Jump to content

xizop

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

xizop

  • Tase
    Vaatleja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kaalust alla

    Tere! Nüüdseks olen ca 4,5 kuuga alla võtnud kuskil 16kg (110->94). Kuid viimased 3 nädalat on kaal suht paigal seisinud, samas mõõdud on vähenenud. Antud kaal on alla läinud puhtalt toitumisega, kuna jõusaalis pole jõudnud lihtalt käia ( kui kaalu jälgima hakkasin, siis käisin ca kuu aega). Nüüd on plaan alustada uuesti korrapäraste jõusaalitreeningutega, et lihast peale kasvatada. Plaanis on 3 korda nädalas jõusaalis käima hakata ja teha aeroobset 50% ja anaerbooset 50%. Korraga kuskil 1,5 tundi. Küsiks nõu natuke toitumise osas, et mida võiks juurde tuua või ära jätta. Hommik: 7:30 - täistera kaerahelbepuder+maitseks maasikamoosi Lõuna - 12:30 - kohvikus söök. kanafilee, loomaliha, kala, vahel harva ka sealiha. toorsalat. kartul või riis( neid söön pigem vähem, tavaliselt jääb taldrikule 1/3 ikkagi alles). õhtusöök - 18:00 - kanafilee (150g), riis 40g, toorsalat segatud oliiviõliga.täistera rõst juustuviiluga. oode - peale trenni, 21:00-22:00 - 100g kohupiima või 100g kodujuustu või 2 täistera rösti juustuviiluga.(seda söön ainult siis, kui trennis käin) Lisaks võtan päeas 2 kapslit Omega 3 kapsleid. Samuti joon iga päev ca 2 liitrit vett (sh tee ilma suhkruta) Võiks midagi juurde lisada või ära jätta?
  2. Kaalust alla

    OK. Ülejäänud kaalukaotus toimub siis lihaste arvelt. Samas käin jooksvalt nii jõusaalis, samuti ka nädalas korra palli mängimas. Kas nii kiire kaalukaotus on pigem paha? Samas ülekaalu on ka kõvasti ikka.
  3. Kaalust alla

    Selline küsimus. Ca kuu aega peale toitumise jälgimsiega alustamist, et langenud kaal väga kiirelt. MIngi 0,5kg-1kg nädalas. Viimane nädal on aga kaal hakanud kiiremalt langema. Ca 1,6kg nädalas. Kas see võib olla tingitud sellest, et organism on nüüd ära harjunud uue toitumisega (tasakaalustatud, kindlald portsionid, kellajad, vitamiinid, rasvhapped jne) ja sellest tulenevalt kaal alaneb ka kiiremini. Või peaksin ikkagi suurendama mingi toidugrupi osa, et kaalu nii kiiret langemist vältida.
  4. Omega 3 kapslid

    Tere! leidsin netist sellise pakkumise ( http://www.crazydeal.ee/vaata-pakkumist/tervislikud-omega-3-kapslid--61) ja tekkis küsimus. kas neil erinevate tootjate poolt pakutavate omega 3 lisanditel on mingi erinevus ka? või kõik ikkagi üldplaanis samad? kas ülalantud toodet tasub osta?
  5. Kaalust alla

    küsiks paari asja veel. 1. kuidas oliiviõli sisse võtta? momendil on seda seganud toorsalatisse(õhtusöögil, mingi 1spl). lusikaga pole veel võtnud. kas piisab ühest korrast, või peaks hommikuti 1spl täie ka võtma? 2. kas kanafileed võib praetult süüa, ilma õlita praadimine siis? või on soovitatav siiski aint keedetud kujul? 3. kui lõunasöök on ca 12:30 ja õhtusöök kuskil 18:00, kas peaks tooma ilmatingimata sinna vahele mingi väikse vahepala ka? momendil nagu suur näljatunnet kui sellist pole tekkinud sel ajavahemikul. 4. kas on normaalne, kui õhtuse ja hommikuse kaalumise vahe ca 1-1,2 kg?
  6. Kaalust alla

    pigem pidasin silmas seda, et kas tohib lasta kehal tunda "kühja kõhu tunnet". kuskilt oleks nagu lugenud, et see teeb organismile palju rohkem kahju vms. aga kindel pole
  7. Kaalust alla

    küsiks sellist asja ka. kuna olen siiski märgatavalt vähendadnud päevas söödavate kalorite hulka, kas siis on nn "tühja kõhu tunne" normaalne ( st et siiamaani oli keha harjunud märgatavalt suuremate portsionidega ja nüüd peab vähemaga hakkama saama). või peaksin "tühja kõhu tunnet" vältima ja sel puhul midagi näksima vms?
  8. Kaalust alla

    Tere! Plaan on kaal kontrolli alla saada. Momendil olen püüdnud toitumise paika panna ( enne seda oli toitumine ebaregulaarsetel kellaaegadel ning väga paigast ära, põhiosa tuli süsivesikutest). Nüüd püüan süsivesikuid piirata ning rohkem valgule rõhku panna. Hommik (ca 8:00 -8:30) - 2-3 leivaviilu singi, juustu ja tomatiga. Klaas mahla või tass kohvi. Lõuna (12:00-13:00) - lõunasöök kuskil kohvikus. püüan süüa kas kanafileed, kala või midagi loomalihast. juurde riis ja toorsalat. Õhtusöök - (18:00-18:30) - kanafile. toorsalat oliiviõliga. riis või pasta. Õhtu pala - (21:00-22:00) - kohupiim või kodujuust. Õhtune pala sõltub sellest, mis kell trennist tulen. Kogused on mõistlikud, pigem söön vähem kui rohkem. Nädalas teen jõusaali trenni 3-4 korda ( ülepäeviti). Jõusaalis ca 25 minta aeroobset (ergomeeter või ellips). Lisaks selle ca 1 tund kangi tõstmist. Nädalas püüan kõik lihasgrupid läbi võtta. Algajate kava järgi. Esimese 2 nädala jooksul on kaal langenud ca 2kg, samas vööümbermõõt on vähenud silmnähtavalt. Kas alguses võib pigem täheldada seda (kui pidevalt jõusaalis kangi tõsta), et kaal ei lange kuna rasv muutub lihaseks vms? Kuna põhieesmärk on siiski kaalu alla saada, siis pigem vb tõsta aeroobse osa osakaalu? Pikkus 178/Kaal 105 Oskab keegi mingeid soovitusi anda?
×