Jump to content

WinnieThePooh

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik WinnieThePooh postitused

  1. Mure

    Tervitus, mul on selline mure, et igakord kui rinda treenin harjutustega nagu Pec/Tec, selili lamades lendamine (vahet pole millise kaldega positiivse või negatiivsega), teeb rohkem tööd biitseps ja õlg. Ehk siis tunnen tugevat põletavat tunnet ainult biitsepsis ja õlas, rinna treenimise ajal. Treeningpartner, tehes samu harjutusi, ei tähelda ei biitsepsi tööd ega õla tööd. Tehnika tundub olevat paigas ja kergemate raskustega treenimine ei tee ka mingit vahet. Treeninud olen vahelduva-eduga kuni 3 aastat, kaal on kuni 90kg, vanus 21a., rinnalt surumise maximum 120kg 1x, kükki max. 150kg 1x. Küsimus siis, et mida teen valesti ja kuidas teha õigesti?
  2. Testo taseme mõõtmine

    Aga mul on selline küsimus et kas Eestis on steroidide omamine või tarvitamine või kogunisti tellimine keelatud ?? Endal teglt plaane pole et neid nüüd tellida aaga vaidlesin siin semudega pikalt selle üle ja otsustasin ikka spetsialisti poole pöörduda sellise küsimusega... Ette tänades!!
  3. Rinnalihas.

    Kindlasti on seda teemat siin juba kõvasti olnud aga ma pole endale sobivat vastust leidnud seega küsin oma küsimuse......Et kui mul on parem poolne rinnalihas väiksem kui teine sis kas aitaks see kui rinna treenimis päeval treenin paremat natuke rohkem ja siis üle ühe päeva treenin veel paremat rinna lihast.... Ette tänades
  4. Rinnalihas.

    ma pole kordagi oma tekstis väitnud et ma treenin ühel päeval ühte rinnalihast ja teisel päeval teist lol
  5. Söömine

    Väike mure söömisega mul, et ma tahaks teada kui mul ajaliselt lihtsalt ei ole võimalik süüa nii tihti kui peaks ja tahaks sis kas tohib oma toidukordi asendada üksnes massilisaja kokteili juues ja mingi puuvilja peale süües???
  6. Söömine

    noo aga kui mul on valida massilisaja mis omab endas 25 erinavat mineraali vajalikuks lihase kasvuks plus veel kõvasti valku ja süsivesikuid või kodujuustu vahel siis kas ei tunduks mõtekam juua ära see üx sheik ??....
  7. Trapetsi treenimine

    Nii, tahaks sis et kõik teadjamehed aitaksid välja mõelda võimalikult palju harjutusi trapetsile: õlgade kehitused on ainuke harjutus mida ma tean ....
  8. GainFast proteiin

    selline kysimus siis et kui kasutada seda GainFast i(http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=293{6}16) , sis kas sellist ohtu ei ole et magu hakkab paisuma ja keha l2heb proportsioonist v2lja?...ise olen treenind end rohkem kui aasta j6usaalis ja eelnevalt teind üldfüüsilist paar aastat.
  9. GainFast proteiin

    no loodame siis et kogu keha läheb jämedamaks mitte aint magu:D.......muide mu ühel tuttaval juhtus nii et magu tuli kuidagi rõvedalt ette aga käed nagu ei paisunudki nii väga:D:D....tea jah...eks tuleb ise proovida ja kogeda
  10. kreatiin

    Nooo.....ma suhtkoht ei saa liikutagi rääkimata siis jõusaali minekust ....ja nii palju kui mina tean on ju pea kõik lihased kehal omavahel seotud et kui ma seisan ja treenin hantlitega biitsepsit siis jalalihased on ju kaa pinges....või kuidas??
  11. kreatiin

    aga kui ma olen kreatiini laadimis perioodi läbi teind......ehk sis 5 päeva 20g ja sis juhtus selline asi et laupäeval olid mul kickpoksi võistlused ja ma sain tõsise põlve vigastuse ja keelati treenida 1-2 nädalat ...............siis mis nüüd edasi.....kas peale kahte nädalat pausi pean alustama uuesti laadimisperioodiga????
  12. Nonii.....et sis ise küll ei ole eriline pooldaja või kasutaja sellel imemasinal, eelistan pigem käija jõusaalis.....küll aga tahaks kuulda spetside arvamust selle kohta:P Kas siuke asi üldse toimib, kas keegi on ka kasutand ja oskab midagi tarka siia puistata???
  13. Säärelihas

    Aa ma nendin niisama fakti et mulle meeldivad kaa kui naisel on lihastes sääred.....nii et ää põe
  14. Rinnalihaste treening...

    Oki, küsimus oleks siis järgmine.....Et kui ma teen hantlitega üles lükkeid selg alla poole kaldus siis kas treenin rinna lihaste alumist osa??? Sellest ma olen aru saand et mida kõrgemal selg on seda kõrgemat lihast ma treenin.......Et vastake siis, kes vähegi oskavad Ette tänades!!
  15. Hommikusöök!

    Olen kuulnud et hommikusöök pidi olema päeva kõige tähtsam toidu kord..........nii et sis kas keegi pakuks välja midagi kiiret ja kasuliku mida hommikul süüa?? Mingit praadi pole mul võimalik endale meisterdada kuna elan ühikas ja teate ju isegi millised need hommikused ärkamised on jõle kiireks kipub minema Ette tänades!
  16. Hommikusöök!

    järelikult hakkan sis kohupiima ja putru sööma hommikuti ...see on suht käepärane kah....suured tänud sulle
  17. Harjutuste sooritamine!

    1.Et sis tahaks teada kas sellel on vahe kui teen harjutust aeglaselt või kiiresti??? 2.Ja et mis vahe on kui teen kerge raskusega ästi palju või raskema raskusega nati vähem?? 3.Ja siis weel, et mis vahe on sellel kui teen kõhulihaseid keha allapoole kaldus või et kui teen keha sirgel pinnal ja jalad kõrgemal?? 4.Ning et kas teen biitsepsile käed fikseeritult kangiga ainult küünarnukist kõverdus või püsti seistes hantlitega?? küsimused tunduvad kindlasti ästi lollid aga olen alles suht algaja...andestage Ja ärge öelge mulle et vahe on suur ja karvane
  18. Harjutuste sooritamine!

    Nii nii....esiteks tänan vastuse eest sellest oli rohkem abi kui sa arvatagi oskad .......muidu et sa teaksid treenin biitsepsit kah korralikult neli erinevat harjutuse varianti on välja mõeldud .......ainuke asi mis jäi arusaamatuks oli see "istessetõus" mulle kohe ei karga pähe milline see harjutus välja näeb et ta kõhulihastele on? muu on kõik selge kui seebivesi ....ja siis weel selline küsimus et kui võrd ma teen kaheks jaotatud treening kava (1.jalad, selg, kõht..2.käed ja rind)....sis kas on normaalne kui ühel päeval teen üle kümne erineva harjutuse????
  19. Hommikusöök!

    Vohh!......see on juba variant ......aga ma tahaks teada kas siuke asi nagu hommikune müsli, oleks hea variant??.....seal on kaa valgu sisaldus päris norm.kui seda piimaga süüa ......
  20. Hommikusöök!

    Köök on täiesti olemas aga seda ei saa hommikul nii vara kasutada ja väikest pliiti ei tohi toas olla ....see lihtsalt võetakse automaatselt käest ära .....olen proovinud juba seda trikki........No vot j a ütle mulle mis ma tegema pean ....polegi teha midagi
  21. Küsimus Teadja meestele

    Ja minu treening graafik on siis järgmine: Esmasp.-kickpoks Teisip.-jõusaal (jalgadele, kõhule ja seljale) Kolmap.-kickpoks Neljap.-puhkus Reede -jõusaal (triitseps, biitseps ja rind) Laup. -puhkus Pühap. -puhkus Eelnevalt olen teinud korralikult trenni.....vorm on hea....ja olen otsustand ka ära proovida kreatiini (uudishimu tapab )
  22. kreatiin

    Olen siin foorumis kõik teemad läbi lugenud mis puudutavad kreatiini ja selle manustamist. Nüüdsis tahaksin et te ütleksite kas nii on normaalne kui võtan laadimis perioodi ajal: Hommikul 5g kreatiini koos 5g dekstroosiga vee lahuses ja nii neli korda päevas??? Ja edaspidi võtan 5g kreatiini koos sama koguse dekstroosiga 30 min. enne trenni ja 30min. peale trenni?????
  23. Hommikusöök!

    See tundub väga maitsev ja ma hea meelega sööks seda aga mul pole ühika toas köökigi juuuuuuuuuu
  24. kreatiin

    Ma kll tean seda et teglt ei tohiks trenni igapäev teha aga kreatiinil pidi olema selline hea omadus, et see kiirendab taastumist treeningutest......kas see tähendab seda et võib ka igapäev tegema hakata????
  25. kreatiin

    Ma kll tean seda et teglt ei tohiks trenni igapäev teha aga kreatiinil pidi olema selline hea omadus, et see kiirendab taastumist treeningutest......kas see tähendab seda et võib ka igapäev tegema hakata????
×