Jump to content

bestfriend25

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bestfriend25

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.06.1988
  1. tooted

    jah retabolil,,aga see on pulber,, näiteks ampull on effektiivsem ja seda ei saa ikka päri ilma,,,see toode mida kirj. see on hoopis teine
  2. tooted

    tähendab ta süstib neid,,seda ma ei tea ,et kas ta primobolani süstib või äki mingisuguseid kangemaid,aga seda tean ,et ta süstib ja kombineerib mingisugused neli erinevat steroidi,niiet neli süsti korraga..alustas ta muidugi metaani tabl.tega siis tarbis mingisuguseid teisi tablette ja siis läks ühe süstla peale ja nüüd süstib juba neli süsti korraga,..
  3. tooted

    no jah,eestis ei saa siis jama,aga siin saadakse ikka nii mõndagi,,no minul tuttav kes saab nii primobolani kui ka kõike teisi aga mitte eestist,,põhjus miks kõsisin,lihtsalt arvasin ,et äki keegi teab,,aga jah,riiast saab,niipalju võin öelda:)
  4. tooted

    kas keegi oskab vastata,et kas eestis on võimalik saada legaalseid steroise või sarnaste toimetega aineid..kui on siis kust või kelle käest,
  5. kõrvaltoimed

    kasutasin proteiini ja käisin pidevalt trennist,kõik oli nii nagu peab ja siis otsustasin tellida proteiini mille sisaldus oli 100%st 90%ti puhast valku.(üpris kange).kasutasin ja lõpuks hakkasid tekkima vistrikud.(kõrval toime)kui proteiin sai otsa siis hakkasid vistrikud näolt vähemaks minema,niisiis sain aru ,et vinnid on tänu proteiinu üleliigse kasutamisest ja tänu sellele on võimalik ,et nüüd on seedimine paigast ära ja vistrikud ei kao millegi pärast kuidagi näolt.kas on mingisuguseid mineraale või vitamiine mis võiksid aidata,. teine küsimus ,kas steroid. Testosteron enantat -testen250 mõjub potentsusele.
×