Jump to content

Haitsi

Kasutajad
  • Content count

17
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Haitsi

• Rank
    Algaja
  1. PlanetSport

Olen käinud seal pea aasta...siiani rahul. Tipptundidel vahest on palju rahvast aga saab ikka ilusti hakkama. Ei ole siiani veel ühtegi põhjust nuriseda. Mulle meeldib.
  2. spordiklubi

kas keegi teist teadjatest käin planetspordis ka? et siis äkki oskaks mind treenimisel aidata?
  3. Toitumine

nii, tekkis siis küsimus jällegi...kui söön nii nagu soovitati siin varem juba. Trennis käin kell 19.00. viimane söögikord jääb kella 16.00-17.00 vahele. trenni teen tavaliselt 1.5 tundi, koju jõuan umbes 21.00-21.30.Õhtul kui koju jõuan on kõht jube tühi...sellest ka küsimus...mida siis süüa tohiksin, kui palju ja mitu tundi enne magama minekut?
  4. Toidulisandid

tekkis küsimus...kui ma teen trenni kell 19.00 siis millistel aegadel need söögid peaksid olema? muide praegu on enesetunne supper ja kaal on ka 1 kilo langenud kui samas vaimus jätkan, olen varsti vormis
  5. Toidulisandid

nii...hakkasin siis ilusasti pihta soovitustega...annan siis väikese ülevaate oma toidust... 8.00 hommikusöök: 2 praetud muna(oliiviõliga extra virgin) 1/6 kollast paprikat 2cm jupp kurki 1 forlelliga sai(võiga) 10.00 kohvi 3.5 % piimaga 13.00 lõuna: 2 kartulit loomaliha (ahjus tehtud) riivitud porgand marineeritud porgandid ja kurgid klaas keefiri 16.00 kohv 3.5% piimaga tere kohupiim 200gr(0,1%) õhtusöök on veel söömata...kuid plaanin süüa: kanafilee praetud salat(paprika kollane,kurk,tomat,redis,salatileht,nisuorase pealsed) tahtsin veel öelda, et kuna mul ei ole ahju siis ahjukala ma teha kahjuks ei saa ja poes need valmis toidud mulle isu ei tekita eriti. ...nädalavahetusel sõin enamvähem sama toitu(grillkana, hommikuti 2 muna, jne) ja kõht tundus imeliklut täis koguaeg ja näksimisisud on kadunud.enesetunne on parem...kuna nälg ei piitsuta. paluks kommentaare ja parandusi...tänud ette juba
  6. Toidulisandid

...ja kuidas nende toidulisanditega on? kas äkki oleks tõhusam, kui neid ka võtaks?
  7. Toidulisandid

kuhu ma need munad peaks sobitama või mille vastu ära vahetama? kas keegi äkki oskab öelda kui palju valku, süsivesikuid ja rasva peaks olema hommikusöögis, lõunasöögis ja õhtusöögis? ja kas need vahepalad on vajalikud?
  8. Toidulisandid

uurisin seda linki, mis arvutab mulle kõik välja...aga see ei klappi kuidagi spetsialisti soovitustega... toksisin sinna igasugu erinevaid menüüsid sisse...no ei saa normi neid küll on liiga palju valku, siis liiga palju rasva, liiga vähe B vitamiine jne...üks oli selline mis nagu oli ok...kriban selle siia üles...kommenteerige palun! aitähh! HOMMIKUSÖÖK: 1. kohv koorega 2. tatrapuder+ 1 spl võid LÕUNASÖÖK: 1. 2 tk keedetud kartulit 2. Broiler, kondita, praetud õlis kuna grillitud võimalust ei andnud 3. peet VAHEPALA: 1. 3tk kiivit 2. riisipuding 100 gr ÕHTUSÖÖK: 1. soolakala, lõhe 100 gr 2. kurk 3 cm jupp 3.tomat 1 tk 4. hiina kapsas 50 gr HILISÕHTUNE LISAPALA: 1. taimetee, suhkruta 2. porgand 1 tk tekkis veel selline küsimus, et kuidas see menüü tellimine välja näeb? kas see on ühe päeva või palju erinevaid? et oleks valiku võimalus? nii oleks ilmselt lihtsam laiskus tapab ju
  9. Toidulisandid

Suure tänud...sain palju targemaks. Eks ma siis teen proovi ja püüan siis jälgida Teie soovitusi. võin kirjutada üles ka kuidas päevad mööduvad, saate mind parandada, kui teel eksin
  10. Toidulisandid

Oi väga asjalik koht, minu sugusele mitteteadjale...tänud
  11. Toidulisandid

siis hea, sest tundub suht kummaline osta muna ja loopida kollased minema
  12. Toidulisandid

ok...tundub hetkel väga erinev sellest mis mina söön...aga teen proovi... nati keeruline muidugi...aga kas oleks palju palutud ehk näidismenüü
  13. Toidulisandid

no ma selle mõttega muidu küsisingi et see kollane ei ole tegelikult väga tervislik. ja muna ju soovitatakse süüa 2-3 nädalas? või on see mingi tobe müüt? ja muide purustatud ja peenestatud koortest saab kaltsiumi
  14. Toidulisandid

kas ma portsjone suurendades juurde ei hakka võtma? ja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee? kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast?
  15. Toidulisandid

Kas need süsivesikud tulevad puuviljadest ja jogurtitest?...ma aimasin seda aga juurviljad? kas need peaks olema toored või keedetud??? asi selles, et tööpäevad suhteliselt pikad ja vabanen nii hilja, siis selleks ajaks on kõik koduteele jäävad poed kinni ja ainuke pood kus saan käija ei müü juurvilju toorel kujul vaid külmutatuna ja purkides...kas need sobivad ka? On äkki mingeid soovitusi, mis juurviljad need parimad on...ilmselt mitte mais, uba ja kartul...nii palju kui mina olen lugenud. ja kuidas ma siis rohkem rasvu saaks?...hapukoor paljalt