Jump to content

444

Kasutajad
  • Sisu loend

    56
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

444

  • Tase
    Värske olija
  1. Maapähkel.

    Tegin keeksi hoopis ja selle mõttepeale tuli ka minu naine
  2. Maapähkel.

    Tere lugupeetud foorumi külastajad. Natuke juba tüdinud nendest munadest ja kohupiimast ning kala ka nii palju ei jaksa osta. Ja seekord otsustasin siis oma enamuse valgu kätte saada maapähklist. Odav ja igati asjalik. Aga maitse on mulle natuke vastu karva, et suudaks seda iga päev nii pool kilo sisse omale meelitada. Suured pakid said siis ära ostetud ja nüüd ei tea kuidas või millega see omale alla meelitada. Oskab äkki keegi mõnd head retsepti või muud meelepärast maitseelamust soovitada nende suhtes ??
  3. Sai ostetud 500g kanepi seemneid. Paki peal kirjas siis, et need sisaldavad ka linoolhapet ja gamma-linoolhapet. Soovitaja väitis, et need olevat liigestele kasulik. Ma siin uurisin ja ei mõistnud asja. Oskab keegi siinsetest midagi nende kohta üldse väita ?
  4. Taipoks

    Kõigepealt vabandan kunas ei oskand seda teemat kuskile postitada. Aga igaljuhul kunagi oli siin kodukal siis selline teema kus Ott tegi siis intervjuusi erinevate inimestega treeningute ajal. Ja see oli minumeelest kord nädalas või nii kus ilmus jälle mõni uus video. Seal oli siis ka see kus ta tegi ( ei mäleta nime ) aga selle tuntud taipoksi tegelasega intervjuu ja näitas siis tema treeningpäeva. Et too on siis oma ala tegija. Ma ei tea kas tuleb kellegil ette see treening video. Et jah, kui oskate aidata oleks tore kui keegi saadaks selle lingi. Ma siin tuhlasin ja tuhlasin aga ei saanud hakkama sellega. Ette tänades
  5. Kas tasub ?

    Teema siis selles, et töölkäimine väheke muutus ja nüüd nii söömine kui ka trenn ikka korralikult paigast ära. Hommikul kell 7 siis lõuna kell 12 ja õhtusöök ka alles kell 7 siis juba nii väsinud ja magama. Töö füüsiliselt raske ja olen kõvasti alla võtnud. Mõtlesin siis, et prooviks natuke hullu panna valisin siis kolm tooded välja. Hardcore amino 5000 Serious mass Optimum cgt 10 Nüüd siis tahaks üldse teada saada kas tasub või ei tasu neid kõikki korraga sisse lahmima hakata ? Et äkki ma siiski liialdan nendega, kuigi ise mõtlesin et siis tööle teeks veel seda serious mass sheiki kaasa ja koju tulles jätkaks kuidagi teiste toodetega et ikka jõuaks ilusti trenni ka teha jne. Mõtlengi just seda, et sooja toitu pole võimalik tööl süüa ja ainult need saiakesed ära ei toida.
  6. Ainete kogused?

    Ei hakanud uut teemat püstitama mõtlesin, et sobib hästi siia. Olen teadlik, et keha suudab korraga imeda 30g valku aga kui ma lisan ühte shake rohkem kui 30g kas siis need ülejäänud grammid lähevad rasvaks või lihtsalt potist alla ??
  7. Ajaloo kiireim knockout?

    seni minu lemmik
  8. On keegi tarbind ?

    aa ok siis on selge pilt sellega
  9. On keegi tarbind ?

    vaatasin hinda see suht magus ja pakis on ainult 11 tabletti. sellest tekkis ka see küsimus. et kui on kasu sellest ka nii et võtaks neid näiteks iga esmasp. ja reede enne trenni et kas on sama efektiivne kui järjest neid sisse lahmida iga kord enne trenni.
  10. http://powerman.ee/index.php?go=products&a...&act_pr=360 tahaks isiklikke kogemusi et kuidas mõjub ?
  11. Aga millistes tavatoiduainetes muidu seda tsinki ja magneesiumi leidub rohkem ? ( võimalik et loll küsimus, aga ei ole teadlik lihtsalt sellest )
  12. Mure seisneb siis selles, et olen pikka kasvu ja vastu talve hakkavad liigesed valutama ja väsivad ära kuidagi. Kohapeal seistes ja väsib selg ruttu ja põlved haiged näpud ka pidevalt raksuvad. Tean et kaltsium on kasulik aga mõtlesin, et mis vitamiinid on veel liigestele ja luudele kasulikud ja millistest toiduainetest neid kätte saab ? Mõnedel massilisajatel ka neid aineid sees on või hoopis mõni eraldi värk sellejaoks ?
  13. Mass

    Aga palju see paus siis peaks vahepeal olema ? Et kas lasen siis pikalt puhata 1 min. või ikka sama et 30 sek. nagu selle 4 x 8 puhul tegin .
  14. Mass

    Trenni olen teinud suht mitu aastat, koduste vahenditega ja vajalikud asjad olemas. Tavaliselt kukub ainult nii välja, et iga sügis hakkan tegema ja suveni välja. Suvel alati 2 kuud lihtsalt pausi sisse jäänud ja siis otsast peale. Trenni teen 3 korda nädalas ja kõikki lihaseid 4 x 8 rind, selg, õlg, triitseps, biitseps ja jalad. Ja see kõik mahub 1,5 h ära teen lühikesi puhkepause. Tean jah et sellest massist siin räägitud küll ja küll aga vot ongi see et raiuti ka, et muidu lihas kasva kui palju kordusi ei tee. Et lihas nagu enda kaalu kohta olemas küll aga massi ei taha juurde tulla.
×