Jump to content

Kristjan8

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kristjan8

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 19.08.1978
  1. Jõusaalide arvustused

    Kuidas on lood Spartas parkimisega. Jah, enamike klubide kodulehtedelt võime leida infot maja ees/läheduses/ümbruses arvukate parkimisvõimaluste kohta. Aga kuidas on olukord reaalselt õhtuti? On kellegil kogemusi? eks reeglina tahad ju trenni teha orienteeruvalt 17.00-19.00.
  2. Põlveprobleemid

    Tervitus! Jagaks ka oma kogemusi ja paluks ühtlasi kommentaare, soovitusi. Tegelenud võrkpalliga aastaid. Ma usun, et nüüd juba enamik lugejaid sai aru, et selge pilt, võrkpallur, selle põlved võib kohe mahakandmisele suunata . Üleeelmise aasta sügisel hakkasid mõlemad põlved vahelduva eduga valu tegema. Jätsin pallimängu katki, mingi aeg max. paar kuud ei teinud midagi, siis hakkasin BP-s käima 2-3 korda nädalas. Valu andis pika peale järgi. Suvel sõitsin palju ratast, ujusin, minimaalselt palli rannas. 2011 septembrist kuni tänaseni jälle ainult BP. Ja nüüd detsembrist asi jälle hull, vasakuga lugu eriti hull, ükskord isegi BP kükkide ajal lõi terava valu savakule põlve siseküljele sisse. hetkel on seis selline, et istun arvuti taga, jalad täiesti puhke asendis ja põlved valutavad, selline kiirgav valu kedre alla. perearst tegi ka mingeid homöopaatilisi süste kuu aega, aga see oli minu jaoks ainult rahakulu, ilma kasutegurita. Käisin ka dr. Madis Rahu jutul. väänas ühtpidi ja teistpidi, ütles, et väike turse, väheke vedelikku, söö Glucadoli kuur lõpuni (2 nädalat jäänud lõpuni) ja kui ei aita, siis artroskoopiline OP, et siis kõhre pinda siluda ja eks siis näeb ju ka täpselt mis seal veel viga on, kui on. Ausalt öeldes olen igasuguste lõikamiste suhtes äärmiselt skeptiline, see oleks siis elu esimene OP. Nüüd paluksingi siinolijate arvamust, kogemusi andtud doktoriga ning kui tõenäoline on, et sellest lõikusest lõplikult ka kasu on, või kehtib siin reegel, et kui korra juba nuga sisse löödi, siis jäängi arstide vahet käima. Tänud ette kõikide kommentaaride eest.
  3. Tippsportlaste treeningvideotele kirjutan ma küll kahe käega alla. Kui nüüd hr. Kiivikas küsimusele vastata, eks kogu fitness.ee külastajate huvides oleks kindlasti asjalik näha võimalikult erinevate alade esindajaid. Ise vaataksin suure huviga kindlasti võrkpallurite jõutrenni osa (mingi aeg tagasi oli kusagil video kuidas võrgu koondisest Meresaar, Õuekallas käisid Sparta BodyPumbis ja Kanter oli vist ka mingi hetk eetris). Ühtlasi võiks intervjuudes kajastada ka mida taastumiseks tarbitakse ja toitumise poole pealt infot. Kindlasti oleks huvitav vaadata mõnda kergejõustiklast, kasvõi kümnevõistlejaid, et oleks jällegi erinevaid alasid ühendatud. Miks mitte ka suusatajad, neil ju ka väga spetsiifilised harjutused kindlasti. Jõudu igatahes meeskonnale videode treimisel.
  4. Taastuv jook

    Tere ja jõudu vist oleks paslik soovida siinviibijatele! Küsimus taastavate jookide kohta. Olen 32 mees ja treeningu eesmärgiks on vastupidavuse ja plahvatusliku jõu arendamine eelkõige just pallimängu tarvis. Treening koosneb 2-3 korda nädalas BodyPump ja kord kuni kaks jõusaal. Vahele vastavalt võimalusele ja arvestades, et nädalas on siiki 7 päeva ja mõne päeva võiks puhata ka, siis kas pallimäng või jalgratas. Viimane just arvestades üha soojemaid ilmasid. Ühesõnaga kindlaid päevasid ei ole millal ja mida teen, võtan enesetunde ja võimaluste järgi. Milline oleks see taastuv jook, mida oleks mõistlik juua. Seni olen treeningu jooksul tarbinud tavalist vett ja peale trenni ARCTIC. Lugesin kusagilt, et kreatiin oleks suht mõistlik valik. Parandage kui ma eksin aga kes sellega mitte ei kaasne massi tõus. Arvestades, et peaeesmärk on pallimängule, siis tahaks kaalu hoida sama või pigem isegi midagi alla. hetkel 189 pikkuse juures 88kg. Tänud ette kõikidele vastajatele.
  5. Body pump ja jõusaal

    Tänud kommentaaride eest! Sain jälle targemaks. Edu!
  6. Body pump ja jõusaal

    ole hea paranda kui eksin: ehk siis peaks rohkem rõhku panema näiteks õla tagumine osa, trapets, võibolla selg, ... veel midagi? pole teab mis spetsialist ja lähtun loogikast: küsija ei ole kunagi liiga loll. tänud!
  7. Body pump ja jõusaal

    Tänud vastuse eest! Mainitud plaan sai kasutusele võetud eelkõige seepärast, et valmistuda üldfüüsiliselt. Oktoobrist lähen pallimängu peale üle, eks siis vast jätab ainult jõusaali ja palli. Või kuidas arvad, kas oleks mõtekas jätta ainult body pump ja siis näiteks 3 korda nädalas? Eesmärgiks nagu öeldud ei ole keha vormimine, vaid ikka füüsiliste näitajate muutmine ja ikka paremuse poole. K.
  8. Body pump ja jõusaal

    Tere! Eesmärk on arendada plahvatuslikku jõudu eelkõige pallimängu jaoks. Kuivõrd ratsionaalne on siduda omavahel body pump ja jõusaal? Hetkel olen teinud üle päeva ja 2 nädalat, so. esmaspäev jõusaal, teisipäev bodypump, kolmapäev jõusaal, neljap. bodypump, reede jõusaal, laupäev ja pühapäev puhkus. Jõusaalis olen päevad jaganud nii, et esmaspäeval rind, biitseps ja kõht, kolmapäeval õlg, triitseps ja selg, reedel jalg ja kõht. Kas peaksin midagi kindlasti jälgima kahe treeningu ühildamisel? või peaksin jõusaalis muutma/täiendama midagi? Kõik kommentaarid teretulnud. Tänud ette! K.
  9. Hõredad põlve kõhred ja treening

    siinkohal oleks tõesti asjakohane öelda, et vanuseks alles 31. aga tänud asjaliku vastuse eest
  10. Hõredad põlve kõhred ja treening

    Tänud seni asjalike kommentaaride eest! Aga kas üldse ja kui, siis mida võiks aeroobse treeninguna teha? Parandage mind kui ma eksin aga millegipärast arvan, et jooksuraja peal jooksmine ei täida just eesmärki võibolla on sõudeergomeeter ja ratas alternatiivid?!
  11. Tere ja jõudu! Küsimus siis seonduvalt pealkirjaga. Nimelt pandi valulike põlvede diagnoosiks hõrenenud kõhred, mis eeldatavasti tekkinud pallimänguga tekkinud liigse koormuse tagajärjel. Eks siinviibijad teavad isegi, et kui ikka spordi tegemine veres ja peas, siis nüüd niisama täiesti loobuda on ikka pagana raske. Ja olekski idee pallimänguga väike paus teha, ehk siis põlvedele otsest koormust vähendada ja samas jõusaalis koormust lisada ülakehale ja mingil määral ka jalgadele. Küsimus oleks, et kas selline plaan kõlab ratsionaalselt ja kui jalgadele harjutustest rääkida, siis mida tasuks teha nii, et põlved väga vatti ei saaks? Võibolla on selline variant utoopiline või isegi võimatu ja jalgade treening tasuks üldse ära unustada aga küsin siiski. Kõik kommentaarid, arvamused, soovitused ja kogemused teretulnud. Tänud ette!
  12. Maasikas

    Kuidas siinsed inimesed suhtuvad maasikasse. Kas praegusel algaval maasika hooajal kuulub see teie toidulauale? Või on tegemist viljaga mida pigem tuleks vältida tänud ette
  13. Võrkpall ja jõusaal

    Ok, aga on seal vahet ka kui võtad kangi maast ja hooga lõua alla ja siis sirgetele kätele või surud ainult lõualt sirgetele kätele. Kas tasuks teha paralleelselt mõlemaid, või oleks see juba liig?
  14. Võrkpall ja jõusaal

    Tänan asjaliku vastuse eest aga misasi see "svung" on, vabandan ette rumala küsimuse eest
  15. Võrkpall ja jõusaal

    Leidub ehk mõnda soovitust või teab keegi omast kogemusest kas konkreetset kava või ka niisama soovitusi kuidas ühildada võrkpall ja jõusaal. Tänud ette.
×