Jump to content

Tetz

Kasutajad
  • Sisu loend

    54
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tetz

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 17.05.1987
  1. Massi kasvatamine.

    Pulber ei pane meest kasvama, esmalt ikka toitumine korda ning seejärel hakka uurima, mis lisandeid võtta kui oled juba mõne aja asjalikult trenni teinud!
  2. 1) Dexter Jackson 2) Roelly Winklaar 3) Branch Warren 4) Ronny Rockel 5) Dennis Wolf 6) Toney Freeman 7) Victor Martinez 8) Evan Centopani 9) Fouad Abiad 10) Sergey Shelestov
  3. Pärnu jõusaal

    Ise olen Kimberis käinud, rohekm nüüd uues saalis, mis on spordihallis, kuid ka vana saal on hea. Siiani pole nuriseda midagi, usun et tegemist on ühe parima saaliga Pärnus.
  4. 1. Allar Raja, 2. Andres Raja, 3. Erki Nool, 4. Mikk Raudsepp, 5. Ainar Karlson, 6. Johannes Ahun, 7. Mart Poom, 8. Nikolai Novosjolov, 9. Kaarel Nurmsalu, 10. Tanel Leok, 11. Priit Ailt 12. Egon Kaur.
  5. Mõned küsimused trenni kohta

    tuttav teema on see pea valutamine trennis. Nimelt oli sama asi kükkimise ja jalapressiga, et algus aegadel sai sed tehtud suurte raskustega ja keha ei olnud harjunud taolis ekoormusega. Seega vererõhk läks üles ja tekkisid peavalud, mis lõpetasid trenni koheselt. Käisin perearti juures kus selguski et vererõhk on kõrge ja vaja rahu anda kehale. kui olin mingi paar nädalat kerget trenni teinud (jooks, ujumine) siis läksin saali ja alustasin kergete raskustega ning enam probleeme ei olnud, sest keha oli harjunud koormusega. seega võta asja rahulikult ära üle pinguta raskustega ning tulemus peaks positiivne olema.
  6. Täiega hea osa on, see 15 min läks nii ruttu et ei saanud arugi, tahaks veel edasi vaadata:D Ei aga kuti voodi oli küll maru suur ja ta olks võinud sinna selili visata et näidata kumb laiem on:))))
  7. 1. Kaido Leesmann 2. Raigo Kuusnõmm 3. Rene Poljakov 4. Alex-Edward Raus 5. Gunnar Kuusnõmm 6. Aimar Kuusnõmm
  8. Toidukord valgurikkamaks

    Kuna ise olen jahimeeste perekonnast, siis hetkel käimas põrdajaht ja tore vaadata kuidas sügavkülm täitub lihaga. Lisaks veel põrdalihakonservid ja ka vorst:) Seega iga päev läheb konserv või kaks.
  9. teine osa oli samuti huvitav kuid kohati läks talkshowks üle küll:)
  10. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    ma ei tea noh, vaatan neid pilte ja mõtlen et käed on ikka jurakad küll juba ja need sooned:)
  11. Seljaprobleemid

    no nii nüüd see siis juhtus. olen ligi 2 a trenni teinud saalis ja täna oli plaanis teha rind, õlg ja triits kuid päev sai teise pöörde. NImelt olles teinud ära rinna osa siirdusin õla juurde ja kui tegelesin lendamisega käis seljast läbi imelik naks(ei oska muud moodi kirjeldada, raks ei olnud ja ei tea täpselt mis toimus). Peale seda enam vasaku käega hantlit ei saanud tõsta, sest valu lõi abaluu tagant seljast kaela ja ka vaskusse kätte. Seega panin asjad kokku ja minema saalist, kodus panin kohe esmalt fastumgeeli valu tsentrile ning hiljem kui apteegis käidud panin peale pipraplaastri, mis tegi valusa koha mõnusalt kuumaks ja asi toimib. Peale trenni ei saanud nt pead keerata ei kuskile, pidi olema staatilises asendis. Tunne on selline nagu oleks mingit nävipunkti kahjustanud ,et kui liigutad keha siis lööb valu edasi kaela, ei usu et lihasega midagi hullu on. Seega hetkel toimin sedasi et hoian valukoha soojas määrin salviga ja annan kehale rahu. Keegi targem võiks muidugi mu tegevut kommenteerida, mida saaks veel teha, et kiiremini oma murest vabaneda?
  12. Probleem magamisega

    vaatasin just huvitavat reklami, nimelt tuleb muretseda dormeo madrts ja padi ning on garanteeritud selgroo kindel ja mugav asend mis ei lase kaelal kangeks jääda ega muudel kehaosadel olla ebamugavas asendis. proovida ju võib.
  13. On ikka suur mürakas küll, usun et mees teeb tugeva comebäcki;)
  14. Taipoks Reporteris - tänavakakleja ei pea trennis vastu

    Japp see lugu on päevakajaline, kuna eestlastel on komme ennast klubides üle juua ja siis muutuda vägivaldseteks ja otsida kontakte endast nõrgematega. Samas olen mitu korda pealt näinud selliseid purjus tänavakaklejaid ja see pilt on lihtsalt nõme sest toimub ropp ja vali sõimlemine ning lisaks mingit kukepoksi taolist asja meenutav nn kaklus, kus käed ja jalad käivad vaheldumisi:) (usun et USA filmid on selliseid liikumisi mõjutanud päris palju) Samas on kasulik osata ennast ja oma pereliikmeid kaitsta, sest iial ei tea mis võib juhtuda öisetel tänavatel üksi liikudes...
  15. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    päris kiftid pildid Kirbust, kutt ikka tegeleb kõigega:)
×