Jump to content

sass14

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sass14

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kuidas kaalust alla võtta?

    Keegi ei tea kus üaides rasvaprotsenti mõõta saab tahaks toitumiskava osta aga ei tea oma rasva protsenti.
  2. Söömine peale 18.00 ja hiljem

    Ml hetkel sama probla 14 a 91 kg 165 cm.3 korda nädalas jõukas.Plaanin tellida toitumiskava se pidi tõhus olema 7 nädalaga 6kg maha. Aga palju sa rattaga umbes päevas sõitsid ?
  3. Kaalust allavõtt.

    Keegi oskab öelda kellelt oleks kõige mõtegab toitumiskava tellida`?
  4. Kaalust allavõtt.

    OK aga palju sinu arust n umbes hetkel mu rasvaprosa?45% akki
  5. Kaalust allavõtt.

    No ütleme nii, et mul on rind 105 cm ja kõht 114 cm. Paranduse põhjus: Õpi kirjutama! [by alessandro]
  6. Kaalust allavõtt.

    Tahaks weel küsida kas se toitumiskava on efektiivne? Ja iks probleem on weel ma ei sa kusagil oma rasva protsenti arvutada kas ei saaks kudagi kaalu inteksiga sea määrata?Indeksi järgi o norm kaal 65kg hetkel kaalun 92 kg see teeks umbes rasva protsendi 20 % we??
  7. Kaalust allavõtt.

    Ok!Ise plaanisin toitumiskava tellida.Selle abiga peaksid ka tulemused tulema.
  8. Kaalust allavõtt.

    Kui tohib küsida mis asi on HIIT?
  9. Kaalust allavõtt.

    Tere ml on sama proobleem olen 165cm pikk ja 92kg jõusaalis olen käinud 2 kuud 1 kuu paus ja niid hakasin uuesti käima 2 kuud uuesti käind.Alguses tõusis kaal umbes 6kg seda ma tean et se tuleneb sellest et vesi koguneb algul lihastesse. Aga ma tahaks kaalu ka samal ajal langetada kui trenni teen.Kellelgil on kogemusi kuda saada trenni ajal kaalust alla nii et lihas ei kaoks.Või mingit lihtsat toitumiskava anda või umbes mis kellaaegadel süüa ja mida süüa.Hetkel mudu hommikul söön umbes 100g müslit piimaga+rosinad,Lõunal koolitoit supp või praad ja magustoit.Koolist tulen söön tavaliselt pakk kohupiima 200-250kg.kusagil kuue paiku seda mida ema poest tööb Naiteks jäätis vms+ õhtusöök N:juustuleib ja selline naks.kusagil 4 joon vahest kohvi .Trennis käin 3 kora nädalas E K R.Oleks ka võimalus 4 korda käia.Ja iks asi on weel et ma ei tea mingit normaalest aeroobset ms mlle sobiks joosta ei saa põlved lähvad tuksi.Ja rattaga ka peale 30m tüdineb ära. Jõukas mudu meeldib käia seal saab nagu sellist enesekindlust juurde ja endal kohe pärast parem olla. Ise sain 4 päeva tagasi 14 a vanuseks et ple mingeid kogemusi. Aga iks asi weel ma olen kogu se aeg seda algajate kava kasutanud niid järgmisest trenni korrast võtsin edasijõudnute kava 3 eks.Ega se minu jaoks liiga raske ple.Ise surun rinnalt 65kg.Endaga sellessuhtes rahul.Endal imelik vaadata et 12 klassist kollist ei suru 40kg ära .See on nagu nende jaoks kudagi vähe sest koolis keh kasv tunnis tehakse ka vahest rinnalt surumist ja muid jõuharjutusi.Aga enamus on nad sellised et panevad koolist pausi ja tõmbavad suitsu. Soovitage! Kõik kommentaarid on teretunud
×