Jump to content

masterofceremony

Kasutajad
  • Sisu loend

    360
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

masterofceremony

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 15.08.1979

Viimase Profiili Külastajad

3 838 profile views
  1. Cissus Quadrangularis

    Cissust (oleneb mitme % on), nt. 11% tuleb võtta treeningpäevadel 1gr 3x päevas (hommikul tühjale kõhule, enne trenni ja peale trenni valgu kokteilis), trennivabal päeval võib kasutada 1gr 2x päevas (hommikul tühjale kõhule ja õhtul ca samal ajal, kui peale trenni valgu kokteil) . Ise olen kasutanud oma õla vaevuse pärast. Teeb heaks küll ja tõmbab kortisooli taseme ka allapoole. Ca nädala pärast peale kasutama hakkamist hakkab asi toimima.
  2. bodybuilding.com

    1 vana teema
  3. Tõenäoliselt terve universumi kiireim koer

    Kui koertest rääkida juba, siis vaadake kuidas reageerib kore vuvuzuela peale:
  4. Parim roheline tee

    Natuke teaduslikku infot teede kohta: Black Tea is the most popular tea all over the world. It comes from the Camellia Senesis plant. Black tea is made from the young tea leaves and the buds. The leaves and buds are completely fermented or oxidized after they have been dried. Black tea has a strong, bitter flavor. Some different types of black teas are Orange Pekoe, and Earl Gray. Green Tea comes from the same plant as black tea, Camellia Senesis. It is even made from the same leaves as the black tea. The difference is that green tea does not go through a fermenting process. Instead the leaves are steamed after they are dried. Green tea has a grassy flavor. Oolong tea only is partially fermented. This gives the tea a smoother taste that is not as strong as black tea and curbs the grassy flavor of green tea. White tea was once reserved for royalty in China and has only been available outside of China for a few years. The leaves are also from the Camellia Senesis plant. The leaves are picked only twice a year at a very young stage just before the buds are beginning to open. The leaves are then partially fermented in a similar manner to the Oolong tea.
  5. sinu unistuste keha

    Njah, kui mõelda reaalselt, siis püüdleks sellise mehe poole ja võibolla 10-15 aastat tohutut tööd ja pühendumist ning isegi õnnestuks lähedale jõuda: Kui aga vaadata väljapoole Eesti piire, siis kindlasti "oma Euroopa poiss" Markus. Youtubest nii mõnigikord enne trenni väike motivatsioonilax ammutatud.
  6. pulss

    Rasvapõletusel võib pulssi hoida vahemikus 120-130, parim on seal kuskil keskel.
  7. YouTube videod

    Nüüd ma tean, miks mul tiss ei arene
  8. spordisaal+paksud???

    Kool on julm - ei vaidle vastu. Kui oled vaimselt nõrk, siis ka üldjuhul põled heleda leegina läbi. Vajud masendusse ja niigi ülekaalust sööd ennast suurest masekast veel 2-3x suuremaks. On selliseid juhtumeid ette tulnud küll. Minu arvamus paksud vs. jõusaal on natuke teine, sest olen ka mina kohanud selliseid tegelasi saalis. Samas on tihti näha, et kellest saab nö asja (1-2%) ja kes niisama ballastiks kaasas nö ka sõber ütles, et tavai tule ka kaasa ja hakkame saalis käima (ülejäänud 98-99%). Tavaliselt see 1-2% teab ka mida saalis teeb, aga ülejäänud vedelevad pinkidel - halavad, et kui raske neil ikka on ja neid peab koguaeg pinkidel lösutamast ära ajama, et saaks trenni teha. Mina soovitan, et kui inimene hakkab halama, et ei saa - ei taha, siis jäägu ta sinna paika ja las masendub jne. Aga siis ärgu käigu halamas, et on kole ja pax ja teeks kõik võimaliku, et kaalust alla võtta jne jne. Alustagu kõige lihtsamast - toit paika ja paaritunnised jalutuskäigud ja siis vaadaku edasi, sest jõusaal on suhteliselt ebaeffektiivne koht rasva põletamiseks. Pigem tehku midagi liikuvamat. Siin foorumis oli ka 1 mingi 16 aastane tegelane naisteka foorumis, kes tegelikult tuli siia foorumisse oma kurba saatust kurtma ja teiste kaastunnet ootama. Mäletan, kuidas abivalmis foorumikasutajad püüdsid inimest igati aidata, aga tema jäi lõpuni lihtsalt halama.
  9. kas kindlasti algaja kava?

    Mina alustasin koheselt 4x nädalas ja algajate kavaga, ainus point oli küll see, et tegin keha läbi terve trenniga, aga 1 päev 1 kava ja teine päev samadele lihasgruppidele teine kava. Ehk siis nägi välja järgmiselt E ja N 1 kava ja T ja R 2 kava. Ei kurnanud ja ei väsitanud midagi. Loomulikult on vaja toitumine paika panna, siis pole lisandeid alguses vaja. Muidugi valgulaks koos süsikatega peale trenni paha ei tee kunagi. Imet ei tee, aga taastab hästi - eeldades, et hiljem ka midagi juurde sööd. Üldiselt oleneb palju ka vanusest ja eesmärkidest ja veel paljudest näitajatest.
  10. HMB

    Ei usu, et seda siin maarjamaal odavamalt saada on.
  11. HMB

    Ega eestis seda kerge saada pole
  12. Pullid pildid netist

    Veelgi legnedaarsem Enzo dude
  13. Kellelt tellida treeningkava

    Minu poolt suur + (pluss) Kalmusele. Olen igati rahu ja suhtlen temaga vajaduse korral pea igapäevaselt. Hetkel digiajastu, seega pole raske saata talle endast tutvustavat pilti või pilte.
  14. Läheb lahti :)

    Õnneks on olemas fotoshop, mis naiselikkuse tagasi toob
  15. Kui lööb valu kuklasse, sisi peaks olema järsk vererõhu tõus. Kui pikad seeriad teed?
×