Jump to content

Madis R

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Madis R

  • Tase
    Algaja
  1. Kindad

    Sain kingituseks XL suuruses kindad. Isegi kui randme kõvasti kinni tõmban siis käel on väga palju liikumisruumi. Kas see peabki nii olema või on kindad mulle suured?
  2. Tartu MV lamadessurumises 2007

    Ma eeldan, et see on juuniortite klass. Ma oleks nii kehakaalus -75 kui ka -82,5kg saanud tubli kolmanda koha, kui oleks teadnud, et nii sitt konkurents. Ise kaalun 73-74.
  3. Tartu MV lamadessurumises 2007

    Noorte klass oli ka? Jõusaalis oleva plakati pealt ma seda kuidagi välja ei lugenud. Sain aru, et on ainult juuniorid ja seeniorid. Et aga kindel oleks, helistasin sellel numbril, mis seal oli antud ja hääl teisel pool telefoni ütles mulle, et kui ma tahan osaleda siis juuniorite vanuseklassis. Muidu oleks osalenud küll, aga pole mõttet osaleda endast 3-7 aastat vanematega. Kui kuskil tulemused üleval on või tulevad kunagi netti siis keegi võiks lingi siia ka panna.
  4. Surun viltu

    Ma surun ise, ilma turvajata nii, et selles ei saa viga olla. Eriti vahet ei ole ka, mis raskus on.
  5. Surun viltu

    Vasak käsi on umbes 15cm surumise ajal paremast käest maas. Vasak käsi peaks mul just tugevam olema. Milles siis probleem ja, kuidas ma seda parandada saaks? Selg on pingil otse muidu. Varem mul sellist probleemi ei olnud, viimased 2-3 nädalat ainult.
  6. Areng seisab!?

    Ma ei saa jätta mainimata, aga kui käsi läheb 37mm peale siis on küll midagi valesti. Kõik muu on siin teemas öeldud. Söö mingi 5x päevas palju tervislikku.
  7. Kava!!

    Oleks ka kavast huvitatud. fitness443@hot.ee, kui tüli ei tekita.
  8. Kreatiin

    Siin foorumis ongi põhiline öelda proteiin=valk. No offence. Capricorn, vb kunagi hakkan kasutama, aga praegu sain peaaegu tasuta kreatiini ja mõtlen, mida sellega teha.
  9. Kreatiin

    ------------------------------------------ Kreatiin ei aita lihastel paraneda ja taastuda Kreatiin ei sisalda piisavalt lämmastikku. Ainult proteiinides on piisavalt lämmastikku, amino happeid ja peptiide, et parandada ja taastada lihast. See on teaduslik fakt. Mis veelgi parem, hiljutised uuringud näitavad, et vadaku proteiin stimuleerib valkude sünteesi lihaskasvuks ja taastumiseks paremini kui ükski teine proteiin. Uuring näitas, et taastumiseks ning lihaskasvuks olid vadaku valgu preparaadid 119% efektiivsemad kui piima kaseiin. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3453 ----------------------------------------- Ei tea kui tõsi iga artikkel on. Kui ma kasutakas umbes 3-4 nädalat ainult trennipäevadel 10-20g kreatiini ja siis lõpetaks kasutamise vähemalt aasta lõpuni ära siis oleks mul jõu ja lihasmassi langus?
  10. Kreatiin

    Keegi teadjam võiks öelda ikka.
  11. Kreatiin

    Nii palju kui mina tean siis aitab ta lihast kasvatada ja aitab ka trennis (seeriatest) kauem vastu pidada.
  12. Kreatiin

    Tahaksin teada mõnda asja kreatiini kohta. Kas kreatiin annab paremad tulemused ainult tema kasutamise ajal, või on tulemused jäädavad? Või kui ükspäev enam ei kasuta siis hakkab jõud kaduma? Kas kretaiini kasutamine ilma proteiinita on väga halb?
×