Jump to content

O.Z

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

O.Z

  • Tase
    Vaatleja
  1. kõhulihaste mitte arenemine ?

    50% toitumist 49% üldist trenni 1% konkreetseid kõhulihase harjutusi VOILA
  2. Kes on proovinud

    Ja toitusin, ca 3 kuuga 9kg maha ja sõber räägib, et mul rinnalihased tekkinud ... mainin ära, et kava jälgisin tagasivaadates umbes 80% ulatuses, sest vahest ei olnud võimalik ettekirjutusi täita või olin ise laisk. Kui täita kõike ettekirjutusi siis on tulemused kindlasti kiiremad tulema. Iagastahes soovitan kõigile toitumiskava, see töötab
  3. EsaPro või USN proteiin

    Algaja küsimus Tere, kas EsaProd sobib kasutada kaalulangetuse ajal, selles mõttes, et tooteinfos on näidatud "tõstab insuliinitaset 400%" samas kõrge insuliini tase kutsub esile keharasva kogunemise ning kõrgemad kolesterooli.
  4. kaalu tõstmine?

    Tere Sirvides Indrek Otsuse raamatud Kulturism ja Fitness "Reegel nr 3: Energiadefitsiit peaks olema 250–500 kcal ööpäevas. See tagab (vähemalt teoreetiliselt) 35–70 g rasva põletamise. Nädalaga väheneks kehakaal rasva arvelt 250–500 g. Selline defitsiit on piisavalt väike, et säästa lihasmassi. Võib ka rehkendada nii, et toit peaks 90% katma energiavajaduse." "Kui eesmärgiks on lihasmassi kasv, peaks ööpäevane energia ülejääk olema 5–10%." Präegu toitun nii, et kaal langeb nädalas kuni 500g, ehk siis olen ca 10% energiadefitsiidis. Kui ma tahaks kaalu tõsta, siis peaks ma oma präegusele toitumisele juurde lisama 20% energiat? Minu puhul on selle saavutamiseks vaja lisada näiteks 60g pruuni riisi (kuivaine) ... kas tõesti nii vähesest peatub kaalulangus ja hakkab tõus?
×