gertcorsa
-
Content count
23 -
Last visited
Never
Posts posted by gertcorsa
-
-
Kangi surumine kukla tagant paneb panb õlad töötama ebaloomiulikus asendis ja see on ohtlik lihastele. Selleks Aga saab kasutada väga edukalt hantleid (Arnoldi surumine) e. siis stardin peopesad vastakuti ja üles jõudes keeran naad ette. Kumbki hantel 30-35 kg, oleneb enesetundest. Ja saan väga hästi õla treenitud. Samuti on küki ja jõutõmbega. Täis kükki ja jõutõmmet võiks teha kord kuus. Vahepeal aga piisab poolkükkidest ja põlvede kõrgusele asetatud kangiga jõutõmbe tegemisest. Mida suuremad on raskused seda ohtlikumaks nad muutuvad!
-
Kindel lihas grupp peaks puhkama vähemalt 48h enne kui teda uuesti teed. Iga päev üht ja sama maximaalselt pingutada võib juhtuda et areng peatub! Kui algaja siis tee üle päeva.
-
Peale laadimist pigem kaks tee lusika täit päeva peale jagatult. Puhkepäeval 1tl. Ja kuuri lõpus u. 1-2 nädalat 1tl päevas.
-
Kus võiks leida nende võistluste kohta rohkem infot.
-
Algajana võiksid teha läbi kõik lihased ja harjutused mida tead. U. 3-4 päeva nädalas kuid mitte järjetikustel päevadel! Kui ei tea, mis harjutus kuhu mõjub anna märku, üritan aidata oma teadmiste põhjal!
-
Kuidas pannakse fitnessis mehed ritta, kas ka vanuse, kaalu või millegi muu järgi? Kas on ka mingi vaba kava ja kui pikk? Kohustuslikud poosid?
-
jook
in Vana Foorum
Whey on ok! Kuid nüüd võiksid No.1 proovida. Seal on valgu sisaldus ka suurem. Tuleb kokkuvõttes küll kallim kuid on hinda väärt!
-
Pilt?
in Vana Foorum
olemas, aitäh veelkord
-
Pilt?
in Vana Foorum
Siia sain pildi, rates- e aga mitte
-
Pilt?
in Vana Foorum
Tänan StenD ma ise ei võtnud vaevaks selliste haiget ja oma arust meeletult tarkadega nin põkkidega maad jagada. Aga siiski kuidas see pildi värk käib
-
Pilt?
in Vana Foorum
Tahtsin küsida, et kuidas Te RATE-sse ja oma nime juurde pilte lisate? Tänan
-
Antke nõu kuidas saaks käsi masiivsemaks!
-
saab siit samast webipoest. manustamine on pakil kirjas. Üldiselt tund enne trenni ja vahetult peale trenni. Oleneb ka keha kaalust ise võtan 3x päevas. Üks enne magama minekut
-
No1 on OK! Nii maitsde kui valgu sisalduse poolest! Kui õiges koguses tarbida läheb suht kalliks aga tulemused on ka olemassee-eest!
-
Kui veel võimalik viskaka isegi sellele kavale pilku.gertcorsa@hot.ee
-
Head inimesed äkki on kellelgi jäänud üle võistlusgrimmi? Kui on antke teada oleks väga tänulik!
-
Kas on äkki kedagi kellel on alles jäänud võistlusgrimmi, mida endal enam vaja pole! Neti poes on see kahjuks otsas. Kui leidub kedagi palun saatke mulle oma e-mail või telefoni number. Võtan ise ühendust! Infot ootad aadressil gert.corsa@hot.ee
-
Tere, külastan tihti teie portaali ja mure selles ,et kas Foorumi lehekuljel vastajaid sõeluda ei saaks? Selles mõttes, et üles riputada ainult teemakohaseid vastusei. Nõme on lugeda, kui keegi on tõsise teemale vastanud mingi jaburusega! Tänan
-
jõud
in Vana Foorum
Asi võib olla ka sinu treening kavas! Rind peaks puhkama vahepeal vähemalt 3 päeva ja siis võid teda uuesti teha! Sama on ka teiste lihastega. Kui aga rõhk ongi jõu peal, siis tee 3-4 seerjat ja 6-8 kordust. Kui üle kaheks jõuad teha, pane raskust juurde!
-
Ma ei te kui õige soojendus see on ,aga peale jooksuraja ja muude vidinate võid teha tõesti käte ,puusa jne ringe. Ühesõnaga mida koolis keh.kasvu tunnis õpetatud. Veel soovitan teha n. rinnapäeval kätekõverdusi, seljale lõuatõmbamist, jalgadele kükist üleshüppeid jne. Üldiselt sobivad soojenduseks kõik sellised enda keharaskusega tehtavad harjutused!
-
kava
in Vana Foorum
Olen tegelend jõusaaliga üle 4a. ja olen enda jaoks välja töötanud järgmise kava:
I päev
Rind & triitseps
IIpäev
Jalg & biitseps
IIIpäev
Õlg &kõht + tõstmis harjutused
IVpäev
Selg, trapets & kõht
Siis üks vaba päevj a siis jälle otsast peale!
Võid proovida! Mull see kava istub, aga inimesed on erinevad!
-
Mario see kava mis sa mulle näitasid on OK! Jätka samas vaimus.
Õla jõud
in Vana Foorum
Posted · Report reply
kord kuus, all mõtlesin MAKSIMUMIGA TEGEMIST, lisaks teen rammumehe harjutusi. Ise teen nii - ja jõudu tuleb, lihas areneb, vigastusi pole. Aga noh ex igaüks ise tea mis endale parem on. Peaasi et arvab en kõiki õieti tegevat Jõudu teile.