Jump to content

saastavaba

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-4 Tropp

saastavaba

  • Tase
    Algaja
  1. Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.

    kuskil aasta tagasi sain laginal naerda kui kuulsin seda müüti AK-st. praegu on lood sellised, et 8/10 juhtu 10st kui massmeediat tarbin, tunnen pärast raisatud aja üle kurba meelt. terve mõistuse säilitamisel võiks mingil määral süüa "keelatuid vilju".. lood oleksid teised, kui sul oleks 3 nädalat aega aasta tähtsaima võistlusele. oluline on toitained ja mineraalid toidust kätte saada. nüüd peaks kasvuspurt aeglustama:
  2. Reputatsioonipunktid

    kolige bb.com üle kui siinset olukorda ei talu. Uus kasutaja peaks esimesed päevad (näiteks 7 päeva) olema ilma reputatsiooni jagamise õiguseta. tore siis, eks ma hakkan reppima nädala pärast
  3. Rind, õlg, triitseps erinevatel päevadel

    rind, biits selg, triits minu arust saaksid rohkem bängi bucki eest kui teeksid kahel päeval vahetuse: selg+bi rind+tri
  4. Rind, õlg, triitseps erinevatel päevadel

    kuidas sa rinda "sihid", kui peale rinnaharjutusi on õlg või triitseps üsna läbi. siis äkki rinnaharjutuste ajal teed hoopis õlga/triitsa, mis võib vägagi võimalik olla.
  5. Kuidas toituda + mõned treeninguga seotud küsimused

    Väga aeganõudev ülesanne. Endal kulus vähemalt pool aastat, kui tulemused korralikult kulmineeruma hakkasid - eriti rasvavarude elimineerimise osas, lihaste kasvatamisega probleeme ei ole. Aga kui tulemused tulevad, siis on väga mõnus tunne.
  6. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Vantastiline detektiivi töö.
  7. Pullid pildid netist

    nagu öeldud, tasuta lõunaid ei ole olemas.
  8. kui sööd kõike ja tead enam vähem oma söömist, siis suudad ka elimineerida allergeenid toitumisest.
  9. Suvega trimmi, vajan mõnd soovitust.

    oluline on treeningu ajal saada energiat süsivesikutest, seega putru võid vabalt 2h enne trenni sisse lasta, tagades stabiilse energia voo lihastele. kui trenni teed koheselt peale söömist, siis võiks süüa kiiresti imenduvaid süsivesikuid, maksimaalse pingutuse abistamiseks. oluline on, et trenni kestel ei tuleks seina ette. selle vältimiseks sööme aeglaselt imenduvaid süskareid ala puder jne paar tundi enne treeningut. peale trenni võiks süüa kiiresti imenduvaid süsivesikuid, et tagada lihastele ehitusmaterjali süsivesikute ja valgu näol näiteks 20g valku ja 80g süskareid. teadmiseks, et rasv ja kiudained aeglustavad seedimist oluliselt, neid tasuks süüa 4-6h pärast treeningut.
  10. toitumine on liiga tagasihoidlik sinu aktiivsuse juures. rasva puudumine toitumisel on nogo.
  11. Kaalust maha

    ~25g rasva päeva peale tundub jube vähe.. upitaks selle vähemalt 55g peale.
  12. aeroobne trenn

    1) mis juhtub, kui teha jõusaalis ainult jõutrenni, aga mitte üldsegi panustada aeroobsesse trenni? Taastud jõutreeningust suti aeglasemalt, ehk päev venib jõusaalis ~10% võrra pikemaks. 2) kas jõutrennis kiirema tempoga treenides on võimalik jõutrenniga mõnevõrra ka aeroobset trenni asendada? Väga väga vähe, kui üldse mitte
  13. Kaalust maha

    http://tap.nutridata.ee
  14. Kõrge vererõhk noorelt ja kergema treeninguga alustamine

    kuidas lood mandlitega on? talvel ringi karates on mandlipõletikku väga kerge saada. vahel oli endal mingi ajutine valu rinnus, paar tablakat ibuproffeni ja mandlid pole enam mädased, ning rinnus ka ei kummita.
  15. 15a paks neiu.

    http://www.ampser.ee/index.php?page=17 näed millistest vitamiinidest ja mikroelementidest võib puudusi olla. Endal avastasin, et dvitamiini saan 3x vähem, kui norm ette näeb. Nüüd tõttangi kalaõli apteegist ostma Edu!
×