Jump to content

z3nka

Kasutajad
  • Sisu loend

    94
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik z3nka postitused

  1. Mahedamaitseline valgupulber

    SELF Micro Whey Active šokolaad steviaga on ka päris leebe maitsega.
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Väga lahe Imre. Ise ammu mõelnud, miks keegi sellists asja ei tee Eestis.
  3. Lõuatõmbe tehnika

    Jäta lõuatõmbed mõneks ajaks kõrvale. Proovi ühe käega kummidega, hantlitega, plokidel. Õpi abaluud liigutama ja lailihast tunnetama. Ehk on abi.
  4. Lilian ja Janika ilusti kohal ja kaalumas käidud. Vahepeal pani navigatsioon puuse ja nad sõitsid Valgevenesse, pidid tegema 70km ringi lisaks.
  5. Täna hommikul startis viis Eesti sportlast Fitnessi maailmameistrivõistlustele. Kõikidel sportlasel on ette näidata häid tulemusi võistlustelt, sellesse humoorikasse punti kuuluvad sellised mehed nagu Oleg Anissimov, Kaspar Tõnisson, Egert Oiov, seda mehist punti tasakaalustab kaks blondi näitsikut Lilian Rannu ja Janika Aavamägi. Lilian veel unine, sest jube vara oli vaja ärgata. Väike peatus Statoilis, kellele väike kohv, kelle väike salat......saiaksesed peavad veel ootama. Tuju on hea! Poisid teevad huumorit! Magamise ajal on rasvapõletus kõige parem
  6. Tänud vastuse ees. Tähendab seda, et kõik tüdrukud kes tulevikus peaksid EM või MM top kuue sekka saama , saavad selle nö " wild kaardi", mis tähendab, et nad ei pea läbima eelvõistlust vaid pääsevad kohe absoluuti. Kas selle kohta mingit uudist, kirjutist või tutvutust pole, et võistlejad ja treenerid sellest ka paremini aru saaksid. Ette tänades vastuse ees.
  7. Lisaks absoluutkategooria eeldab, et iga iga pikkuse kohta on üks võistleja. Hetkel on juba kuni 160 ja kuni 172 kaks võistlejat ja 163 pole ühtegi võistlejat Kui tõesti olen mingid reeglin vahele jätnud, siis vabandust minu tähelepanematuse eest.
  8. Selge, tänan vastuse eest. Edaspidi, siis kõik tüdrukud kes on eelnevalt olnud A koondises EM või MM ei pea läbima eelvõistlust, et pääseda absoluut võistlusele.
  9. Mis põhjusel viimased kolm neiut osalevad absoluutsel valimisel? "Bikiini fintessi absoluutkategooriasse Eesti meistrivõstlustele on kvalifitseerunud: 1. Signe Tilk 2. Karina Polovnikova 3. Jekaterina Remets 4. Jaanika Jelagina 5. Agne Kiviselg 6. Jane Tammearu 7. Reet Reimets 8. Kristina Nuut 9. Regina Krukovskaja Eesti absoluutne meister bikiini fitnessis selgub 31.oktoobril. 2015 Eesti meistrivõstlustel kulturismis ja fitnessis Salme Kulturikeskuses"
  10. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kõik kehaehitajad peaksid maksa ja spinatit austama! Proovi omletti,spinat,senned,sibul jne!
  11. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Maks ja spinat!
  12. Süsivesikud VS rasvad

    Loomulikult on palju õppida! Elu on näidanud, et igalt inimeselt on midagi õppida.
  13. Süsivesikud VS rasvad

    Üritan! 4xnädlas trenni, söön kui kõht tühi. Taimset kraami võiks rohkem süüa. Tegelt, üritan jälgida tavainimese seisukohti ja söömist ,kuid mängin toidu kogusega. Protsendid on kõigil samad kui kogused on erinevad. Loomulikult ka eesmärgid. Normaalsel inimesel jääb lihtsalt teadmistest natuke puudu, kuid kõik on õpitav.
  14. Süsivesikud VS rasvad

    HEa tähelepanek! Mida kauem oled toitumisega tegelenud seda paremini hakkad sa oma keha tundma. Esialgu kui ma kasutasin 50%Sv - 30%valk-25%. Kaal kukkus, pilt oli hea,lihase tunnetus hea, kuid tekkis see probleem, et ma ei saanud hakkama isude ja ärevusega. Piinas närvilisus ja ärritusin kergelt - enesetunne SITT. Kui vähendasin sv ja lisasin rasvu paranes enesetunne kaal langes, olin rahulikum, elasin toidukorrast-toidukorrani ja tõusis seksuaalsus Tekkis probleem, et lihase täitvus ei olnud nii hea, kuid samas võis asi olla selles, et dieet venis nii pikaks ja keha oli niivõrd väsinud. Mõelmad dieedit töötavad nii sv rikkad kui ka vaesed. Kõik sõltub kuidas keegi kannatab. Panen oma menüü ja vormipildi mis saavutasin kõrgema sv rotatsiooniga.
  15. Süsivesikud VS rasvad

    Jäägem ikka kestvalt normaalseteks sööjateks! Lugege üks korralik raamat läbi ehk saate targemaks! "Normaalne söömine" Mihkel Zilmer
  16. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    1250 mg ikka väga vähe. Kuid 8g korraga ei andnud rohkem efekti kui 5g. Puhas siiras soovitus võta 5g enne trenni ja 3g enne magamaminekut, ära jälgi piitsa soont pigem jalad,õlg ja rind.
  17. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ära AAKG koonerda enne trenni 5g miinimum!
  18. süsivesikud

    on organismi põhiliseks energiaallikaks: 1 gramm süsivesikuid = 4 kcal, kuuluvad rakkude ja kudede koostisesse, määravad veregrupi, kuuluvad paljude hormoonide koostisesse, omavad kaitsefunktsiooni antikehade koostises, neil on inimorganismis varuaine roll – maksas ja lihastes talletatav glükogeen on ajutine glükoosi tagavara, mida organism saab vastavalt vajadusele hõlpsasti kasutada, kiudained on vajalikud seedesüsteemi korrashoidmiseks. Süsivesik ei ole seesama, mis suhkur. Suhkur on kokkuleppeline käibemõiste, mida kasutatakse peamiselt sahharoosi aga ka teiste magusamaitseliste vees lahustuvate lihtsüsivesikute (mono- ja disahhariidide) kohta.
  19. Süsivesikud VS rasvad

    Mis on äärmuslik? Kust hakkab piir?
  20. Süsivesikud VS rasvad

    Kõik sõltub, mõned kannatavad väga hästi sv. Hea näide on Mikk Raudsepp kes hoiab süsivesikuid päris kõrgel ja valgud üpriski madalal ja kõik töötab kuni teatud piirini:D
  21. Süsivesikud VS rasvad

    Olen samuti proovinut mõlemat dieeti, mõlemad on tulemust toonud aga ,enesetunne on mõlema dieediga erinev. Süsivesikutega on tundus, et lihas on täidlasem kuid pidevalt on isud ja ärevus. Rasvdega on see, et tunnen ennast rahulikumalt kui treenida ei saa väga intensiivselt, pea on selgem ja isud väiksemad, mainimata ei sa ka jätta ,et seksuaalsus tõusis. Eks need isud ole tingitud veresuhkru ja insulini mängimisest. Mul on selline tunne ,et mu keha hakkab insliini tootma suht väikse sv hulga peale. Soovituslikud protsendid on tavaliselt 50-60% sv 20-30% rasva 10-20%valgud. Kindlasti inimene kes oskab seda jälgida peab leidma endale sobiva vahemiku. Mul plaanis hakata kasutama dieeti kus sv on 35% Rasvad 40% Valgud 25%. Olen tähendanud ka seda kui mõtled,et rasvad töötavad sinu kasuks siis nad ka töötavad. No eks rasvadel ja rasvadel on vahe. Eelistan süüa rasvasemaid piimatooteid, mandlid, oliiviõli ja rasvasemat liha.
  22. MIKI ÕNNE!!! Vaat ,et lõhki ei söö jäta MySmuutile ka ruumi!!!!!
×