Jump to content

alan

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

alan

  • Tase
    Algaja
  1. mällu

    Mina võtan ka ühe pitsi, äkki on üks täht taevas siis rohkem:).
  2. Jõulud ja uus aasta!

    Ja ongi viimane aeg kogu kollektiivile soovida jõulurahu, verivorsti ja muud paremat, kindlasti midagi maitsvat, head vana aastakest ning uuel aastal uue hooga! Veelkord head rauapitsitust!
  3. See nn.( Raivo,Raido) paistab üks suhteliselt kuum persoon olema. Selle vada peale, tasuks endal käia juba kohapeal asja uurimas, et mis nagu tegelikult toimub, samas võiks toimetus mõned pildid ülesse panna, või parem veel pilt pista pildimängu, kuluks kindlasti marjaks ära.
  4. Oleks meeldiv, kui VEND VÄHK ja toimetus omaltpoolt veelgi seda fotogaleriid suurendaks aeg-ajalt, siis oleks sinna huvitav vahel piiluda. Olen üsna pikalt seda teemat fännanud, asjal on jumet. Kahju ainult, et mõned naisterahvad ei suuda end kultuurselt väljendada, selliseid "pervert" sõnu ei tahaks selles teemas küll kohata! Tervitused!
  5. Hommikusöök

    Tegelikult piima loetakse 100% toiduks, mitte joogiks (näiliselt tundub ta jook olevat), sellepärast on kindlesti vaja juurde juua mingit lahjemat vedelikku või vett. Organism võib sellises situatsioonis kannatada tõsise varjatud vedelikupuuduse all. Ka siis, kui on piimaga tehtud mõni ?eik, on soovitav mõõdukalt juua enne ja pärast vett vms. Sama kehtib ka 100% täismahlade kohta mida on soovitav lahjendada.
  6. Katabolism

    Teadmised on neile, kes neid vajavad! Anna siis võimalus sellele küsimusele vähe sisukamalt vastata, loomulikult saaks kirjandusest ülevaate teemale, kuid selleks me ju siin foorumis istumegi.
  7. Kuidas oleks ettepanek rahvale teha üks tunnine koosviibimine kokkulepitud ajal, kokkulepitud kohas (lumine parkla), kõigil lumelabidad kaasas ning kütaks õige lund lükata nii kohe maamehe moodi, kes rohkem, seda uhkem?! Võib-olla on kellelgi mõni idee veel lisaks või mõni kommentaar?
  8. söögilisandid

    Teleturg võiks end põlema panna, nende soovitustest on nii mõnigi inimene teise ilma läinud:))))))).
  9. Millal ja kust neid vaadata saaks?
  10. ÕNNITLUSED VÕIDU PUHUL VEND OTILE

    Vägev oled ja TV -s tundsid end sama kindlalt kui kava sooritamas. Oleksid võinud saatesse nänniks mõne toidulisa ka kaasa võtta! Igal juhul õnne ja tahtejõudu edasi võidelda!
  11. Pole kaua siin olnud, viskaks väikese vembu:))). Tubli vend Vähk, ole siis ikka aktiivses olekus, selg sirge ja pitsita rauda kuni ta veel soe on!
  12. Õige jutt, mõnel on lihtsealt kompleks ja ei saa nii palju esineda kui tahaks.
  13. Kõhulihased!!!

    Kõhulihased on visad tulema, vajavad isegi 20-25-seid kordusi. Tavaliselt katab neid kerge rasvakiht ning enne aastat konkreetseid tulemusi pole lootagi.
  14. Sportlase stress

    Kas keegi on kokku puutunud probleemiga, et ei saa trenni minna seoses sellega, et tervis veab alt ( palavik, mitmesugused traumad, pikem ärasõit, töökohustused jne.), minule tekitab see alati stressi ja kuidas seda üle elada ja maandada. Olen püüdnud haigest peast trenni teha, aga see ei vii kuhugi. Kuidas teised on tegutsenud sellises olukrras?
  15. Soovitaksin avada uus teema selle kohta, siis on ka teistel parem ülevaade selle teema kohta, ka aitab eelneva foorumi materjaliga tutvumine.
×