Jump to content

karlhannes

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

karlhannes

  • Tase
    Algaja
  1. Lihaserebendid

    Tere, Umbes paar nädalat tagasi tahtsin ma maast kotti võtta, kuid kotti tõstes lõi selja lihasesse tugev valu, esimene päev ei saanud lausa käiagi, teine päev andis selg natukene tunda ja kolmandal päeval oli asi juba ununenud. Peal seda sai trennis käidud, kus selg mitte mingit valu ei teinud nagu poleks midagi olnud. Kuid kui täna hommikul kummardasin ja sokki hakkasin jalga ajama, käis samast lihasest uuesti valu läbi ja jälle on selga valus. Päeval perearstile helistades ning nõu küsides, soovitas ta mul erinevaid kreeme määrida ja paar päeva rahulikult olla. Kui valu läheb paaripäevaga üle, siis pole midagi hullu. Ise ma kahtlustan muidugi midagi tõsisemat, sest kui ma umbes kuuaega tagasi kutsealuse arstlikkus komisjonis käisin, siis seale arst ütles, et mu selja lihased on millegi pärast tugevat pinges. Kas on võimalik, et on tegemist lihasrebendiga? Millise arstipoole ma pöörduma peaks? Kas spordiarsti või ortopeedi poole? Soovitage erinevaid arste hinna ja kvaliteedi suhe poolest?
  2. klubid pärnus

    http://www.facebook.com/#!/profile.php...5687&v=info , see tüüp tegeleb pärnus MMA-ga. uuri, äkki saad targemaks.
  3. Jõusaali tolad...

    See on elav tõestus! Kirjutasin siia paar laused, mille tagasi side on JÄLLE negatiivne.
  4. Jõusaali tolad...

    Tundub et siin on "väga sõbralik" õhkond...ma arvan me kõik oleme näinud saalis neid "tolasid" ja tunneme nad ära! Ei ole mõtet kohe kellegile krasse hüpata ning seda maha teha, kui keegi on oma arvamust valdanud ja kirjeldab oma naljakaid juhtumis. Päris naljakas on lugeda, kuidas ühise väljundi leidnud jõusaali spotlased siin üksteise kallal vinguvad - a la "mina olengi jõusaal"
  5. Rinnalt surumine ja plokki tõmmed!

    Mis mõttes ühele poole ?? Lihast tuleb niipalju teha ,et ta väsinud oleks ja teha tuleb üllatada ,et ta ära ei harjuks. See palju sa rinnalt surud sõltub sinu trenni staasist ja geneetikast...Mis on suu eesmärk üldse ??
  6. kuidas kellelegi mõne jaoks on see jah okei
  7. jõin 7 päeva järjest , pärast seda hakkasin saalis käima
  8. Kreatiini kuuridena

    paar päeva tagasi oli siin foorumis sellest juttu ! ole hea ja otsi see ülesse - sealt saad infi
  9. Kas saan õigesti aru?

    proovi süüa tihedamalt siis magu harjub ka ära, pärast ehk oled ka suuteline rohkem sööma !
  10. õlad ja rüht..

    Balletikoolis pidi ka rühi paika saama
  11. Mida pärast trenni?

    tee ennem trenni ja toitu korralikult!!!!
  12. Lisandid

    ma mingi kuu tagasi vaatasin kanal 11 st "dieedi tohtrid"... seal on mees(30a.) kes oli ülekaalus ja hädas aknega. seal rääkis just et proteiin parandab näonahka, annab vajalike toitained jne.
  13. Surumiskava Kaidolt

    tervist, Sooviksin surumiskava. Käin 4-5X nädalas jõusaalis. 110kg max 19a 82kg karlhannestagu@gmail.com
  14. Milles valku?

    vaata paki pealt ja X 10ga
  15. negatiivne surumine

    tänasest negatiivsest kangi surumisest on trapets lihase ülemine osa vähe kange. kas see on okei või on suurenenud raskuste pärast tehnika vale??
×