Jump to content

Chewie

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Chewie

  • Tase
    Algaja
  1. väga halb kombinatsioon. Alkohol ärritab limaskesta ning eemaldab selle epiteelpinnalt kaitsekihi. Selle tulemusel saavad suitsust tulenevad patogeenid imenduda väga lihtsalt organismi. Suitsetamine ja alkohol koostoimes on suurim kõrivähi eeldus.
  2. Ivo Pärle - 11 Imre Vähi -6 Taavi Koovit - 12 Ott Kiivikas - 5
  3. lülisamba tugilihased

    kõige lihtsam ongi kasutada arvuti taga istudes tooli asemel fitballi, aktiveerib hästi tugilihaseid
  4. Küsimus kiropraktikute kohta.

    oskan ka vaid Tiit Ilvese kohta sõna võtta ja ainult kiita. Selle asemel, et mind väänama hakata ja mitu korda tagasi kutsuda näitas ette harjutused mida saan ise teha, rääkis ära põhitõed ja piisaski ühest korrast.
  5. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Mul Polar ja manualis ka, et peab niisutama, kuid tegelikult toimib suurepäraselt ilma.
  6. Soolatüügas

    endal lõikasin kunagi žiletiga välja
  7. Treening sõudeergomeetri võistluseks?

    500m aeg 1.29 (kasutan üldjuhul ainult soojenduseks)
  8. Tugev selja valu!!

    Kindlasti sõltub ka sellest mis valu põhjus on. Endal mul selgroost tulenevad valud ja asja leevendab oluliselt põrandal magamamine. Kui muidu oli hommikul tööle sõites juba valud, siis nüüd hakkab end tunda andma õhtuks.
  9. Jõusaali rituaalid

    Capricorn, sellised numeroloogilised seosed on kergekujulise obsessiiv-kompulsiivse häire tunnuseks...
  10. lihas ja rasv

    Millises osas see väide teaduspõhine on? Kas väidad, et kui teha täna trenni, siis ülehomme on hingamissagedus kiirem kui muidu oleks? Kindlasti võib see nii olla osas mis on vajalik tavapärase taastumise puhul rakkude hapnikuga varustamiseks, kuid olen kindel, et see erinevus mõõtmisel jääb aktepteeritava vea piiridesse.
  11. lihas ja rasv

    Millele selline loogika tugineb?
  12. Mure l88giga

    usun (vähemalt väga loodan), et see oli kerge irooniaga öeldud. eelnevas töökohas sai kokkupuututud lahkamisaruannetega ja sellistele jobudele nagu teemaalgataja tuleks näidata pilte mis on tehtud inimesest keda on löödud (ühe korra) ja siis kukkus peaga vastu asfalti. Usun, et ta valiks pigem ROtteri poolt soovitatud kergejõustiku trenni kui poksi. Seda mis sellest lööjast edasi sai pole vist vaja pikemalt selgitada.
  13. 5 päeva kava..mõtekas?

    hmm, Fitnessi lehel olevates Kiivika koostatud kavades küll õlg ja rind ühel päeval...
  14. veredoonorlus

    Võib lõhkeda??? pigem on asi selles, et kui ei jäta vereandmise ja trenni vahele piisavalt pikka vahet võib kõrgenenud vererõhu ja laienenud veresoonte tõttu hakata, veeni kohast kust verd võeti, verd jooksma. Midagi lõhkema küll ei hakka, vähemalt mitte vereandmisest tulenevalt...
×