Jump to content

gertcorsa

Kasutajad
  • Content count

23
  • Last visited

Never

Posts posted by gertcorsa

1. kord kuus, all mõtlesin MAKSIMUMIGA TEGEMIST, lisaks teen rammumehe harjutusi. Ise teen nii - ja jõudu tuleb, lihas areneb, vigastusi pole. Aga noh ex igaüks ise tea mis endale parem on. Peaasi et arvab en kõiki õieti tegevat Jõudu teile.

2. Kangi surumine kukla tagant paneb panb õlad töötama ebaloomiulikus asendis ja see on ohtlik lihastele. Selleks Aga saab kasutada väga edukalt hantleid (Arnoldi surumine) e. siis stardin peopesad vastakuti ja üles jõudes keeran naad ette. Kumbki hantel 30-35 kg, oleneb enesetundest. Ja saan väga hästi õla treenitud. Samuti on küki ja jõutõmbega. Täis kükki ja jõutõmmet võiks teha kord kuus. Vahepeal aga piisab poolkükkidest ja põlvede kõrgusele asetatud kangiga jõutõmbe tegemisest. Mida suuremad on raskused seda ohtlikumaks nad muutuvad!

3. Asi võib olla ka sinu treening kavas! Rind peaks puhkama vahepeal vähemalt 3 päeva ja siis võid teda uuesti teha! Sama on ka teiste lihastega. Kui aga rõhk ongi jõu peal, siis tee 3-4 seerjat ja 6-8 kordust. Kui üle kaheks jõuad teha, pane raskust juurde!

4. Ma ei te kui õige soojendus see on ,aga peale jooksuraja ja muude vidinate võid teha tõesti käte ,puusa jne ringe. Ühesõnaga mida koolis keh.kasvu tunnis õpetatud. Veel soovitan teha n. rinnapäeval kätekõverdusi, seljale lõuatõmbamist, jalgadele kükist üleshüppeid jne. Üldiselt sobivad soojenduseks kõik sellised enda keharaskusega tehtavad harjutused!

5. Olen tegelend jõusaaliga üle 4a. ja olen enda jaoks välja töötanud järgmise kava:

I päev

Rind & triitseps

IIpäev

Jalg & biitseps

IIIpäev

Õlg &kõht + tõstmis harjutused

IVpäev

Selg, trapets & kõht

Siis üks vaba päevj a siis jälle otsast peale!

Võid proovida! Mull see kava istub, aga inimesed on erinevad!