Jump to content

Lev

Kasutajad
  • Content count

266
  • Last visited

Everything posted by Lev

1. Seeriate vahel paus

Ise teen hetkel 1min pausidega. Pm on nii, et 1:1. 60sek seeria kestus ja 60 sek paus. Selline asi pumpab lihase väga rängalt täis. Ja nii palju, kui ma uurinud olen siis pidavat ka lihase hüpertroofiale hästi mõjuma. Tee esialgu lihas soojaks. siis tee mõned jõuseeriad 3x max( kasuta suuri raskusi ja puhka vabalt). Olles 3-4 seeriat jõudu teinud kasuta eelnevalt räägitud tehnikat. Nii tagad lihase jõu ja massi kasvu.
  2. siuke mees siis:D

Raudselt kirurgidel oli katsejänest vaja ja see mees osutus selleks lolliks .
  3. ARGOLE...

Näited elust enesest . Aga pole hullu... palju see keeld nüüd tuleb? Paari aasta pärast saab ikka võistlema ju.(Y)
  4. On tegelikult ka selliseid tegelasi kellel sellised geenid, et paneb ikka imestama. Ja siis on sellised, kes saavutavad, selle taseme muuded asjadega( ei pea silmas Aderit). Tahan lihtsalt öelda, et pole mõtet öelda, et ilma aineteta läbi ei löö.
  5. Njh . Ma eriti ei usu, et Ader on nii rumal ja oleks kuuri ajastusega puusse pannud. Aga kui rääkida neist USA lisanditest, siis pole üldse välistatud, et sealt igast jama võib saada. Üle aasta tagasi ostis üks sõber ka Usa lisandeid, mida kasutades ikka päris tublisti end kosus. Kui aga lisandid otsas olid, oli enamus massi ja jõudu kadunud, ning gyno ka veel takka otsa. Aga see oli küll natuke naljakas, kuidas Ader kommenteeris, et winnyst midagi ei tea .
  6. rasva ladestumine

Ma arvan , et organism nüüd kõike ka ära ei salvesta . Kui ikka liiga palju saab läheb lihtsalt tagant välja ja kogu moos. (eriti, kui on kiire metabolismiga inimene)
  7. Ideaalne eine enne magamaminekut

Ma söön alati enne magama minekut 200-400g kohupiima. Mulle mõjub ainult hästi, kuna kui ma tunnen, et kõht natukenegi tühi siis magama ei jää.
  8. Ei saa kohe kommenteerimata jätta seda pilti seal . Kaugelt vaadates näevad Ott ja Imre nagu väiksed lapsed Argo kõrval välja:D. nagu tegu oleks tuunitud pildiga vms
  9. 1kg liha.

Kui raha ja isu on siis miks mitte
  10. Tagasi uudise / artikli juurde Tõlkijalt: järgnev kirjutis võiks olla jällegi üks neist, mis kuulub rubriiki „kohustuslik“. Seda nii algajale, kui haritud treenerile. Lugegem ja tõdegem, kas kõik on ikka alati sellest täpselt just nii aru saanud??? Olete pannud jõusaalis tähele, et mõni mees treenib ja näeb jõusaalis välja nagu Tarzan, ent raskused, mida ta tõstab sobiksid nagu rohkem Jane´ile??? Samas kõrval on treenimas võib – olla teine tüüp, kes näeb välja pisut väiksem, kuid ta tõstab siiski märkmisväärseid, kui mitte öelda, et suuri raskusi. Loomulikult, on ka p...
  11. Tere Võtsin teema üles, et pisut kogemusi ja arvamusi vahetada. Hea oleks, kui mõni spetsialist ka oma arvamuse sekka lisaks. 1.Kas mõlemaid lihastüüpe sama trenni jooksul koormata on mõistlik? ( ise kasutan sellist meetodit. Teen alguses lihase paari seeriaga soojaks ja siis teen 4 seeriat 3 kordust, kuni max raskuseni välja.Proovin ka rekordit) Hiljem teen nö pumpamist peale. 2.Kas tuleks treenida, lühikeste ja pikkade kordustega erinevatel perioodidel ja miks? 3.Esimesest küsimusest lähtudes...Kui selline treening pole hea, siis mis põhjustel( välja arvata närvisüsteemi taastumine)?
  12. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

Raimo Tobreluts w??
  13. Vajan kiirelt abi!!

Kätekõverdustega on nii, et paari päevaga saad oma 55 kätte, kui hommikuti kätekaid teed. Kõhuga sama lugu. Vot jooksu kohta ei oska enam öelda:P.
  14. tuharalihas!

Võib juhtuda selline asi, et jalad reageerivad rohkematele kordustele veel paremini. Kui teeksid 100 kordust seerias siis usun, et see oleks juba laastav.
  15. 100kg poiss ja surus 85kg:D:D. mida sihuke vend võistlustel teeb???. 92kg surus 140kg:P.( see juba päris norm võrreldes teiste tulemustega) Peab vist hakkama ka võistlemas käima . Saab natuke vidinaid koguda
  16. Jõusaali tolad...

Nt rammumehe alades on kohvrite tassimine, kus peab kõva haare olema. Selleks saab raskete hantlite hoidmisega kaasa aidata. Kindlasti rippumine ka. Muud seletust ma sellisele tegevusele jõusaalis ei näe.
  17. Jõusaali tolad...

Samas võisid olla käes ka 60kg hantlid, mida ta pikemat aega käes hoidis, et haaret parandada.
  18. Kohupiim ja patukas . Ma patustan sel juhul iga päev 500g .
  19. Ma millegipärast arvan, et sul keskoht on laiemaks läinud kuna kõht SUUREM mitte paksem. Ehk siis 5 korda päevas süües venib magu ilusti välja:D. Aga sellest pole midagi! Ega sa vähe süües kasvama ei hakka kh, nii, et õgi edasi . Need nö cheating päevad on mõeldud, nii, et sööd seda mida vaja ja siis sinna juurde sööd kas oma burgerid või magusat vms. Mitte ei kompenseeri liha saiaga:D.
  20. Järjekordne artikkel(elu24)

Huumorit ka natuke:D. Äge mõtteviis(Y)
  21. sinu unistuste keha

Minu meelest Aleksey Lesukov ja Levrone parimad. Nende suuruseks areneda on vist palju tahta aga igatahes väiksed iidolid on küll
  22. Uneprobleemid

Xanax võta kohe maha! Olen ise kasutanud ja see ei mõju hästi! Muide neid ostavad narkarid ka et laksu alla saada. Ja üldse see tebiilsis, et neid ravimeid nii vabalt välja jagatakse. Xanaks on neile, kel närvid läbi ja kes tugevalt rahutud.Tekitab sõltuvust ka. Samahästi võiks arst mulle vabalt steroide välja kirjutada. Osta selle xanaxi asemel mingi vitamiini kompleks vms. Trennist tee nädal või rohkem pausi, kuni uni taastub. Xanaks paneb su kataboolsesse seisu ja sa kaotad kaalu ja sellepärast ka raskuste langus. Ise oled nii haige ja ronid trenni?? Xanaks on viimasegi mõistuse viinud we??