Jump to content

0ttt

Kasutajad
  • Sisu loend

    366
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Koik 0ttt postitused

  1. Random_R'i teekond

    Nisu ei muutu rasvaks, liigsed kalorid muutuvad. Nn "rämpstoit" on lihtsalt energiatihedam ning seega lihtsam üle süüa ilma, et kõht reaalselt täis saaks.
  2. Madise tee unistusteni..

    Mina saan aga Madisest aru. Kõige kiuste teeb mees seda, mis talle meeldib ning ta teeb seda enda jaoks. Seda enam, et tegu oli algajate võistlusega.
  3. The Aesthetic Project | YouTube

    Super, kõht sai täis video vaatamisest. Miko, mul hakkas Sinust kahju Kuidas järgmisel päeval olek oli..?
  4. Fitme.ee

    Kehatüübid on liigne üldistamine (eriti vastumeelne soovitus "endol" süsivesikuid vältida) ning makrotoitained kehamassist/rasvavabast massist sõltuma. Interface tundub ka liiga kirju ja laiali. Muidu vajalik ja aus ettevõtmine, edu!
  5. The Aesthetic Project | YouTube

    Suur aitäh mõnusa ja oivalise "tordipeo" eest Kui on huvi lähemalt meie projektist teada saada siis olete oodatud meie järgmisele investorkohtumisele, mis toimub juba sel laupäeval. Registreeru SIIN (registreerumine kohustuslik, sest kohtade arv on piiratud).
  6. The Aesthetic Project | YouTube

    Vaatasime ka just preili Oivalisega video ära ning videost tundusid küll toidukogused väiksed Proovisime kohe pannkoogid ka ära ja tulid päris head. Kogus oli väike aga kõhu sai täis! Video järjekordselt väga detailne ja õpetlik. Loodame, et inimesed võtavad õppust ja hakkavad lihtsa vaevaga nüüd makrosi lugema
  7. Annaliisa fitnessi teekond

    Pea püsti! Ära kuula arvamusi, sest igalühel on oma ning see muudab need väärtusetuteks! Nõuandeid on vähestel ning need on ka olulised
  8. HelenaMangFitness.com

    Palju edu võistlustel! Oled suureks eeskujuks paljudele, kuidas mõistusega ettevalmistust teha.
  9. Põnevaid leide toidupoest.

    JUKU JUUST! Pole arvatavasti uudis aga kõik uus on unustatud vana 100g on 34g valku ja 10g rasva http://www.saarejuust.ee/?p=1275
  10. Alakaalus ei saa kg juurde.

    See ei ole kindlasti sellises stiilis trenn ja piisav hulk mida vajad. Esiteks löö oma päeva toidud grammi pealt siia http://www.fitness.ee/kaloriarvuti sisse. Siis saad teada, palju sa praegu sööd. See on kindlasti liiga vähe, seepärast kaal ei tõusegi. Kindlasti soovitan alustada jõutreeninguga. Alusta 3x nädalas ning iga trenn harjutused kogu kehale. Kindlasti alusta raskete baasharjutustega nagu kükk, surumine ja jõutõmme ning lisaks lõuatõmbed ja rööbaspuudel surumised. Soovitan pöörduda mõne asjaliku treeneri poole, kes harjutuste tehnika Sulle selgeks teeb.
  11. The Aesthetic Project | YouTube

    Väga hea video, props kutid! Kõige tähtsam punkt on see, et mainisite kaalu langetamisel/kasvatamisel just protsente. Kindlasti tehke ka video sellest, kuidas pärast kaalu langust kaalu säilitada nn "reverse diet". See teema on eesti keeles absoluutselt katmata ning minu arvates isegi olulisem kui kaalu langetamine. Milleks alla võtta kui ei suuda säilitada.
  12. Lihasgruppide jaotus

    Kui treenid 3x nädalas siis kogu keha läbi. Kui treenid 4 korda siis alakeha ja ülakeha päev.
  13. Kuido Jõgisalu FAST Team

    Kogu idee tundub olevat selles, et iga päev natukene tehes saad kokkuvõttes biitsale suurema mahu (näiteks nädala lõikest) kui teha kord nädalas. Loomulikult on võibolla kellelgi käepäeval 6+ harjutust biitsa
  14. The Aesthetic Project | YouTube

    Väga hea ettevõtmine, kutid! Õige on teha inglise keeles, sest saate suurema vaatajaskonna taha ja seega ka rohkem Eesti fänne. Vaatasin ka kohupiima arvustuse ära ning see oli mõistlik teha eesti keeles. Arvustus ise oli väga aus ja ühtis minu ja mu tutvusringkonna arvamusega. Ise proovisin kakaod enne ja siis banaani ning maitse osas oli eelistus just vastupidine. Kakao oli kuidagi hapu ja maitsetu aga banaani omal oli rohkem iseloomu.
  15. Igati nõus, et tuleb normaalselt süüa aga laksust see juhtuda ei saa arvestades, et seljataga on karm dieet.
  16. Kui suurendad kulutust ja toidukoguseid võrdselt siis pole ju efekti ainevahetuse turgutamisele?! Hulluks ei tasu ka rabeleda vaid selleks, et rohkem süüa saaks. Iganädalaselt tõsta meeletult pika perioodi vältel (6-12 kuud) süskarite arvelt (ca 10-15g nädalas). Minu mõtted, edu!
  17. Taavi Merisalu Blogi

    Pizzakiosk on tõesti parim. Välja arvatud siis kui Pärnus elad ja on luksus Steffani pitsat süüa
  18. Taavi Merisalu Blogi

    Majoneesi asemel soovitan kasutada kvaliteetset seesamiõli ning lisada veidi soolatud maapähkleid ja kuldseid rosinaid. Ülikiire ja maitsev "salat"
  19. Korralikult tuleb soojaks end teha ja puusad lahti venitada siis saab ehk asja. Tuleb edasi harjutada. 4 on hetkel lagi olnud.
  20. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kirp, oled enne ka testot mõõtnud? Kui jah siis mis aastaajal? Ning D3'e ka manustad eraldi?
  21. Intermittent fasting

    Aga asjakohast juttu ka paastumine kohta. Oma uurimistöös analüüsides teadusuuringuid selgus ka üks päris põnev asi. Nimelt, vahelduv paastumine säilitab paremini dieedil olles lihasmassi, võrreldes tavalise kalorite piiramisega. Loomulikult allikaid on vähe ning sellest perspektiivist tuleks asja edasi uurida.
  22. Intermittent fasting

    Jäi lisamata, et see on/oli minu isiklik eelistus, mis sobis. Pole kursis, miks www.leangains.com lehe autor eelistas sellist viisi. Ehk leiab vastuse sealt lehelt.
  23. Intermittent fasting

    Siin tekibki küsimus, kas kehaehitajale on selline lähenemine parim. Tavainimesele kaalu langetamiseks ning järjepidevuse parandamiseks kindlasti aga võistlevale kulturistile vaevalt. Vahelduv paastumine "leangainsi protokolli" järgi soovitas hoida söömisakent 8h ning 16h mitte süüa. Kui nüüd reaalsesse ellu see panna siis tundub väga mõistlik. Õhtul sööd kell 20 viimase toidukorra ning järgmine söögikord kell 12.
  24. Intermittent fasting

    Lühiajaliselt kehakaalule toidu kvaliteedi mõju on minimaalne nagu MaPo mõista andis. Minu informatsioon ei ole "lihtsalt puusalt ja subjektiivne". Jutt on põhineb ikka loetud teadusel ning koostatud uurimistöö põhjal. Muidugi hungerfitness.com on asjalik lehekülg.
  25. Intermittent fasting

    Vastus lihtne: vahet ei ole, kas sööd 10x päevas või 1x päevas ning oled 500 kcal defitsiidis, on kehal sama vajadus võtta see 500 kcal oma varudest. Jah, nn vahelduv paastumist praktiseerides sa võid lühiajaliselt varude kasutamist suurendada aga vastukaaluks kui sööd siis suureneb ka talletamine edaspidiseks. Küik on kinni ikkagi kaloraažis. Paastumise ainukene reaalne kasu võib peituda selles, et paastumine on hea algus üldisele elustiili muutusele. Kiire kaalukaotus innustab edasi tegutsema. Loomulikult juba räägitud produktiivsus tööl ja mugavus.
×