Jump to content

Doughboy

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Doughboy

  • Tase
    Vaatleja
  1. Et siis sooviks teada kas kreatiini tasub võtta ainult jõutreeningul või võib ka maadlustreeningul või jooksmisel kasutada? Kreatiin, mis mul on, on kirjas, et 2 kapslit 10 min enne Treeningut.
  2. Crea-AlkaTech

    Et siis sain sellise kreatiini ja tahaks teada ,mis sellest tootest arvate ? Ja tahaks teda,et kas seda võtta ainult jõutreeningul? Või on kasulik ka enne jooksmis ja maadlustrenni? Purgil on kirjas, et 2 kapslit 10min enne treeningut ?
  3. Lihasmassi kasvatamine ja kiiruse säilitamine

    Tänud. Aga ehk oskaksite veel öelda, kuhu peaksin ma pöörduma ,et saada õige treeningkava ning toitumismenüü. Sain ma kreatiini kasutamise kohta õigest aru, et see mõju pikema aja peale ?
  4. Lihasmassi kasvatamine ja kiiruse säilitamine

    Kuna Eesti MV tegin -76kg siis pean tiitlivõistlustel seal kaalus tegema.Eesti paneb igasse kaalu iga kaaluklassi parima.
  5. Tere! Mul oleks vaja juurde saada ~5 kg juuli lõpuks,kuna siis tiitli võistlus. Hetkel kaalun 71kg ja võistluskaal seal 76kg.Ala nimelt vabamaadlus.Kuid kõige selle juures ei tohi ma kiirust kaotada. Kui mõtekas oleks hakata kasutama kreatiini?Või on hoopis mingeid muid ja paremadi võimalus. Treeningkava: Esmaspäev: Maadlustreening ; Teisipäev: Jooksmine ja jõutreening ; Kolmapäev: Maadlustreening ;Neljapäev: tavaliselt mängin korvpalli(Või peaksin selle korvpalli asendama mingi muu tegevusega ) ja teen peale seda jõudu ; Reede: jooksmine ja jõutreening ; Laupäev: tavaliselt võistlused ja Pühapäev : puhkus. P.S Mis vahe kreatiinil ja proteiinil? (Vanus mul 17)
  6. Algul oligi plaanis hakata kreatiini võtma, kuid kuulsin et see pidigi kiirust vähendama...:S
  7. Täpsemalt on nii minu treeningkava: Esmaspäev:Maadlus Teisipäev:jooks ja jõutrenn Kolmapäev:maadlus Neljapäev: Tavaliselt väike koss ja veits jõudu Reede: jooks ja jõud laup. tavaliselt võistlused
  8. Asi ongi selles et tiitlivõistlustel paneb eesti välja igasse kaalu ühe mehe ja kuna eestikad tegin 76 sain sinna kaalu..:S ja kaalud on-63 -69 -76
  9. Tere.Olen 17.aastane ja tegelen spordialaga,milles on kaal tähtsal kohal.Mul oleks vaja saada juurde~5kg juuli lõpuks,kuna siis suur võistlus.Hetkel kaalun 70-71kg.Kuid lihasmassikasvatamise juures peaks kiirus säilima.Mis oleks kõige parem aine või on hoopis muu viis selleks.Trenne teen 5 korda nädalas.Täpsemalt on tegemist vabamaadlusega.
×