Jump to content

Sang Pom

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Sang Pom

  • Tase
    Vaatleja
  1. veresoonte lupjumisest.

    Paljud, kes avastavad toitumise osa kulturismis, ajavad endale valimatult soppa sisse.. pigem vist neil see probleem, kui proffidel
  2. veresoonte lupjumisest.

    huvitav lause... samas väga paljud ained on põletikuvastased... hoolimata 100 tundidest uurimustöödest pole varem sellist asja kuulnud... kas lihase põletik(nagu sa ütled) on siis nagu kõik teised põletikud... tõesti kummaline... pole varem kuulnud sellist asja. Aga palun kommenteeri.
  3. veresoonte lupjumisest.

    Kuidas teostada "bulkingut" ilma, et veresooned ahaneks st ilma igasuguse ateroskleroosita vms? Kas keegi on ka mõõtmas käinud arsti juures et saada tegevuse õigsusele kinnitust? Minu teada ei saa ainult loota sellele, et pole eriti vana ja eriti rasvunud,,,.,.,. veresooned on ilmselt paljudel kulturistidel lupjunud... paljud dieedid.. hmmm ainult loomsed.. palju osalt sobimatut rasva... jagage arvamusi
  4. Uued tooted

    laktoosivaba, lisaainetevaba vadakuvalk. Riisivalk.
  5. kama toiduna

    tere need ebadominantsed teooriad on üsna huvitavad. Midagi võiks ju jälgida ka, kui oleks mingeid ulatuslikke uurimustöid, katseid, kogutud statistikat, mis tõendavad mingite väidete paikapidavust põhjalikult. Kellegi luud kuskilt 100 000 aastat tagasi jms ei võimalda ennast veenda tegemaks ulatuslikke dieedimuudatusi.
  6. kama toiduna

    Kama kui diskuteeritav objekt on rambivalgusest kahjuks postitustes kadunud. Kuna see on toode, millele tahaks paljuski toetuda, siis palun veel arvamusi.
  7. valkude segamine

    Kas keegi on uurinud, mis kogustes peab erinevaid taimseid valke koos tarbima, et ei oleks olukorda, kus osa aminohappeid läheb kaotsi, sest pole lihasrakkude suurendamiseks teisi vajalikke aminohappeid.
  8. valkude segamine

    tere, Mis vahekordades segatakse erinevaid taimseid valke, et aminohapete hulga sobivus oleks optimaalne? Kui keegi on süvenenud rohkem aminohapete optimaalsete hulkade kättesaamisviisidesse kulturismi tarvis, siis jagage palun oma tarkust.
  9. kama toiduna

    Kama on odav ja sisaldab u 15 g valku 100 g kohta. Kuna see on kuivatatud toit, siis küsimus,(mis võib olla kummaline) et kas see võib pärssida toitainete omastumist? St kui hea on kamas oleva valgu bioloogiline kättesaadavus. Tavalist kama jooki ennast soovitatakse teha paari lusikatäiega, aga et see oleks suurem valguallikas, peaks seda tarbima päevas ca a la mitukümmend korda rohkem. See tekitab küsimusi. Kuna kama paisub vedelikus, siis küsimus, et kas see võib tekitada kõhuvaevusi, kui palju korraga tarvitada? Teame ju lugusi, kuidas kõhus paisuv toit on inimesi isegi hauda kukutanud. mis arvate, teate?
×