Jump to content

peugeot

Kasutajad
  • Content count

87
  • Last visited

Everything posted by peugeot

1. Fitness.ee vs Jõekalda

fakk jõutõstmine ju samal ajal
  2. Praetud maks

just jõuga vastutahtmist söömine läheb kahjulikuks naturaalse puhul arvan. seni kui isuga sööd, söö palju isu on! kuidas asi käib looduses? mõni loom arvutab või? koer või lõvi sööb näiteks maksa või liha siis nad söövad kuni isu täis ja niipalju kui võtta on juhtumata miskit tervisega... vahest on mõne aine puudus siis isu teatud asja järgi eriti suur vast? muidu kalmusel väga õige jutt aga see siuke peen kulturisti toitumine kes gramme loeb ja raha fileed jne osta. tavainimene seda ei tee ja rammumehed söövad üldse niipalju kui sisseläheb...
  3. LIIGA SUURED SÄÄREMARJAD

ausalt vä vaatad esimesena sääri? enamus mehi ikka vaatab naistel peput eelkõige ma arvan
  4. ott on "mäluhiiglane"

ines otsis kolmpealihast kalmusel... säärelihas siis, ma arvasin et õlavarre triitseps ikka
  5. ott on "mäluhiiglane"

keda see sinu kool huvitab? keegi sellejärgi küll saateaegu ei tee ju. igal inimesel omad tegemised eri aegadel pane lindistama või lase sõbral
  6. Praetud maks

naturaalsest toiduainest mingit üledoosi kardate??? söön juba 2-3 aastat nii 0-5-1 kilo maksa korraga 1-4 korda nädalas umbes keskmiselt, pole kiilaks jäänd ega miskit kõik ok
  7. Praetud maks

ma söön ikka mitukorda nädalas ja no umbes pool kilo korraga sest lihast on ta 2-3 korda odavam ja hea valgu allikas lisaks vitamiinid... õhtul mõne tunnijooksul siis läheb õllekõrvale poolkilo kuni kilo maksa ära 1-4 korda nädalas
  8. ott on "mäluhiiglane"

oii. ma õpiks seda paar tundi vast siis jääks meelde, 15 suvalist sõna
  9. ott on "mäluhiiglane"

luuletust tundideviisi võid õppida. arvan et seal saates öeldi need sõnad korra või lühike aeg nende lugemiseks ja meelde jätmiseks. kahju et ise saadet ei näind. kas kordust pole? et kalmus ka saates poseeris? no ott oli ju seal bingo või mis iganes paar päeva tagasi oli ka jube tark, kõik näod arvas ära, teine mängur ei vastand miskit.
  10. tervist tahtsin sellist asja küsida.

väixeid inimesi, eksikka, ja justnimelt plikad siis. aga jutt oli et kui 20 aastane mees surub 20 kilo vaid siis ikka on asi alla normi. kui 12 aastane laps siis vast normaalne. kehalise tunnis oli jah surumine hinde peale 8-9 klass siis surusin 65 kilo ilma treenimata, olin klassis parim. aga sellest 15 aastat möödas.
  11. tervist tahtsin sellist asja küsida.

aga ka nii pole kõik võrdsed. jõusaalis on parem see kes on suurem ja tugevam ja endast suuremat ja tugevamat ja ka vanemat peab austama. tänapäeva noori vist enam nii ei kasvatata paraku!? mina austan endast suuremaid, tugevamaid, targemaid ja vanemaid, vaatan alt üles.
  12. tervist tahtsin sellist asja küsida.

kuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab...
  13. Asendaja 100% whey gold standardile?

vadaku valkude valik on ju väga suur. vahet pole millise valid. hera 80 või prowhey, ise eelistan metalgym whey`sid.
  14. tervist tahtsin sellist asja küsida.

igasuguseid on olemas jah, kõver kang ja biitsa, triica kang... aga põhiline tavaline standard kang surumis pingil on 20, see mida surutakse ja ka kükk ja tõmme... et siis mingi pisikese käe kangiga teghakse ka rinda ??? isegi mu väike kõhn naine teeb tyhja 20 kilosega + vidinad pealegi
  15. tervist tahtsin sellist asja küsida.

kirjutad et läheb üles lamades 20 kilo, st. tühi kang siis aga kuidas sa siis sellega teed 6-8 kordust nagu pärast kirjutad? aga tyhi kang on muidu jah paras 14 aastasele, 40 kilose plikale paras raskus.
  16. Sportlase asukoha ankeet

mis krdi asi see on? milleks?
  17. Metsakaamera

messassja???
  18. Metsakaamera

orika? kust seda võtad? äkki ikka emised ja kuldid? kas orikad pole mitte need kel munad maha võetud? aga huvitav jah kuda mõened viitsivad vahtida tundide viisi siukest asja ühte kohta kuda loom sööb? korra ma minut vaatan siis leian et seal midagi suurt muutust polegi vaadata...
  19. Metsakaamera

terve persetäis neid, 20 tükki umbes. ajab isu peale küll, lihaisu
  20. Milliseid jalatseid kannate?

http://www.otomix.com
  21. Mis võib juhtuda ilusate inimestega

kui see nii oleks siis kulturistid, jõutõstjad jm. sportlased jooksid alati enne trenni. huvitav kui alko veresooni laiendab kuidas ta siis vererõhku tõstvat? siis peaks langetama!?
  22. Mis võib juhtuda ilusate inimestega

teema algataja on ilmselt hull, segast imelikku juttu ajab siin, mitte esimest korda. aga mis nina valgeks tegemisse puutub siis, arnoldgi kirjutas oma raamatus et amfetamiini ja kokaiini pannakse ning efedriini. ka filmides on näha olnd et tippkulturistid panevad setroididele lisaks erguteid nagu metamfetamiini, see annab muidugi powerit ja hullult tahtmist juurde. näiteks branch warreni treening videot vaadata siis tundub ka nagu oleks lisaks steroididele ergutite laxu all.
  23. reklaamplakat Anu Saagimiga

pole tähele pandgi aga muidu reklaam nagu iga teine, täitsa suva jätavad külmaks
  24. sooviks tegijata treeningut sellise Tegijaga Soomest: http://www.jarimentula.fi/ http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showt...amp;anchor=news http://www.bullfarm.fi/mainpage.htm
  25. Pirnikujuline keha ja trenn

ju ma siis olen valesti aru saand. aga arvasin küll jah et anaeroobne on vaid aeglane raskuste tõstmine, jõutrenn. ja aeroobseks pidasin ujumist, jalgrattasõitu, suusatamist, aeroobikat, kiirkõndi, jooksmist. kuidas see siis on tegelt? et hakkad jooksma vaikselt on aeroobne ja kuskilt maalt läheb jälle anaeroobseks?