Jump to content

Xunnar

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Xunnar

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 22.09.1986
  1. Hmm, minu arvutuste järgi on teine arv, aga ikkagi rohkem kui 1000g nädalas. 45/5= 9 kg kuus e. 9/4= 2,25 kg nädalas.
  2. Nõgesed

    Mis, juba nõgesehooaeg käes? Tuleb vist ka otsima minna. Söön ja vihtlen ning annan teada siis kuidas oli.
  3. Laiad puusad

    Endal ka laiemad puusad, aga see tuleneb pigem luustikust. Ainuke võimalus ongi vist ülakeha lihasmassi kasvatamisega keha V-kujuliseks saada.
  4. Verd andma?

    Hirm vere ja nõelte ees, niiet see pull jääb minu puhul ära
  5. Hapukurgi vedeliku joomine

    Ajab pohmaka ära, aga see kuulub vist positiivse tagajärje hulka. Negatiivse kohta ei oska midagi välja tuua. Ehk liiga palju soola?
  6. Karnitiin

    Proteiini võta ikka peale trenni.
  7. saunas krediitkaardiga

    See veekiht mis saunas naha peale tekib on enamus ikkagi pärit sellest leilist mis kerisele visatakse. Keha on sauna minnes külmem kui sauna sisu. Kui visatakse vett kerisele siis see kuum aur ladestub ikkagi külma keha peale, st antud juhul inimese keha. Kui tahad näha, kui palju higi kehast tegelikult välja tuleb, tee ilma leilita saun. Aga jah, seda, et higi, mis siis tekib on enamus ikkagi vesi mitte rasv nagu eelpool mainiti.
  8. Kimbo vs Tank

    Siis tuleb foorumi tank Kimbo vastu saata
  9. küsimus seoses rasva põletamisega

    Ehk on magu välja veninud?
  10. Leia naine, kes suitsu ei salli. Kunagi saab ta su harjumusest niikuinii teada ja paneb su valiku ette: kas suits või tema.
  11. Peksa saamine

    Viitan relvaseadusest üht lõiku: "(2) Tsiviilkäibes keelatud külmrelvad on: 1) kasteet, kasteetnuga, torketääk, teraspiits, samuti muu spetsiaalselt kehavigastuse tekitamiseks valmistatud ese; 2) lõike-, torke- või löögirelv, mis imiteerib mõne muu eseme kuju või on peidetud selle sisse; 3) vedru- või raskusjõul väljaviskuva ja seejärel jäigalt kinnituva teraga nuga, mille tera pikkus on üle 8,5 cm või mille tera on kahelt poolt teritatud" Kasteet on siis rahvakeeles nukid ning seaduse järgi tsiviilkäibes keelatud.
  12. Peksa saamine

    Taksojuhtidel on terve relvaarsenal autos kaasas (nuiad, kurikad, nukid, jne)
  13. Mis võib juhtuda ilusate inimestega

    Mis järgmiseks? Ninnud valgeks ja suruma? Ei tänan, mulle sobib ainult trenn ilma alko ja muude meelemürkideta.
  14. Kõhulihased.

    Kõhu pealt saadakse rasv viimasena ära ja sealt on seda kõige raskem ka ära saada. Kõhulihastele saad harjutusi siit: http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...k/koht/091.html Mingi aeg peaksid ka kõhulihased välja paistma rasvakihi alt.
×