-
Content count
133 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Jurok
-
tere! 18 olen mina tööl.. hetkel jah ainult 4 tk müügil - et kui kindlasti tahad need osta siis võin need eemale panna esmaspäevani! Novembr kohta ei oskas kommenteerida kas selleks ajaks uus partii tuleb või?!
-
Arvydas Mickus juba Tallinnas !!!! Õhtul ta juba teeb SHOWD ilumessil!!!!!
-
Ilumessi aukülaline kohal!!!!
-
Ammu oodatut Liinasemneõli, IsoPlussi joogid ja palju muud kaupa kohal!!!!! Täna poes 20.00ni olen mina ja homme -ülehomme Roska!!!!
-
EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Jurok replied to Ott Kiivikas's topic in Võistlused / Events
ega kui kaal väiksem , siis saad ikka võistelda... muidugi kui varu veel 15kg siis pisut raske teistega konkureerida... -
Meeste klassikalises kulturismis on neli pikkuskategooriat. 1. Kuni 170 cm. Maksimum kehakaal: pikkus (cm) miinus 100 pluss 2. 2. Kuni 175 cm. ...............................pluss 4 3. Kuni 180 cm.................................pluss 6 4. Üle 180 cm: pikkus 180,1-190 cm: ...pluss 8 pikkus 190,1-198 cm: ........................pluss 9 pikkus üle 198 cm:.............................pluss 10 et kui pikkus on 191 siis maksimmalselt lubatut kaal on 100kg Eestis on tehtud 2 kati ainult kuni 175sm ja +175sm. et siis 2 kati koos -
Väga huvitav võistlejate nimikiri! krt... endal juba päris huvitav .. isegi klassikas kokku peaaegu 10tk 2 kati peale... -
seda ma saan hästi aru. aga mida rohkem inimesi seda huvitam ju -
kes teab, kes teab.. elame -vaatame.. üks kord rõõmustas sind juba -
Üks +90 mees võib küll kõike üllatada !!! -
heh.. Kodus ikka jätsin, mis ma siin poes teen sellega..... Ega täna siis Sparta Fitshop lahti kella 20.00 ni ja poes terve päev mina , homme ja reedel samuti olen siin ja saan vajadusel konsulteerida teid !!!
-
Tänud kõikidele kes kaasa eelasid.. minu jaoks oli üllatus kui ma sain 5 minuti pärast peale autasustamist sõnum Roskalt, kui ta õnnitles mind.. ma ei teadnud et kuskil saab nii kiiresti infot , rääkimata mingid online versioone.. Ega siin pikalt ei hakka kirjutama, kellel on huvi savad lugeda minu blogis kommentaare võistluse kohta.
-
Olympia 2010 otse ülekannet saab vaadata siin: http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/
-
saabusid : Dextro - Malto , Batoonid, Creatiinid!!! Fasti omad !!!
-
Saabus Fasti kaup.... Glutamiinid, valgud, taastajad, randmesidemed ja tõsterihmad !!!!! Täna Lahti 20.00ni homme 11.00-20.00 ni !!!
-
september - kooliaeg! Sügis parem aeg et uuesti trenni minna ja massi hakkata kasvatama : abiks noortele :
-
PALJU ÕNNE !!!!!!
-
21 tunniga 81, 7 kehakaalu... Ehk siis -5,5 kg väga hull ikka.... -
Täna saab osa batoonikesi -25% hinnaga !!!! Degusteerime ProFx batoone!!!!!
-
Nonii !! olen valmis külalisi vastu võtma !!!!
-
Spartas täna - lahtiste uuste päev!!!!! palju soodustusi, degusteerimisi, võistlusi ja loosimisi!!!!! Kui tulin - kohe nägin õues peaauhinda : Fitshop pakkub täna : Riietele BB -40% Soodsalt ProFx batoone ja ostuga kaasa uus Muscle & Fitnes või Muscle & Fitness Hers ajakiri Ott Kivika või Egle Elleri autogrammiga ... OTT täna isiklikulkt kah kohal, ja jagab autogrammi ja soovitusi Muidugi degusteerime erinevad batoonid ja jõujoogid !!!!!!
-
Sparta Fitshopi uued lahtiolekuajad: E 12:00-20:00 T-N 11:00 -20:00 R 11:00-19:00 L 12:00-16:00 P 16.00-20.00 Tere tulemast!!!
-
Saabusid Ultralife toodeid: Lean Gain kõik maitsed, Protein Kõik maitsed, Glutamine ja Creatine !!!!!!
-
Sparta Fitshop lahti täna kella 19.00ni!!!!!
-
-25%