Jump to content

xzburnoutzx

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

xzburnoutzx

  • Tase
    Algaja
  1. Väljusin enda allavõtmisest tunduvalt tugevamana kui alustasin. Ma ei tegin 7x nädalas jõusaali + 3-4x nädalas aeroobset treeningut. Muidu ma ei soovitanudki tal seda sama tempoga teha, vaid siis hoolitseda naha eest, et tagajärgedeta pääseda
  2. Väga tublid tulemused, edu langetamisel. Omapoolt väikesed soovitused. Määri ennast mingisuguse kehavõi või analoogse möksiga, et nahk tagasi tõmbaks. Võitsin ise analoogse projekti ette 2007. aasta oktoobris, kaaludes algselt 125kg. 2008 veebruariks oli kaal 80kg. Kõhu peal jäi nahk nii aastaks lopendama, praeguseks on enamvähem kokkutõmmand, kuid siiski mitte päris tight fit. Kellegil on midagi soovitada, mis seda probleemi aitab lahedada? Ise kasutasin mingit kookose kehavõid nüüd pool aastat tagasi - töötas, aga mitte mingi miracle-worker. Ott, kas on midagi targemat ka?
  3. Rekordid alustades...

    Siis kui ma veel jalga tegin e. 3 kuud tagasi, siis ma ka kükitasin. Pole ligi 3 kuud seda teinud, sest reis on liiga jämedaks läinud ja teksad ei taha väga enam minuga koostööd teha Minu hetke jalatrenn on päevaks kuskil 25km jalgratast.
  4. Rekordid alustades...

    Alguses: Oktoober 2007 Rinnalt surumine: 50kg Jõutõmme: Ei teinud seda algajana Kükk: Asendasin jalapressiga. Mai 2009 Rinnalt surumine: 102,5kg Jõutõmme: 180kg Kükk: vahelduva eduga olen teinud aga ei tarbi seda harjutust
  5. Peale trenni HTR-i tarbides, hakkab halb...

    Sõbral oli sama jama Whey Gold + süskarid + kreatiin e. sisuliselt sama kompotiga. Tema puhul oli küsimus maitses, kui mõnel sõbral sarnast kraami teise maitsega leidub proovi seda.
  6. Peksa saamine

    Omavahel öeldes on need Eestis illegaalsed. Kuskilt kangi alt kindlasti saadaval. Ei soovita just väga kasutada, nendega pole väga keeruline isegi koljut puruks lüüa.
  7. Hera80

    Pole küll isiklikult selle "uue" Hera80-ga kokku puutunud. Millegi pärast julgeksin väita, et see on 30g kopsik. Vähemalt Muscletech-i bränd teeb küll kopsiku vastavalt soovitatud kogusele. 30g hera on sheikeris kuskil 80ml jooneni.
  8. Võhma juurde

    See mis jooksmisesse puutub on ikkagi seotud iga inimesega konkreetselt. Väga hea abimees on pulsikell, mille järgi vaadata optimaalset treeninut. Mina just väga ei poolda seda, et peale 2km vere maitse suus ja pulss 190. Alustasin ise jooksmist kuskil 140 pulsiga. Praeguseks hetkeks on minul optimaalne jooks kuskil 165 pulsiga, kus hingamine paigas ja kannatab joosta võrdlemisi pikki vahemaid ilma tempot alandamata. See minu plaan kehtib rohkem rasvapõletuse korral. Ma soovitaksin teha sul Criss-Crossi trenazööril - mulle andis ta vastupidavust tuntavalt juurde, kui teha iga päev enne jõusaali 15min kuskil 60-70rpm juures.
  9. Hommikusest toidust

    Ehk siis Fitness helbed piimaga + kohv pole just väga ideaalne hommikusöök eeldusel, et sellele järgneb kuskil 7-8h koolis vegeteerimist?
  10. Kreatiinivõrdlus

    Cell-Techi kasutasin kuskil kuu aega (3kg topsik). Selle tulemusena ja igapäevasele 1.5h korralikule treeningule lisandus kehakaalule c. 5kg (81-86) arvestades seda, et enne jõin HT-Ri peamiselt ja olen pidevalt saalis käinud nüüd juba ligi aasta siis tulemus minu arvates hea. Ei ole ühtegi halba sõna - sportlabis oli 3kg pakk 1199.- kui mina ostsin, hind veidi krõbe siiski.
  11. Kuidas segada?

    Selge, tänud. See 5g on väikse kuhjaga teelusikas?
  12. Jõusaal Viimsi kandis?

    Jah seal 700.- klubikaardi omanikule. Ise seal viimased kolmveerand aastat pidevalt käinud ja varem vahelduva eduga. Ise olen kohaga rahul, kuigi teinekord satub liiga palju rahvast saali, eriti talvel. Hinna üle väga ei nurise, sest minu arvates kõik vajalik olemas. Võiks ainult kauem lahti olla - hetkel 10neni, varem oli 11 ja maksis vähem
  13. Kuidas segada?

    Mitte et ma neid kõiki korraga jooks, proovinud erinevaid lihtsalt. Iga päev 1.5h möödub trennis ja nii viimased kolmveerand aastat. Mõtlesin, et kui paneks 32g valku, siis paneks 50g süskarit ja 10g kreatiini....
  14. Kuidas segada?

    Tervist, Mõtlesin nüüd, et aitab valmis jookidest nagu HT-R ja AC-C. Teen ise endale. Ostsin Whey Gold, Malto 6 ja Fasti kreatiini. Kui palju kreatiini ja süsivesiku pulbrit panna tuleks 1-hele korrale, arvestades, et valku läheb 32g. Tähendab 32g on 1 kulp, piisab sellest kord päevas peale trenni - teisi tarbisin kord päevas peale trenni, kui va. esimesed 5 päeva Cell-Techiga, kus oli 2xpäevas esimesed 5 päeva laadimisaeg. Arvestades, et olen viimased pool aastat HT-R-i, Reco2-hte, Promixi, Dietmixi, Cell-Techi joonud, otsides enda jaoks parimat. Tänan!
×