Jump to content

peugeot

Kasutajad
  • Sisu loend

    87
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by peugeot


  1. Kallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?

    Ette tänades :D

    isssand sa oled alles nii noor siis vä? et see asi veel ees? :)


  2. kui väga tõesti mõjutab näiteks see, kui nädalavahetusti juua end üsna kinni? :D

    oleks nõus jätma asja vähemaks, aga mitte täiesti ära.

    praegu on reziim umbes selline, et nädala sees üsna palju ja üks nädalavahetuse päev trenni ja siis reede/laup õhtu kinni, embkumb.

    tavaliselt joon õlut või midagi üle 40 kraadist alkoholi.

    aga millepärast sa jood? mingid mured?suur stress?

    vali alko või trenn. alko on ju jubeda maitsega, viina asemel proovi piima, palju maistvam ja kasulikum!


  3. Äkki kellegil Tallinnast võistlustele minejatest on autos ruumi üle. Pakuks ennast sinna-loodus tühja kohta ei salli :)

    enne räägi palju nõus maksma oled.

    võõrastelt küsid? omal pole autot ja kas siis takso või bussi raha ka pole? :):D

    oled kindel, et kui peale su võtan, et kannatad sellist teatud muusikat mida kõvasti kuulan ja suitsu haisu...?


  4. Sa ei kujuta ette kuidas isegi aastaid treeninud mehed räägivad. Olen kuulnud ka sõna "triips". Arvatavasti triitsepsi kohta.

    Aga kõik ei ole bioloogid ja pole vaja uue kasutaja esimest postitust kohe maha teha. (Ära võta isiklikult ;) ). Ta parandas juba paar viga ära, kuigi lause algab tal nagu rate.ee kommentaariumis väikese algustähega.

    triits, triic mitte triips


  5. endale meeldib klassikaline kodujuust,võiks ühekorraga paki kinni panna,aga tülikaks muutub,järgmisel söögikorras oleks otsas ;)

    ??? pakk tulebgi kinni panna, et piisav valgukogus toidukorrast saada, see pole ju palju.

    aga mis muutub tülikaks ja mis oleks järgmisel söögikorral otsas? kui kulturist oled osta mitupakki valmis külmkappi ja iga paari tunni tagant paras pakk sisse panna ju.


  6. Tere!

    Kas kahe kuuga on võimalik algajal saavutada märgatavat lihasmassi?

    (4x trenn nädalas)

    oleneb kui tegija oled trennis ja mis eeldused ja mis teadmised ja kuidas toitud. kui teed õigesti trenni ja kõvasti ja sealjuures toitud õigesti siis algajad kasvavad kõige kiiremini. samas on tüüpe kes käivad aastaid jõusaalis jobutamas päevast päeva ja tulemust pole miskit näha.


  7. õudsalt pinda käivad jah need joodikuid, palju palju on neid ümber ringi, isegi trennis arutatakse kuhu õhtul minna ja jooma... mõned isegi uhkustavad kuidas nad autoga täispeaga sõidavad, kangelased. ma ei saa aru kas nii suur stress või probleemid, et vaja juua nii massiliselt. mind see joomine üldse ei tõmba. ei saa aru miks seda nii palju tehakse ja miks nii popp.pfff


  8. Kas selline mees on tõesti kulturist, näeb välja rohkem rammumehe moodi. Pean silmas a la Murumets ja teised sellised...noh need mehed, kes telliseid orbiidile loobivad :rolleyes:

    minuarust just selline ongi õige kulturist. rammumehed enamus rasvasemad, kõht ees, see mees küllaltki kuiv ju aga ega aastaringselt peagi võistlusvormi kuivus olema, massiperiood ju.kuu-2 väntab mees ratast ja on võistlustex valmis kuiv

    või mis sa tõesti arvasid et kulturistid on aastaringselt kuivad, kiulised, võistlusvormis ja vahepeal massi ei kogugi ja pehmemax ei lase??? :D

    kui nii oleks siis keegi ei saaks juurde võttagi vahepeal ju massi.

    rammumehed ikka üsna teistmoodi näiteks: http://www.btinternet.com/~philip.j.wright/glenrosspage.htm

    ainuke nii kuiv rammumees on minuteada marius puzianowski


  9. Kuna tärklis on süsivesik ja see imendub aeglasti. B)

    Siis oleks küsimus selline et ka tärklist(kartuli tärklist) võiks tarbida süsivesiku pulbri asemel või mitte?

    Tänades! :unsure:

    tärklist süsivesiku pulbri asemel? tärklis ise ongi süsivesku pulber ju, mis asemel siis?

    veel on olemas viinamarjasuhkur-glükoos dextrose, puuviljasuhkur fruktoos, maltodextrine (vist maisist tehtud tärklis), piimasuhkur-laktoos, tavaline suhkur


  10. Kaupmees peab arvestama järgmiste asjadega, mis temast ei sõltu - kütuse hind (diisel, bensiin), elektri hind, kaugkütte hind (toasoojus), valveteenuse hind, ruumide rent, müüjate palgad (müüjad tahavad rohkem palka), jooksva remondi hind (remondimees tahab rohkem palka), pisivarguste (tänu seadusandlusele) suurenemine (keegi peab ju kahju kinni maksma) - ei ole ju võimalik hindu alandada.

    aga siis on võimalik kaupmehel müüjate palkasi tõsta euroopa tasemele ju. soomes saab müüja 2000 euri palka meil 200-300 euri. kauba hinnad soomes odavamad.ajuvaba mis? järelikult on võimalik palka maksta samapalju!


  11. Hoolimata sellest, et ka minu rinnaltsurumismax mingil hetkel 70 oli, siis maasvõitluses peedistasin tüüpi (küll tegin lukke, küll kägistasin), kes surus 170 (kehakaal 90 kandis). Praegu on max 90-100 (pole proovinud tükk aega) ja peedistan tüüpi, kes surub 200 (kehakaal 120 kandis). Kellel nüüd pikem on <_<

    pff ma arvan et nende suurte surujate eesmärk polegi võitluses kellelegi ära teha. kui eesmärk oleks võitluskunstid siis sellega tegeleks ja loogiline et oled siis oma alas parim ju.


  12. mix peax vitamiine kuurina võtma, neid ju ikka aastaringselt pidevalt igapäev vaja, et kui sul oli b vitamiini puudus siis kuu aega võtsid, polnud enam puudus ja kui edasi ei võta siis ikka puudus jälle ju, et kui sa nii idaalselt ja mitmekesiselt toituda ei suuda siis peaks pidevalt multivitamiine sööma.

×