Jump to content

Jurok

Kasutajad
  • Content count

133
  • Last visited

Everything posted by Jurok

1. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

tere! 18 olen mina tööl.. hetkel jah ainult 4 tk müügil - et kui kindlasti tahad need osta siis võin need eemale panna esmaspäevani! Novembr kohta ei oskas kommenteerida kas selleks ajaks uus partii tuleb või?!
  2. Arvydas Mickus juba Tallinnas !!!! Õhtul ta juba teeb SHOWD ilumessil!!!!!
  3. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Ilumessi aukülaline kohal!!!!
  4. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Ammu oodatut Liinasemneõli, IsoPlussi joogid ja palju muud kaupa kohal!!!!! Täna poes 20.00ni olen mina ja homme -ülehomme Roska!!!!
  5. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

ega kui kaal väiksem , siis saad ikka võistelda... muidugi kui varu veel 15kg siis pisut raske teistega konkureerida...
  6. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

Meeste klassikalises kulturismis on neli pikkuskategooriat. 1. Kuni 170 cm. Maksimum kehakaal: pikkus (cm) miinus 100 pluss 2. 2. Kuni 175 cm. ...............................pluss 4 3. Kuni 180 cm.................................pluss 6 4. Üle 180 cm: pikkus 180,1-190 cm: ...pluss 8 pikkus 190,1-198 cm: ........................pluss 9 pikkus üle 198 cm:.............................pluss 10 et kui pikkus on 191 siis maksimmalselt lubatut kaal on 100kg Eestis on tehtud 2 kati ainult kuni 175sm ja +175sm. et siis 2 kati koos
  7. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

Väga huvitav võistlejate nimikiri! krt... endal juba päris huvitav .. isegi klassikas kokku peaaegu 10tk 2 kati peale...
  8. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

seda ma saan hästi aru. aga mida rohkem inimesi seda huvitam ju
  9. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

kes teab, kes teab.. elame -vaatame.. üks kord rõõmustas sind juba
  10. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

Üks +90 mees võib küll kõike üllatada !!!
  11. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

heh.. Kodus ikka jätsin, mis ma siin poes teen sellega..... Ega täna siis Sparta Fitshop lahti kella 20.00 ni ja poes terve päev mina , homme ja reedel samuti olen siin ja saan vajadusel konsulteerida teid !!!
  12. NORWAY OPEN 2010

Tänud kõikidele kes kaasa eelasid.. minu jaoks oli üllatus kui ma sain 5 minuti pärast peale autasustamist sõnum Roskalt, kui ta õnnitles mind.. ma ei teadnud et kuskil saab nii kiiresti infot , rääkimata mingid online versioone.. Ega siin pikalt ei hakka kirjutama, kellel on huvi savad lugeda minu blogis kommentaare võistluse kohta.
  13. MR. OLYMPIA 2010

Olympia 2010 otse ülekannet saab vaadata siin: http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/
  14. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

saabusid : Dextro - Malto , Batoonid, Creatiinid!!! Fasti omad !!!
  15. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Saabus Fasti kaup.... Glutamiinid, valgud, taastajad, randmesidemed ja tõsterihmad !!!!! Täna Lahti 20.00ni homme 11.00-20.00 ni !!!
  16. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

september - kooliaeg! Sügis parem aeg et uuesti trenni minna ja massi hakkata kasvatama : abiks noortele :
  17. PALJU ÕNNE OTT

PALJU ÕNNE !!!!!!
  18. EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa

21 tunniga 81, 7 kehakaalu... Ehk siis -5,5 kg väga hull ikka....
  19. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Täna saab osa batoonikesi -25% hinnaga !!!! Degusteerime ProFx batoone!!!!!
  20. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Nonii !! olen valmis külalisi vastu võtma !!!!
  21. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Spartas täna - lahtiste uuste päev!!!!! palju soodustusi, degusteerimisi, võistlusi ja loosimisi!!!!! Kui tulin - kohe nägin õues peaauhinda : Fitshop pakkub täna : Riietele BB -40% Soodsalt ProFx batoone ja ostuga kaasa uus Muscle & Fitnes või Muscle & Fitness Hers ajakiri Ott Kivika või Egle Elleri autogrammiga ... OTT täna isiklikulkt kah kohal, ja jagab autogrammi ja soovitusi Muidugi degusteerime erinevad batoonid ja jõujoogid !!!!!!
  22. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Sparta Fitshopi uued lahtiolekuajad: E 12:00-20:00 T-N 11:00 -20:00 R 11:00-19:00 L 12:00-16:00 P 16.00-20.00 Tere tulemast!!!
  23. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Saabusid Ultralife toodeid: Lean Gain kõik maitsed, Protein Kõik maitsed, Glutamine ja Creatine !!!!!!
  24. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

Sparta Fitshop lahti täna kella 19.00ni!!!!!