Jump to content

Kreks

Kasutajad
  • Content count

163
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Kreks

• Rank
    Kasutaja

Profiili informatsioon

• Sugu
    Male
  1. Küsimus

Kuna keegi ei vastanud siis lisan pildi ka, ehk saate nüüd paremini aru millest rääkisin:
  2. Küsimus

Kas see kampaania veel kehtib et 5 Fitness kleepsu/märgi eest saab midagi (täpselt ei mäleta mida)?
  3. Probleem peale jooksmist ja selle ajal

Ei oska neid täpselt diagnoosida aga nagu klimbid ikka, ebameeldivad.
  4. Esineb siis selline probleem et jooksmise ajal ja peale seda tulevad kurku nagu klimbid vms. See ajab teeb enesetunde halvaks, tuleb selline tunnne nagu tahaks oksendada ja samuti on tunne nagu kusagil ninateedes oleks midagi, mis aga nuusates ära ei tule. Mainin veel lisaks ära, et mul on suured mandlid mis juba lõikust ootavad (kui sellest midagii oleneda võib). On kellegil midagi sellist olnud või oskab keegi midagi soovitada?
  5. Poksimine

Kuidas sinna 3D majja näiteks Balti Jaamast saaks oskab keegi öelda?
  6. Poksimine

2. Ma lugesin siit foorumist et mõni rääkis vaheajal teha kõhulihaseid, kätekõverdusi jms. 3. Just seda ma tahtsingi teada, et mis lihastele venitused. Ise mõtlesin et poksi asemel võiks minna MMA'sse kuid see pidi vist alles septembris 3DTreeningus peale hakkama. Aga kui seal poksitrenn toimub kas siis võib sinna niisama pealtvaatama minna?
  7. Postitused teemas

Tänud, sellist akent üldse ei märganudgi
  8. Poksimine

No ma arvan et võib vahelduseks jalga ka visata.
  9. Postitused teemas

Mure selles et varem olid teemades postitused üksteise all, nüüd paiknevad aga nii: Saaks äkki kuidagi tagasi? Mina otsisin aga ei leidnud. Veel lisaks et see ainult Mozillaga, IE'ga kõik endine.
  10. Poksimine

Sai siis endale poksikott soetatud ja parima tulemuse garanteerimiseks palun veits abi - Kui kaua järjest? Mis harjutusi puhkeajal teha? Mis venitused lõpetuseks? Mis vahe on kinnastega ja ilma? Ja kõike muud lisaks mida soovitate.
  11. Võsu laager 2008

Mingi vanusepiirang ka on?
  12. Eesti enamuse arusaam kultursmist!

Eestis on ikka igasuguseid tarku... Kindlasti kuulsid seda kunagi oma vanematelt või sõpradelt, lihtsalt kadedad on. Üks hea lause :
  13. 3D Treening

Millal seal MMA baaskursus peale hakkab?
  14. Liigne higistamine

Lihtsalt söön vähe soola/soolasemat toitu et kehas seda rohkem oleks?