Jump to content

Okk

Kasutajad
  • Sisu loend

    567
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

Postitused posted by Okk


  1. suurääretuilmatupäratumääratuilmotsatuüüratumaailmamaailmamamaailmatukoblakasilmamamaailmamakoletuaukartustäratavaukartustäratavad mõõtmedkopsakastoekaskolakas kolakas majapöörane pöörane rahametsikmetsik kiirusröögatumõõtmatu mõõtmatu kaugusmeeletu meeletu vaevhirmuäratavhirmushiiglamakoletuslikarvamatu arvamatu hulk • väga suurhiiglaslikkolossaalnehiigla- hiiglaplaan, hiiglasaaktohutumahutunurjatu nurjatu suurgigantnehiigel-mammut- mammutkoolkosmilineastronoomiline'määratu suur', hiid-hiiglasuursõgesuur • abstraktsete mõistete kohtapiiritu piiritu rõõmrajatupõhjatu põhjatu leinränk ränk solvangotsatu otsatu mureränkraske ränkraske mureverine verine vaevpaks paks ülekohus, pahameel, optimismkarjuvkarjuv vajadushinge- hingehädaviimane viimane hädapeadpööritav peadpööritav menumäekõrgunemäekõrgune ülekaal, paremuspõrgu- põrgupiinjubejõlejäle jäle hirmjõletukole kole nälg, janukuri nähti kurja vaevajäme jäme eksimus • kalduvuste kohtakange kange lubaja, viinavõtjakõva kõva löömamees • hulga kohtaheakenake

     

     

    Ja üldse, mitte ültse...

     

     

    pole tänuväärt

    • Like 1

  2. Kui see bikiinifitness tuli esmakordselt siis m6tlesin, et johaidii, kui madalale saab vajuda selle teemaga. T6e huvides olgu mainitud, et suht ok kategooria kasvas sellest l6puks vist . Aga no see fitmodell on kyll ikka tase :) ja selle puhul nagu kasvuruumi ka eriti pole vist, rohkem sulgi kleidi kylge?

    Kuskilt maalt v6iks mingi piir ikka joosta....aga 6nnitlused v6itjatele muidugi :).

     


  3. Viskab vaikselt kopa ette see ilma mingisuguste vähegi usutavate tõenditeta jahumine siin.

    Googeldasin ise kiirelt natuke:

    http://drhyman.com/blog/2013/11/26/fat-make-fat/#close

    "A study that observed this would show a 100 percent correlation between these two events, but it would be wrong to conclude that you caused the sun to rise.Because of studies like this, we became sidetracked into believing that saturated fat causes heart disease. But in fact, we are now learning that sugar is the true culprit, not fat."

    So here’s the take-home message: Fat doesn’t make you fat. Sugar makes you fat.

    Vaevalt Mark Hyman mingi troll on, ja eeldada, et iga uus kasutaja, kes vähe teisel arvamusel on, peab kohe LPF(ei jälginud tema teemat tol ajal, kuna tehti maha siin korralikult, ja tundus, et ei tohi teda uskuda. :)) olema, on natuke lühinägelik.

    Peace!

    Sorry, aga mida sa omaarust t6estasid selle postitusega nyyd?


  4. Peab aru saama lihtsast faktist et keharasv tekib ainult suhkrutest. Kas otse suhkrutest, või suhkrutest mis toodetud keha poolt väga kergesti lagundatavatest süsivesikutest (näiteks need mis teraviljades ja neist tehtud toodetes). Kui verre satub liiga palju suhkrut ja keha ei saa seda kõike kohe ära kasutada, siis läheb mängu insuliin mis hakkab seda keharasvaks muutma. Aga kõrge veresuhkur ja sellest tulenev kõrge insuliini tase on omaette väga halb (mis ka tähendab et tarbida peamiselt süsivesikuid et saada päevane energia on väga rängalt halb soovitus).

    Samas ei ole olemas kehas protsessi kus keha töötleb toidust saadava rasva ümber keharasvaks. Toidust saadud rasv keharasvaks ei muutu. Ainult suhkur saab muutuda keharasvaks.

    Keha jaoks on kaks energiaallikat. Kas suhkrud või rasvad.

    Rasv on niikuinii parem energiaallikas kui suhkur. Stabiilne ja ei saa tekitada terviseprobleeme, erinevalt suhkrust.

    Hoida päevane sissesöödava suhkru tase (otse suhkur või lagundatavad tärklised/süsivesikud) maksimaalselt kuskil 70 grammi juures. Ülejäänud energia enamusest rasvast. Tulemusena liigne keharasv lihtsalt kaob, ja kaob väga efektiivselt ka ilma trennita (trenn kiirendab).

    Lihtsalt peab jälgima et suhkruid ja suhkruteks lagundatavaid süsivesikuid liigselt ei tarbi. Ja (kvaliteetne) rasv on oluline üleüldse hea tervise jaoks.

    You just went full retard dude. Never go full retard.

×