Jump to content

Iffkin

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Iffkin

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 02.03.1977
  1. Kindlasti mitte, et antud videos persoon oma käed selliseks ilma raskuste tõstmiseta sai:) Sealt on näha ainult idee, mida ma mõtlesin. Liigutuse lõppfaasis on lihas kontrahheerunud ja ta teeb seda siiski pingutusega, mitte ei liiguta kätt niisama edasi-tagasi. Seda ma nuputangi, et kas selline nö. "kuivalt pumpamine" võiks ka lihast kasvatada.
  2. ma pidasin silmas siiski mitte abivahendite nagu lindid jms ja ka mitte oma kehakaalu kasutamist. Biitsepsitreeningu näiteks postitan lingi
  3. Kas keegi on kuulnud või on ise katsetanud lihastoonuse tõstmist ilma raskusi kasutamata,vastavalt järgnevale jutule. Pean silmas isegi mitte näiteks kätekõverduste tegemist nii, et raskuseks on omaenda kehakaal või hoopis biitsepsi treenimisel üritad ühte kätt kõverdada, samas teisega vastu surudes. Mõte pigem selles, et pingutad lihaseid eraldi nagu näiteks võistlustel poseerimisel või siis imiteerides tavapäraseid harjutusi pinguldad lihaseid, aga ilma raskusteta ja teeks seda samuti sarnasel hulgal kordusi ja seeriaid nagu tavapärasel treeningul. Huvi tekkis, et kui efektiivne selline meetod võiks olla.
  4. Kuna niikuinii on nüüd läinud nimi naturaalse kulturistina, siis võiks nüüd sellel minna lasta ja manustada kõike, mida amatööridel lubatud ei ole. Saaks vähemalt näha, kui suureks paisuda on võimalik. Äkki on siiski niipalju talenti, et on võimalik ka proffidega jõudu katsuda. Iseasi, kes ja kuidas seda doteeriks, kuna kuuldavasti on ''täiuslik'' toitumine kõigi vajalike lisanditega vägagi kallis.
  5. Võistlused

    kas kellelgi on teada ka osavõtjaid?
×