Jump to content

Shox

Kasutajad
  • Sisu loend

    84
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Shox postitused

  1. Whey Gold Standard

    Tere küsiks selle kasutamise kohta täpsemalt. Ühes kohas on räägitud et võta üks kord päevas aa paki peal on vapsee kaalu järgi, et kui kaalud umbes 180 lbs nagu ma ka enamvähem kaalun siis peaks võtma seda ka 180 g see teeks kokku 6x päevas umbes. See läheb natuke paljuks nagu või peab mitu kulpi korraga panema?? Öelge kuidas kasulik oleks. Aitäh!
  2. naNOX9

    Tere!! Kas kellelgi on äkki kogemusi selle tootega?? Kunagi oli seda siin poes ka müüa. Keegi võiks rääkida. http://www.bodybuilding.com/store/mt/nanox9.html
  3. Green Tea

    Tere! Kuidas oleks rohelist teed kõige parem tarvitada. Päevas 2 kapslit kas hommiku ja õhtu või on parem äkki enne ja peale trenni. Tänan!
  4. Pood

    Kellegil veel midagi sellist on või ainult mul et teatud toodete infot ei näita ja kõik on ingliskeeles?? Võib-olla olen midagi paigast ära klikkand aga ei oska viga otsida.
  5. surumine

    Kas keegi on selle kava järgi sealt teinud ka?? Aitab kaasa kuidagi ??
  6. Green Tea

    Normaalsed vastused tänan muidu jah aga jook joogiks kapsleid kergem võtta ja ma küsisn kunas oleks kõige parem.
  7. Kael

    Mulle ka palju öeldud et kael liiga ees või küür seljas peab lihtsalt rinna ette ja õlad taha ajama ja katsuma koguaeg nii käia. Algus ise tunned kuidas see murtud koht kannatab kas saad teha või ei. Esialgu ikka jah väikestest raskustest peale ja peab proovima.
  8. kava

    Kuidas 3-eks jaotatud kava toimib, kas sellest on vähem kasu kui 5-eks jaotatud kavast või mis on plussid ja mis miinused? Suvel on see jama et ei pruugi päris nii tihti jõusaali sattuda kui vaja oleks, aga soovitage jaotusi. Tänan!!
  9. kava

    Tänan! Nojah eks näeb kuidas mõjub niiviisi tehes.
  10. kava

    Selline küsimus ka veel et kas 3-4 harjutusest ühele lihasgrupile piisab?? Tänan!!
  11. kava

    Selline siis umbes sobiks? 1.päev - Rind, triits 2.päev - puhkus 3.päev - õlg, biits 4.päev - puhkus 5.päev - jalad 6.päev - selg, ranne 7.päev - puhkus Midagi enamvähem sellist saaks ehk teha.
  12. kava

    Noo tänud ma üritan jah proovida kunagi ammu tegin 3est nyyd olen 5est teinud pikalt aga tüütu on jälle ning peab uuesti midagi uut proovima.
  13. kava

    Sama mõtlesin isegi et taastumine võib olla parem aga kuidas jõule või massile teistega võrreldes mõjub.
  14. Jõud

    Milline toidulisand annaks just eelkõige jõudu juurde. Mida soovitate, kes mida proovinud on?? Aitäh!!
  15. triits

    Kas on võimalik triitsale massi saada kui teed ntx kodus kätekõverdusi. Kumb annab paremini massi kas kui teha nii et käed on kitsalt koos või peaks panema käed nagu taha poole ja vastu keha?? Tänan vastuste eest!!
  16. triits

    Kitsast meetodist ma rääkisingi jah..aga jah suvel ei jõua sinna jõusaali niipalju (töö või muud kohustused) ning sellepärast küsisingi. Tavalisest kätekõverdusest on see mitu korda raskem äkki siis mõjub ka hästi.
  17. Kurgumandlid

    Hmm...imelik mul on ka mõnikord neid imelikke tükke tulnud mandli küljest ja ei oskand arvata mis need on. Enne ma ei teadnud midagi aga suust tuleb imelkku lõhna ka selle pärast ja hambaarst ütles et kõik hambad on korras ja et siis võib viga olla mandlites. Kas alati peab need ära lõikama?? Rohtudega ei saa ravida??
  18. Optimum Nutrition ja Universal tooted

    M-Stak on ka väga hea asi minuarust jõudu annab ikka normaalselt.
  19. Tooted

    Kas Animal staki ja paki ja selliseid ei tohigi enam Eestis müüa?? Aga kui tellida mujalt kas toll ka edasi ei lase siis??
  20. Trenn

    Kas võib nii teha et näiteks seljale ja õlale teen massi ja näiteks rinda ja triitsa võib samas jõu peale teha. Ma mõtlen just et kui on massi kava peab kogu keha massi peal olema või siis võib niimoodi ka?????
  21. Viiking Warrior

    Ma olen seda võistlust Eurospordist näinud, päris huvitav. Eestis võiks olla küll midagi sellelaadset.
  22. NPNK Hullar

    Ohooo ongi nii ?? See oleks väga luks. Kliendikaart kehtib ainult poes ma arvan et see ka siis, kuigi täpselt ei julge öelda.
  23. Rotter, äkki oskad aidata:)

    Kasutasin ise ka kunagi seda toodet ainuke mõju oligi uriini värvuse muutmine. Kahjuks muud ei tundnud ega näinud.
  24. säär

    Mis harjutustega säärele kõige paremini massi saaks? Või tuleks hoopis joosta või hüpata? Kui jõusaalis teha kas tuleks teha paljude kordustega ?
  25. säär

    Nüüd kõik selge. Tänan!! Peab proovima.
×