Jump to content

Lev

Kasutajad
  • Content count

266
  • Last visited

Everything posted by Lev

1. Ei ole loll küsimus. Aga sa mõtled vist pigem, et teed isoleeritud harjutusi ennem ja siis baasharjutusi? Ise eelistan teha baasharjutusi ennem ja seda sellel lihtsal põhjusel, et jõuad teha suurema kaaluga ja koormus on suurem. Hiljem hea isoleeritud harjutusi teha otsa, et täis pumbata lihas täielikult. Aga sedasi teen mina , kindlasti võib ka teisiti teha.
  2. Aeroobne

Jooksjate raamatu lugesin läbi ja seal võeti see teema suht põhjalikult läbi Kindlasti on ka teisi teooriaid, mida oleks huvitav lugeda
  3. Rinnalt surumise treening

Ma ei väitnud, et ainuõige. Ütlesin, et selline variant on hea.
  4. Rinnalt surumise treening

Väidan vaid seda, mida olen enda naha peal proovinud ja mis on tulemust andnud.
  5. Rinnalt surumise areng kuus

Kui oled algaja siis esimesel aastal tuleb sul jõudu mühinal. Hiljem jääb asi toppama. Pea meeles, et kui tunned et areng jääb seisma tuleb muuta kava või treening stiili.
  6. Rinnalt surumise treening

Mina pooldan ainult püramiidi kus lähed iga trenn oma max välja(keegi olgu julgestuseks). Niimoodi näed iga trenn kuidas jõud kasvab ja ületad oma max raskuse nagu naksti.
  7. Biitsepsi cm?

Vanus 17a. pikkus 178cm kaal 80. 40cm käsi.
  8. Aeroobne

Vot see tühja kõhuga hommikul on küll halb variant! Selline trenn just lihast lõhubki( tühja kõhuga trenn? organism kipub ju lihase kallale) mina jooksen ka hommikuti aga ma joon enne jooksu valgusheigi või siis söön kodujuustu. Kindlasti tuleb vett juua. Ja muide kui tahad effektiivset rasvapõletust siis tuleb teha aeroobset trenni mis pole raske aga kestab üle 60min. siis hakkab organism enamuselt kasutama rasvu, sest need annavad rohkem energiat ja imenduvalt aeglaselt ja tasakaalukalt. Selle Hiit trenniga kasutad sa oma ATF-I kreatiin fosfaati ja palju süsivesikuid. See sarnaneb pigem anaroobsele kui aeroobsele.
  9. Kõik artiklid kirjutavad ühest ja samast, ning teema ja sisu alati sama. Ainus, mis muutub on vormistus ja see, kuidas põhitõdesid väljendatakse. Muidu artikkel on väga VIIS aga usun, et jõusaalis treenija peaksid igal juhul selliseid asju juba teadma enne saali minemist.
  10. Protein NO1

Oleneb mis eesmärk sul on. Kui tahad lihasmassi siis valku kuskil 200g või rohkem, rasvu umbes 80-100 ja süsivesikuid kuskil 450g. Aga kui eesmärk on dieet siis valku jällegi 200 või rohkem, rasvu 40-50 ja süsivesikuid 200-300. Ja trenni koormus natuke suuremaks. Päris täpselt ei saa ka vastata, kuna ei tea su elustiili ja seda kuidas treenid.
  11. olen algaja

Toitumisest nii palju, et tuleb süüa tihti ja natuke väiksemad kogused. Söö ikka kõike kasulikku ja ära toitu pelga. Kui sööd harva, siis tekkib organismil vajadus toitaineid kõrvale panna, kui sööd tihti siis seda vajadust pole. Jooksmine mõjub ka kaalule hästi! Hommikuti näiteks on hea joosta, kuid ära jookse tyhja kõhuga. Mingi banaan või kodujuust söö ikka ennem ära.
  12. olen algaja

ma arvan, et kodus saad ilusti rinda treenida kätekõverdustega( korralikult sooritused) . jalgu kükkidega ja kõhtu ma arvan, et tead küll kuidas seda teha. tee neid kõiki harjutusi ühel päeval ja soorita neid järgmiselt. kätekõverdused max kükk 50 korda vähemalt. Kõhulihased max. ja korda seda vähemalt 5 korda. Puhka max 30sec iga kolme harjutuse vahelt. Kui võimalus kuskil lõuga ka tõmmata siis tee seda ka kindlasti vahele. Kui niimoodi ülepäeviti õhtuti teed siis oled kahe kuuga ilusti vormis, kui mitte varem. Ise tegin kunagi väga palju kätekõverdusi ja eks see ole ära tasunud.
  13. Rinnalihased

Pead oma surumistehnikat jälgima. kindlasti surud ühe poolega rohkem kui pingutad kõvasti. See väha tihti esinev nähtus ja seda võib paljude algajate puhul märgata.
  14. Verevalum biitsepsitel

Jh. ma teen ikka max kaaludega trenni ja pingutan täiega. Rinnal ja kätel sellised punased triibud mis tingitud üle pumpamisest.
  15. Verevalum biitsepsitel

No sul on ikka julmad microrebendid. Ära põe see pole midagi hullu. Tingitud pigem sellest et pingutasid ikka väga kõvasti, mis pole halb;). ja lihas pump peab ka ikka super kõva olema et midagi sellist tekkiks. endal ka sellised valumid aga palju vähem ja väiksemad.
  16. Rasvapõletus ja lihase kasvatamine

Raskused tuleb üleval hoida. Ja dieet peaks sisaldama palju valku. ülejäänud oleneb juba dieedi tüübist.
  17. Kasv!

sa pead ikka ebamääraselt suuri kaale tõstma mis su selja nii ära koormavad et sinu pikkus jääb kinni selga kõveruse arvelt.
  18. Jõu suurenemine

asi ei käi nii et suurem kaal ja suurem jõud. Hoopis suurema jõuga kaasneb suurem lihasmass. ehk siis kui sul jõudu tuleb lisandub ka lihasmassi. Sinu jutu järgi järeldan, et sul vale toitumine või vale treening. Jama on siis kui sul mõlemad korrapäratud.
  19. Jõu suurenemine

Vastuseks jh on küll. Minul on hetkel selline faas. teen dieeti ja kaotan kaalu. samal ajal aga tuleb jõudu juurde.
  20. sinu pikkus ja kaal, vanus?

Pikkus 178cm. kaal 82kg. Vanus 17a. Rasva protsent 16% Mõõdud: Rind 110cm, Biitseps 40cm, Jalg 63cm, Säär 40cm, puus 82cm. Näitajad: Rinnalt surumine 120kg. Kükk 150kg. Jõutõmme 160kg( seda sai 7 kuud tagasi proovitud)
  21. Rasvapõletaja

See ikka väga jama, kui lausa iiveldab ja unetus jne. Loomulikult kaal kaob, kui su organism koguaeg stressis on. Vb nii see Bnsi toode toimibki. Muide kuidas sul dieedi tulemus oli? läks palju lihast kaduma, või läks ainult rasv? kaldun arvama et pärast unetust ja iiveldust, küll eriti ilus lihas välja ei näe:P. Muide ise teen keto dieeti, mille põhimõte on tarbida palju rasvu ja valku nind max 30g süsivesikuid päevas. effekt hea ja enesetunne ka ok.