Jump to content

shame55

Kasutajad
  • Content count

7
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About shame55

• Rank
    Vaatleja
  • Birthday 05/29/1990
  1. Tennise trennid Tartus

Sport ei tohi unistuseks jääda. Ma arvan, et ma suudaks su unistuse ära täita, kui me saaks mingile kompromissile . Hinnakiri on mul seni olnud aind 1. Tund on olnud 250.-, aga kahjuks see ei sisalda väljakuhinda. Aga kõik oleneb sellest ka, et kui palju sa võtaksid mult nädalas trenne, kindlasti me suudaks miskit välja mõelda, et meile mõlemale parem oleks. Loodan, et mõtled selle peale ja annad tagasisidet
  2. Tennise trennid Tartus

Aga kellega sa mänginud oled, kas sõbraga või treeneriga? See on hea, et hakkas meeldima. Ropka kohta ma nii täpselt ei teagi, aga Tähtvere tennisekeskuses või Tamme väljakutel, nendes kohtades olen ma ise mänginud. Kui sul on huvi minult trenni võtta, siis võiksime mingile kokkuleppele saada, et kus treenida ja millal.
  3. Tennise trennid Tartus

Kas sa soovid lihtsalt mängida või soovid trenne võtta nagu sparringupaariliselt? Kui sparringupaarilisena, siis võin ma teiega ise ka mängida. Aga mis taseme mängija te olete, siis oskan arvestada.
  4. Tennise trennid Tartus

Olen Tartus (nädalavahetusteti Pärnus) tennise eratreener ja ootan uusi õpilasi/kliente omale. Huvitatud olen ka grupitrennide andmisest. Tartus toimuvad trennid Tähtvere tennisekeskuses ja Pärnus Pärnu Tennisehallis. Kes on huvitatud, võtku ühendust. Ise olen tegelenud tennisega 14 aastat, kuulunud Eesti paremikku, oman tennise kutsekvalifikatsiooni I astet Kui juhuslikult ise ei ole huvitatud, siis võid soovitada oma sõpradele/tuttavatele/töökaaslastele. Tel:5139992, Madis Sprenk
  5. kui on täpsem soov tennisetrennide kohta, siis mu telefoninumber on 5139992

6. Tennisetrennid Tartus

Madis Sprenk see jäi jah kogemata kahe silma vahele.
  7. Tennisetrennid Tartus

Olen Tartus tennise eratreener ja ootan uusi õpilasi/kliente omale. Huvitatud olen ka grupitrennide andmisest. Kes on huvitatud, võtku ühendust Ise olen tegelenud tennisega 13 aastat ja kuulunud eesti paremikku. Kui juhuslikult ise ei ole huvitatud, siis soovita oma sõpradele/tuttavatele/töökaaslastele. Tel:5139992, Madis
  8. personaaltreener (tennis)

ma tean, et see postitus tuleb suht hilja, aga mina olen tennisetreener tartus. kui soovid ühendust võtta siis hel. 5139992