Jump to content

esco

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

esco

  • Tase
    Algaja
  1. Mul täpselt sama asi, tänaseks on kuu ja kaks nädalat- teadjamad arvasidki kusagil sellist aega minevat paranemsieks, olenevalt muidugi kui tõsine venitus on. Ja mis puutub ravisse, siis mul soovitati lihtsalt trennist eemal olla seniks kuni on täielikult paranenud, muidu (nagu eelpool postitanud ka mainisid) võib hiljem elus Sind suht kergelt uuesti kollitama tulla. On Sulle mingit ravi ka soovitatud (geel vms.)?
  2. lugesin natuke juurde, et jääga tuleks kompressi teha, seniks kuni kannatad peal hoida...(osades kohtades mainiti, et jääkott ja kuum rätik vms. vaheldumisi- ettevaatlikult, et ära ei põleta) muud head nõu nagu esma pilgul ei jäänud silma ja loomulikult ei tohiks seniks uuesti jooksma minna, et sõida rattaga vms. kuni jälle ok on... ja siis vali vähe pehmem jooksurada alustuseks
  3. Kunagi intensiivsemalt trenni tehes mainiti, et kui kõva materjali peal joosta või trenni teha (ise mängisin tennist) siis võivad tekkida sellised asjad nagu ing- keeles "Shin splints" Sry, kuna ma olin sellel ajal usa's siis ei oska sellele eesti keelset vastet öelda... aga ma arvan, et kui Sa asfaldil jooksed siis on 99% need asjad... uuri google'st... vajuta siia kahjuks ei tea, mis selle puhul tehti- kui ma natuke oletades meenutan, siis oli vist mingi kreem kui ma ei eksi...
  4. ei noh, piisaks ikka aga pole eriline jooksu sõber, et eelistan lühemat ja raskemalt teha kui on võimalik... sellepärast valisin ka kiled ja raskused, et minu algeline loogika ütles-"mida raskem on, seda parem, seda kiiremini saab ühele poole" (või no et seda väiksema distantsi jooksen, kuna kiledega on minumeelest tunduvalt raskem mingist hetkest, aga no jällegi, see minu enda väljamõeldis ja vb. kujutan üldse ette omale)... ...
  5. saunas krediitkaardiga

    ei seda ma teadsin juba, et saun ilma leilita...
  6. Selge- tänud kõigile! Kiled juba nurgas, kohe lähen otsin mingid raskused ka lisaks käte omadele! Oligi juba nendest kiledest TÄIESTI kõrini!! ! !
  7. saunas krediitkaardiga

    Tänud kõigile, eriti viimasele kommenteeriale!
  8. Ühesõnaga siis tegelikult ei ole mõtet ennast piinata selle kilega...? Või ikka natuke on? Ma just mõtlen, et kui isegi natuke on mõtet ja natukenegi põletab rohkem rasva, siis jätkaks sama moodi... Viimase kommenteeria põhjal vist on mõtet samamoodi jätkata... Loogika ütleb, et kui on raskem, siis peaks nagu rohkem kasu ka olema ja rohkem põletama (antud näite põhjal).
  9. Olen kusagilt kuulnud, et kui saunas olles pidevalt näit. kõhu pealt higi ära pühkida pidavat rohkem higistama ja sellevõrra ka rasva% vähendama vastava kehaosa peal- iseenesest ju loogiline, et kui puhtaks tõmbad siis teed ruumi uuele... Et vist siis nagu peaks olema õige jutt? Ahjaa ja pealkirja kohta niipalju, et lihtsalt selle vahendiga (kred. või mistahes plastik kaardiga) on seda kõige lihtsam teha, olen praktiseerinud aga päris kindlalt väita ei saa, kas toimib või ei. Parasjagu jabur tundub aga no samas loogiline...?! Oskab keegi kommenteerida?
  10. Tere tere, Et siis, kas keegi oskaks kommenteerida jooksmist mitme kiledressiga- teg. küll jah, mitte kahe kiledressiga vaid olen kasutanud neid poe nn. vihmakeepe kiledressi all plus mõned kampsunid ja pluusid, et oleks rohkem higistamist... Küsimus siis oleks, et kas nii on õige ja kas see kuidagi ohtlik ei või olla? (kasutan jooksmisel veel raskusi ka) Minu enda loogika ütleb, et vist ei tohiks üle pingutada, kuna keha hapniku ei saa vms. ja tunne on ka suht kahtlane peale mitte just eriti pikka maad u 4-5km? Mitte, et ma ilma kilede ja raskustega väga palju rohkem jookseks aga tunne on ikka hoopis lõbusam kui kilega joosta... Niipalju veel lisaks, et meetod iseenesest tundub toimivat väga hästi, kui lihaste definitsiooni ja kaalu vaadata. Aga ehk oskab keegi targem kommenteerida? Ette tänades! S.
×