Jump to content

justice

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

justice

  • Tase
    Algaja
  1. Kuidas luukasvu kiirendada?

    Arst ei öelnud midagi, aga ema luges küll sõnad peale, et EI alkoholile paar kuud Aga loodame, et võib juua, sest hetkel veedan mõnusat õhtupoolikut õlle, tüdruku ja hea filmi seltsis
  2. Kuidas luukasvu kiirendada?

    Pmst on 2 nädalat möödas, selle ajaga peaks ju enam-vähem korras olema ?
  3. Kuidas luukasvu kiirendada?

    Keegi rääkis, et kui õlut juua, siis see võib põletikku tekitada vms ?
  4. Kuidas luukasvu kiirendada?

    Aga keegi teab, kuidas alkoholi tarbimisega luumurru korral on ? Kas õlu võib juua ? Jalg siis kipsis olnud juba 2 nädalat.
  5. Kuidas luukasvu kiirendada?

    Proovisin küll googeldada, aga ei anna vastuseks midagi. Kust seda muidu saada oleks ja mis hinnaks ?
  6. Kuidas luukasvu kiirendada?

    Tere, juhtus selline õnnetus, et murdsin jalaluu. Arstide sõnul saan kipsist lahti arvatavasti 3-4kuu pärast, seda mudugi loomulikul tervenemisel. Kuid ma olen kuulnud, et miskised toidulisandid (kaltsium, magneesium) aitavad luu kokkukasvu kiirendada. Olen kuulnud, et mumio pidavat aitama ? Juhul kui kellegil on sellega seoses kogemusi või oskab muudmoodi aidata, oleks kõik vihjed teretulnud! Tervitades, Justice.
  7. Tuharad pringimaks ...

    Mee ole Sa tänatud!
  8. Tagasi uudise / artikli juurde Lisa see harjutus oma treening-programmi, kas jõusaalis või kodus. 1-3 seeriat vaheldumisi 8-12 kordusega seerias (mõlemale küljele eraldi seeria) Sa tunned raskust rohkem jalale, millel seisad, sest sellele langeb su kaal. Kui saad tugevamaks ja stabiilsemaks, siis suudad sa järjest rohkem sisse lülitada oma töötavat jalga. See harjutus töötab tuhara-ja kannakõõlusega, et anda sulle seda ihaldatud kuju kahe lihase ühisel jõul Harjutus (folded-over warrior) Plaan: Seisa mõned-kümned sentimeetrid eemal toetuspunktist, nii et toolile või kaldpingile toetudes saavutaks su keha 90 kraadise n... Äkki kellegil on mõni "arusaadavam" õpetus või miski video? Aitähh kõigile abistajatele!
  9. Tere, tekkis siis selline küsimus, et mis oleks normaalne aeg jõusaalis olla? Nt. 1,2 tundi või rohkem? Või nii kaua, kuni saad oma kava lõpuni teha? Seoses kavaga tekkis veel üks küsimus, et nt on mul 1.päeva kavas 8 harjutust. Et siis kas ma võin seda kava päeva jooksul 2x ka läbi teha või ei? Aitäh kõigile vastanutele!
  10. Valk

    Klassivend näiteks võttis alati kooli kas kohupiima või riisi/kana kaasa, ning sõi neid vahetunnil klassis või klassi ukse taga, teised vaatasid küll natuke imelikult
  11. Tekkis siis veel üks küsimus: Nimelt võtsin algajate kava esimese harjutuse: Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10 Kas see 8-10 tähendab kilogramme? Ning 3 korduseid? Või kuidas selle asjaga on?. Kui kaua te soovitate algajate kava kasutada, et hiljem edasi minna edasijõudnute kavaga? Peaeesmärk on algul ülakeha vormi ajada ja siis jalgade kallale asuda.
  12. Mida te muidu Trummi jõusaalist arvate? Head ja vead. Sest ma saaks sinna ema töö kaudu aastase liikmekaardi mingi 300eekuga .(ülejäänud osa maksab ema töö)
  13. Uuest kuust hakkangi saalis käima, aga samas tahaks ka kodus natuke tegeleda. On kellegil siis ideid varem esitatud küsimusele?
  14. Oskab keegi mingeid ideid anda, kuidas koduste vahenditega/jõusaali vahenditega tuhara lihaseid treenida, ning üleliigne rasv ära põletada?
  15. Tere! Olen 18aastane 180cm pikk ja 72kg raske. Mulle aga tundub, et olen ülekaalus. Seega oligi plaan hakata tegelema jooksmisega ja jõusaalis käimisega. Koduse trenniga tegin algust eelmine nädal, kui hakkasin kätakõverdusi ja kõhulihaseid tegema. Kodusttrenni teeks umbes 3 nädalat veel, siis oleks vist aeg kuhugi jõusaali minna, kuid ma ei oska minna kuhugi . Siinkohal palungi Teie abi, kes te olete nende asjadega rohkem kursis, äkki oskab keegi soovitada hea hinna ja kvaliteedi suhtega jõusaali Tallinnas (mustamäel või selle lähiümbruses). Suur soov oleks ka tuhara lihast treenida, sest tuhar on ikka täiega käest ära läinud , seega millised oleks kiiremad ja tõhusamad võimalused tuhara suurust vähendamaks. Aitäh kõigile abistajatele!
×