Jump to content

sweals

Kasutajad
  • Sisu loend

    530
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

sweals viimane päevavõit oli November 18 2013

sweals's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

9 Neutraalne

sweals

  • Tase
    MMA fighter
  • Sünnipäev 06.12.1984
  1. RAJU finaalsündmuse HD otseülekanne - sel korral aadressil http://skyplus.fm/raju (6 €). Ülekanne algab laupäeval kl 18.50. Võitluskaart: http://mma.ee/#fightcard Kommentaatoriteks MMA-sportlane Kuldar Nei (võistles Raju 12) ning BJJ-harrastaja Sten Dubin, kes ühtlasi panustanud ka väga palju Raju ja Eesti MMA arengusse.
  2. RAJU 14 järelpidu toimub klubis VABANK - http://mma.ee/#afterparty. RAJU finaalsündmuse käepael & tavakohapilet tagab teile tasuta sissepääsu läbi kogu öö. Muu piletiinfo: Kuni 01.00 pilet 5 € / alates 01.00 pilet 8 €. VIP-pilet 15 €.
  3. RAJU peasponsor TRIOBET lisab põnevust! Soovijatel on võimalik oma panused teha siin: http://goo.gl/VaGtZF Panustamisvõhikutele - iga võitluspaari juures on kaks koefitsendinumbrit. Väiksema koefitsendiga sportlase võitu peab Triobet tõenäolisemaks, mis tähendab - panustades suurema koefitsendiga sportlasele (selle lihtsustatud selgituse juures sportlane, kellele ennustatakse võitu väiksema tõenäosusega), on võimalik teenida tagasi suurem summa. NB! Enne panustamist tutvu mängureeglitega ning mängi vastutustundlikult!
  4. ALAR HUTROV, STEN ANSLAN, RANNO LAUR, MARTIN SAAR JA MARKO LAIKASK võistlevad kõik uute IMMAFi amatöörreeglite järgi, kus lubatud vastast ka maas olles käega näkku lüüa. Sisuliselt on tegemist meie endiste B-klassi reeglitega. Toome sporti põnevust juurde! VAATA VIDEOST meie meeste seniseid etteasteid Rajul. RAJU finaalsündmuse võitluskaart: http://mma.ee/#fightcard.
  5. Vastame korduvalt esitatud küsimusele. Mis on kus lähisektoris? TOETAJAKOHAD - tugitoolid / diivanid vahetult puuri kõrval, priske joogivalik (sh lahja alkohol), järjekorravaba sissepääs. Kohad saadaval ainult Piletilevis kuni 17. oktoober (neljapäev) või kuni kohti jätkub. VIP-KOHAD - lauad snäki- ja joogivalikuga (sh lahja alkohol) puuri läheduses, järjekorravaba sissepääs. Kohad saadaval otse korraldajatelt (tel: 56 495 342) kuni 17. oktoober (neljapäev) või kuni kohti jätkub. LÄHIKOHAD - kohad puuri lähedal. Kohad saadaval ainult Piletilevis kuni sündmuse alguseni või kuni kohti kätkub. PILETILEVI
  6. Mina kahjuks RAJU finaalsündmusel areenile ei astu, sest vigastused ei hüüa (või hüüavad?) tulles. Möödunud nädalavahetusel vigastasin sparringus oma paremat kämmalt. Lootsime, et nädalaga liiguvad asjad natukene sinnapoole, et võistlemine on siiski võimalik ent asi on hoopis halvemas suunas läinud. Luumurru olemasolu pole veel selgunud (röntgenist ei piisanud), aga kõõlused ja sidemed on tugevalt põrutatud. Vabandan kõikide oma fännide ja toetajate ees ning loodan teid siiski Rajul näha - kõik sportlased on oma matšideks valmistudes teinud tugevalt tööd ning väärivad kahtlemata SINU toetust ja kaasaelamist. VIDEOPÖÖRDUMINE
  7. LAURI ÜLENURM (5-5-0) kohtub RAJU finaalsündmusel Läti noore tegija Roberts Senfeldsiga (3-2-0): http://mma.ee/#fightcard. Ühtlasi on Lauri öelnud, et see on tema karjääri viimane vabavõitluse matš. VAATA VIDEOST, kui võimsa haamriga on Lauri end Eesti MMA ajalukku kirjutanud.
  8. Mina ise / Ott TÕNISSAAR (8-2-0) oma RAJU 14 vastast veel ei tea. Kui reede õhtul oli pärast pikki asjaajamisi üks terav tšetšeen lukus, jõudis too matšiks valmistudes paari päevaga roide murda. Aga see mind ei heiduta, sest viimasel hetke selguvad vastased pole midagi uut. VAATA VIDEOD ka
  9. HENRI HIIEMÄE (6-2-0) kohtub RAJU 14 teises peamatšis Poola võitleja Sebastian Romanowskiga (8-3-1): http://mma.ee/#fightcard. VAATA VIDEOST, miks allkirjastab Henri oma fännipostreid signatuuriga "WATCH ME EXPLODE!".
  10. Piletid Piletilevist: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/triobet-esitleb-raju-14-145107/
  11. ALIK TSEIKO (7-3-0) on tagasi areenil ning kohtub RAJU 14 peamatšis poola võitleja Bartosz Fabińskiga (10-2-0): http://mma.ee/#fightcard. VAATA VIDEOST, millise energia Alik endaga alati kaasa toob. Raju 14 soodushinnaga piletid saadaval 30. septembrini: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/triobet-esitleb-raju-14-145107/
  12. VÕITLUSKAART RAJU KODULEHEL PILETID PILETILEVIS RAJU 14 FACEBOOKIS
  13. RAJU 13 (19. aprill 2014, Saku Suurhall)

    TÄNA on viimane päev tellimaks RAJU 13 sündmusele puuriäärset VIP-lauda. Saadaval veel 8 kohta VIP-1 sektoris (kokku 100 kohta) ja 36 kohta VIP-2 sektoris (kokku 60 kohta). Kiri mma@mma.ee või kõne 56 495 342.
  14. RAJU 13 (19. aprill 2014, Saku Suurhall)

    Sky Plusi Rajutüdrukute konkurss - 3,5 päeva pildigaleriile veel täienemist ja siis hääletama.
×