Jump to content

Redds

Kasutajad
  • Content count

11
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Redds

• Rank
    Algaja
  1. Tere, Mõnes mõttes on Pulleritsul kahjuks õigus. Olgu suusatamisega kuidas on, kuna tõesti hetkel vanad olijad lahkuvad areenilt ja uusi pole veel jõudnud põlvkonnavahetuseks sirguda... Samas vaadake, mis on juhtunud Eesti rahvusliku uhkuse korvpalliga. Peale Kanguri ja Vene ei mängi hetkel ükski eestlane mõnes tõsiseltvõetavas liigas. Koondis kukkus viimase tsükli ajal mudaliigasse - see on tõsiasi. Tekib küsimus, et milles nagu probleem? Kuni 16 aastaseks saamiseni mängivad Eesti noored päris tõsiseltvõetavat korvpalli ja on nii mõnelgi rahvusvahelisel võistlusel arvestatavaid kohti saavutanud. Vanus 16-18, mis on määravad korvpalluri edaspidise karijääri suhtes, toimub selge seisak. Olete kindlasti kuulnud igavestest andekatest noortest, kuni 27 eluaastat Peamisteks arenguseisaku põhjusteks on minu hinnangul järgmised asjaolud: 1) alkohol ja peod varajases nooruses; 2) nõrk üldfüüsiline ettevalmistus; 3) puuduv kindel süsteem ja arenguperspektiivid; 4) eeskujude puudumine; 4) negatiivsete eeskujude olemasolu (mängid hästi või halvasti aga oma papi saad ikka kätte). Kahjuks on sarnaseid tendentse märagata ka teistel spordialadel. Muide uusi ja mängitavaid korvpallisaale on kõikjal üle Eesti, palle peaks ka jaguma Redds
  2. Gröön VS Kiivikas

Kui lampjalgsus, siis olen pidurit nii kõvasti vajutanud, et kärsahaisu kõik kohad täis. Minu vabandused! Aga riik see oleme eelõige meie kodanikud, kui ise demagooge endale valitsejateks valime ja neil inimkatseid teha laseme, siis süüdistada pole kedagi peale iseenda! Aga mis dopinguteemat puudutab ja kulturismi üldiselt, siis mina defineerikisin seda järgmiselt. Kulturism on kuni lavani sport, laval aga juba show ja missivõsitlus. Nimetatud spordis on kahjuks keelatud ained levinud, et missivõistlusel oleks mingigi eelis. Otsustajate peale ei saa ka kõike jätta Sealt edasi tulevad aga emotsioonid ja frustratsioon. Nii valimiste kui ka missivõistluse iseloomustamiseks pakun sm Stalini kuulsat tsitaati. Oluline pole mitte kelle poolt keegi hääletab, oluline on kes hääli loeb
  3. Gröön VS Kiivikas

Tere, Sina alessandro oled küll vale mees eetikast rääkima, minu mäletamist mööda pidasid sa ka mõttetuks oma riiki teenida. Suht variserlik on pugeda vabanduste taha, et mul pole selleks aega ja ma ei näe sellel mõtet aga samas tarbid julgelt välisjulgeolekut, mida sinust aatelisemad isikud sulle tagavad. Soovid kehalt suur mees olla aga tegelikult.... Redds PS: Vabandan ette, kui see ei olnud sina kellega siinsamas foormis antud teema üle tuliselt diskuteerisime!
  4. Jõusaali tolad...

Kuna ise olen juba mõnda aeg jõusaalis käinud, siis jagan seda, mis mind isiklikult härib. Ei suhtu hästi härrastesse, kes ühte masinat või pinki pool tundi okupeerivad. Enamik nendest ei tee mitte 12 seeriat, vaid tavaliselt tehakse maksimum kolm seeriat ja ülejäänud aeg lebotatakse niisama või aetakse istudes sõbraga juttu. Veel on pehmelt öeldes naljakad tegelased, kes omale liiga rasked hantlid, kas lendamiseks või õla tegemiseks võtavad ja peale seeria lõpu hirmsa kolinaga maha pillavad. Kolin härib ja kukkumine ei mõju kindlasti inventarile hästi. Kolmanada kategooria moodustavad isikud, kes teevad kõike korraga. Pean silmas seda, et kasutavad mitut asja üheagselt treenimiseks ja teised peavad ootama kuniks kunn lõpetada suvatseb. Viisakas oleks muidugi ka raskused oma kohale panna. Aga naljakam asi mida näinud olen on see, kuidas üks noormees SKA jõukas omal peegli ees vinne pigistas. Sellega nähtusega konkureerib minu hinnangul üks vene baba (vanamutt), kes Rimis hambapastat nuusutas enne ostmist...
  5. FITSHOP TARTU ULMELINE PILDIMÄNG!!! 07.MAI 2009

Pealkirjaks võiks olla: "Lihunik on välismissioonilt tagasi"
  6. TEHTUD - kui tuntud klassikuid tsiteerida TÜ poolt kingitud kõnekaart kenasti heategevusse investeeritud ja mis peamine lemmik Argo on toetuse saanud ta ju ka vana SKA mees.
  7. Eestlased on joodikrahvas.

Põhjus, miks noored joovad peitub meie noores varakapitalistlikus ühiskonnas - lihtne odav võimalus stressi maandamiseks. Oleme ausad ega täiskasvanud siinjuures suurt eeskuju üles ei näita. Lisaks on alkohol ja narkootikumid kergesti kättesaadavad Tänapäeval on igasugused huviringid ja sportimisvõimalused seotud eelkõige rahakoti paksusega või teab keegi jõusaali, kus saab tasuta või mõistliku hinna eest käia(koolijõusaalid ei tule arvesse). Kui tahad mõne pallimängualaga tegeleda on ka korraikud sportimisjalatsid vajalikud, need aga jällegi maksavad(kõigil noortel kahjuks ei ole võrdseid võimalusi). Nagu eelnevalt mainisin alkohol on ka üks stressimaandamise vahend, vähemalt on mulle ühes loengus seda väga tunnustatud psühhiaater väitnud(tema nime ma siin foorumis igaksjuhuks avadama ei hakka). Stressimaandamise top on tema sõnul järgmine: 1. seks - kõige parem; 2. sportimine - väga kasulik ja tervislik; 3 alkohol - efektiivne aga ohtlik, sest kuritarvitamisega tekib sõltuvus ja kaasnevad muud sotsiaalsed probleemid(kuritegevus, võlad - täielik allakäik).
  8. Sergei Kozin 139kg!

Kas selline mees on tõesti kulturist, näeb välja rohkem rammumehe moodi. Pean silmas a la Murumets ja teised sellised...noh need mehed, kes telliseid orbiidile loobivad
  9. Naiseideaal

Leidsin internetist surfates ühe naisterahva foto, kusjuures tegemist ei ole nö töödeldud fotoga. http://www.imagesofvenus.com/preview/previ...1668&type=2 Proua nimi on Cheryl Faust ja netis on tema kohta küllaltki palju infi. Ott Kiivikas juba korra provoteeris foorumit nö "naiste fotodega" ja läks lahti elav arutelu teemal naiseideaal, kui selline. Antud naisterahva puhul on suht keeruline juba tema sugu ainult foto põhjal määratleda, tänapäeval nii mõnigi mees värvib oma pikki juukseid ja meigib ennast... Igaljuhul päris karm, tekib küsimus mis saab 30 aasta pärast...egas meditsiin ju vähikäiku ei tee...
  10. järvamaa meistrivõistlused lamades surumises

Üheks määravaks teguriks on ka võistlejate vanus.
  11. 18 aastaselt 300kg lamades surumises!

Viimasele; Vaata särk on surujale nagu naelikud sprinetrile. Kui nüüd näiteks surumissärk puudub on tulemus oluliselt kehvem, kui sprinteril naelikud(jookseb tavatossudega) puuduvad - võin sinuga kihla vedada on tulemus samuti oluliselt kehvem. Kuid sprinterist parem võrdlus oleks: kui jalgpallur mängib ilma jalgpallisaabasteta - kes on murul mänginud see teab millest räägin.