Jump to content

yupats

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

yupats

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kindad

    Kui pidevalt ilma kinnasteta treenida kas siis lõpuks nahk harjub peopesas nii ära, et polegi vaja neid kindaid? Nahk muutub kuidagi vastupidavamaks või mai tea mis ?
  2. Kükk, kükk ja veelkord kükk...

    Käisin täna saalis, proovisin neid kükke igatepidi, nii tühja kangiga kui paar ketast peal... Seda "sweet point'i", kuhu tuleks kang asetada, mina igatahes ei leidnud. Võibolla on asi selles, et pole veel õiget õla- ja trapetslihast? Kui suur tähtsust on selja asendil kükkides, sesmõttes, et kui ma rohkem ettepoole kallutan siis suudan ka jalad kükkides maas hoida, muidu ei tule kohe kuidagi välja. On see väga vale? Lugupeetud M.M. kas ma pean su jutust välja lugema, et trenni viitsivad teha need mehed kes teevad täiskükke või need mehed kes ei tee üldse kükke?
  3. Kükk, kükk ja veelkord kükk...

    Esimesest videost ja teisest klipist oli abi! Aga seda videost välja ei pigista, et kuhu tuleb asetada/toetada kang turjal? Kui ma selle turjale asetan siis see hakkab ühele selgroolülile vajutama ja nii on kole sant teha ja kindlasti ka väär?
  4. Teemasid on olnud sellekohta sadu kuid mina, loll nagu lauajalg ma olen, pole ikka aru saanud milline on siis parim viis ja tehnika. Kumb parem kas pool- või täiskükk? Vanu teemasid sirvides suutsin välja lugeda, et poolkükk koormab põlvi palju hullemini kui täiskükk? Samas oli ka teemasid mis väitsid vastupidist... Küki asend: Jalad peavad terve küki tegemise ajal olema täis tallaga maas? Kui jah, siis mina kukun küll kükki minnes kohe per*seli (ilma raskuseta), kui aga kang turjale ajada võib teine asi olla. Mis joont peab kang jooksma? Sesmõttes, et kas varvastega võrreldes otse neile peale, nendest ettepoole või tahapoole? Aitäh! (:
×