120-130, mul aga 140-150 ning lõikudel mitte üle 170, mul aga kuskil 180. Ma ei tea missuguse tempoga ma siis tegema peaks. Soojendust tehes läheb pulss juba kuidagi kõrgeks, samas lõdvestuse ajal on hea.
  2. jooksmine

    Treener on öelnud, et lihtsalt läheb äkki kauem aega vms. Minu arust aga kahtlane, pulss kuidagi liiga kõrge joostes. Toitun normaalselt, mingeid lisandeid vms kindlasti ei kasuta. Vaated aga tervislikumad, kui enamusel endavanustest. Alati söön hommikust(kõige tähtsam minu jaoks, paneb päeva täielikult paika), selleks siis kas puder, kohupiim, omlett/keedumunad+salat, avokaado vms, puuvilju/marju. Lõunaks tavalist kodutoitu, nt kana+riis/tatar/kartul+salat. Õhtuti kuidas kunagi, vahest kohupiim/kodujuust, kama, puuvilju, salatit, leiba, juustu, või siis mis kodus tehtud. Trennipäevadel(kooli ajal) ka u 2 vahepala(pähklid, puuviljad). Tarbin ka hapukoort ja üldse seemneid ja pähkleid päris palju. Kindlat plaani nagu ei ole praegu, aga kooliajal täpsed ajad ja siis rutiin sees.
  3. probleem

    Tere! Probleemiks siis see, et nahk ja huuled kohutavalt kuivavad kogu aeg. Praegused ilmad ka kehvad, aga probleem oli juba varem. Kas võib midagi kilpnäärmega valesti olla? Või toitumises? Kraanivees(vahetasin elukohta)? Käenahk on lõheline, ja kehal ka kisub, kuigi kreemi panen iga õhtu, kätele tihedamini. Päris kreemipotsiku otsas ka ei saa ju istuda.. Joon palju vett ning määrin ka oliiviõliga end vahel. Oskab keegi nõu anda, mis teha?
  4. Rulluisutamine

    Kuivõrd aitab rulluisutamine kaasa jooksmisele? Kas tuleb kasuks, mis lihaseid treenib ? Kui teen nt 3x nädalas jooksutrenni ja 2x rulluisutamist. Sõidan u 1h, ~14 km.
  5. jooksmine

    On olemas.
  6. jooksmine

    Siiani kõige paremini on läinud/sobinud 500-600m jooksud. Aga samas pole pikemaid väga proovinudki(võistlustel).
  7. jooksmine

    trennis käind u 3 aastat. Ja arvasingi, et oskan juba ise teha, tunnetan oma organismi jne.. Point ongi selles, et muidu olin päris hea (Eestis ikka esikümne hulgas), aga nüüd oli tervisega jamasid ja oli paus eelmine aasta. Sain tagasi vormi, aga nüüd läheb allamäge.. kui ise teen.
  8. jooksmine

    Olen pikemat aega teinud ise jooksutrenni. Enne käinud ka päristrennis. Probleem selles, et teen igasuguseid asju ja päris normaalse koormusega, kuid tulemused justkui langevad. Tihti on hakanud samast kohast pistma, joostes väsib ära tohutult ülakeha(käed jne). Sügisest plaan minna tagasi trenni(vahetan elukohta) ja treenida treeneri käe all, aga praegu pole selleks võimalust. Eesmärgiks pole alla võtta vms, vormis hoida aga küll. Rohkem siiski areneda, kiiremaks ja vastupidavamaks saada.. Arvan, et olen teinud midagi valesti. Tahaks aga sügiseks saada paremaks. Oskab keegi anda nõu, mida teha ja kui palju? Olen 16a, tüdruk. Praegu treeninud suhteliselt enesetunde järgi ja üritanud jooksu huvitavamaks muuta. Nt 1 x nädalas: 2km soojenduseks, võimlemine,jooksuharjutused,kiirendused(ülesmäge/allamäge veidike), hüppeid või hüpits, +lõdvestus; 2x nädalas: rahulik jooks u 6-8 km+võimlemine; 1x nädalas 4km(sees 5-6 kiirendust)+2 km rahulikult, lisaks hüpitsat, hüppeid vms. Kindlat kava pole, teen kuidas pähe tuleb.
  9. Aktivistile

    Oleksin väga tänulik, kui saaksin teiega kas meiliteel või kuidagi natuke suhelda teatud probleemi suhtes. Arvan, et oskaksite mind aidata. Ei taha siin avalikult rääkida.. oleks see võimalik?
  10. Taastusjook peale anaeroobset treeningut.

    kas keegi seletaks seda kakaoteemat? paraku ei oska inlise keelt nii hästi..
  11. Jalgrattasõit

    aga kaua sa seda hiiti tegid ?
  12. jooksmine

    Aga kuidas ma peaksin toituma? Alla kindlasti võtta ju ei taha, pigem juurde.
  13. jooksmine

    Olgu, aitäh üritan midagi tegema hakata.
  14. jooksmine

    mõtlen teha vist 2 x nädalas hiiti, aga kas võib alustada ka teisest kuust,mis programmis ette nähtud?
×