Jump to content

kraaner

Kasutajad
  • Sisu loend

    105
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik kraaner postitused

  1. Universal

    Enne trenni gain fasti 30-40g ja süsikaid. Peale trenni 30g-40 gainfasti ja 5g kreatiini ja süsikaid
  2. Kuna söögiisu väheneb, järelikult ei söö enam niipalju ja sisi imestad kuhu kaal kaob? Loogika küsimus ju. No enne ja peale trenni ei tasu kindlasti suitsu teha... Takistab hapniku transporti ja kättesaadavust.
  3. Mõned küsimused.

    3 päeva siis 3 päeva, selleks see ongi 3päeva kava et 1-2päevaga on üle mõistuse teha niipalju erinevaid lihasgruppe nii suurte seeriate arvuga ühelpäeval. Arengusdt võid unistama jääda, vigastused ületreening need peaks tasu olema. Kui ei sobi vali mõni muu kava , eriti kui oled algaja, võta algajakava ja siis hakka vastavalt "Ronima". No aga võta karbiga töö juurde kaasa, kui muidu ei saa.. Ma olen kindel et paljud kasutavad sellist varianti. Kui ei siis .. No piimatooted, liha, muna, juur.-aedviljad jnjne.. vaata poes pakendipealt koostist ja küll siis leiad omad lemmikud letilt. Tööinimene või ei, eks kõik käivad tööl v koolis ja on hõivatud, Tuleb leida see 10-20 minutit söömiseks. Ei pea ilmtingimata ei pea sa aeroobset tegema , aga see tuleb sulle endale kuhjaga kasuks. Aga enne jõutrenni kindlasti oleks hea kui teed ennast soojaks, jooksu rata v muu vahendiga ja siis erialane soojendus, lõppu venitus.
  4. valgud

    Otsi mõni hea artikkel toidulisandite kohta ja löö emale lauale. Lihtsal kuna ema ei tea nendest midagi , tekib tal valearusaam. Või siis teab ja ei taha lisaväljaminekuid sinu pealt
  5. Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?

    Kõigile kätte saadav?
  6. vöö rasva põletamiseks

    Spordi kampsu ikka juhub higi välja ja ei lase tuult sisse. mitte higistamise eesmärgil.
  7. Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?

    Miks sa nime ei tohi öelda? Mingi letialuse illegaal kraam w? Ütle ikka nimi ka siis mõni spets oskab äkki öelda mis seda tekitab.
  8. Rinna treenimine ilma pingita

    Mida kitsam seda rohkem mõiub triitsepsile. Laiemalt rinnale rohkem.
  9. Taas vormi !!

    Kui sa oma põhimenüüst valku kätte ei saa siis on sul toitumie paigast!! Ja kreatiin - lisavalk paremaltpoolsest otsast! Naljamees.. Kui ei tea ära eksita.
  10. Kaalus juurde võtmine

    Einh, suht arvan et lihtsalt massilisaja söömisega hakkad rasvuma. Et tõelist massi arendada, lihasmassi, nõuab ikka vastavat toitumist, trenni ja tahet.
  11. Rinna treenimine ilma pingita

    Sisemist saab kitsahaardega, ja ülemist peaks pulloveriga saama??Ja minuarust mõiutab ka see kuhu kangi lased. kas kaelalähedale keskosasse v rinna alla!? Aga ootame siiski spetsialiste. Ei ole kindel selles
  12. Söön ma piisavalt?

    Kuna tal on 7toidukorda päevas, ei pea ta igast saama 30-40g saama. Ma arvan et selline menüü peaks enamvähem vajaliku valgu koguse tagama. Kuigi mina lisaks veel 2munavalget hommikueinele, kana/kalkuni sinki päevastele rukitaskutele.
  13. Söön ma piisavalt?

    Jah.. sellest peaks täieti piisama. Mahla võta paar lonksu siis kui banaani ka võtad, muidu läheb süsikaid paljuks.
  14. Söön ma piisavalt?

    Munavalgeid 3-4 munavalget või kohupiima pastat 200g. Viimane söögikord peaks kodujuustust ja piimast piisama. Aa kui muna isu nii suur ja viitsid ühte muna keeta, siis söö munavalge ainult, 3 munakollast päevas on juba palju vist!?
  15. vöö rasva põletamiseks

    selle vöö topid siis nahk seal all ei saa lihtsalt "Hingata". Ega eriti need asjad ei kipu töötama, REKLAAM!
  16. Lihaskasv.

    Treeningkava saad tööriistade alt. Toitumine on hea paika panna septsialisti abiga e. kasuta Gmasteri linke!
  17. Algaja + hantlel

    Hangi endale lõuatõmbe toru uksevahele. Koduseks treenimiseks hea asi. Selline pisikese trenni puhul võid vabalt kõik lihased ära teha, iseasi palju 15kg neid läbi saab. Ainult igapäev ei maksa teha.. vast ülepäeviti. Ja hea on kui leiad raha sangpommi jaoks.´ Kätekõverdused.. Küki saad ka teha. Eks see natuke ikka vormi parandab, liigutamine ei tee kunagi paha... Toidulisanditel pole mingit mõtet sinu puhul.
  18. Söön ma piisavalt?

    Enne trenni söö 200g vedelat kohupiima lahjat joo mahla. Peale trenni 200g vedelat kohupiima, mahla v puuvilju v toidulisanditest proteiini. Hommikul pane julgelt 3-4 munavalget ja 1-2 munakollast. Õhutl 22.00 ei soovitaks väga kõhtu täis süüa, kodujuustu, võinh midagi kerget , mõned munavalged. Kuule mis iba te ajate, süsikatega massi juurde, valke pole vaja. Valk ongi oluline ehitusmaterjal lihastes. Süsikatega taastate oma energiat. süsivesikutega ülerikastatud menüüga kosuvad kõik noored kui ka vanad. Peale trenni siiski on mõlemat vaja. Ja Piimavalk kuulub ka loomsete valkude hulka mu arust. ja enamus pelmeenides olev liha koosneb sojast e. taimsestvalgust ja muust sodist, see pole liha mis seal sees on. Lugege pakidelt koostist. või kui aega on sisesta oma menüü ampserisse ... sealt saad enamvähem teada mis vajaka ,mis üle. Kõige paremat nõu saad ikkagi siin olevat teenust kasutades Weebtreeneritelt , või lugeda vastvat kirjandust ja ise ennast harida!
  19. Mandariinid

    Kõik sellised ekstreem dieedid tulevad ainult kahjuks. Igast mandariin, sibula, vee jne dieedid need rahva lollus jällegi, harimatus toitumise valdkonnast ja vale erusaam dieedist. Täielik organismi piinamine. Isu taltsutamiseks mõtle midagi targemat välja, toitu tervislikult ja vala trenniga higi, näed kuidas kõht kaob. Samuti sauna "rasvapõletus" . Ja saunabeldid ja mandariinijala püksid vmis need olid:D Reklaam lollidele. 800cal on ikka täiesti miinustes, sa ei saa oma päevasest vajadusest pooltki kätte. See tähendab et ka lihased kannatavad! Energia, vitamiinide, aminohapete , rasvade ja valgu puudus on ka tohutu.. Mandariinidest saad sa ainult süsivesikuid, neid peaksid sa just päevas piirama, valku rohkem sööma ja kindlasti ka natuke rasva. Ühesõnaga Lollus. Vatnii arvan ma.
  20. Majonees hommikul

    Keedumuna segatud kodujuustuga ja värsket kurki sekka. maitsev
  21. TREENING JA TOITUMINE... Küsitlus!

    Tellitud on mul nii Kalmuselt toitumine ja treening kui ka otilt toitmumine. Ainult kiidusõnad. Hindade suhtes. 500 investeerida toitumiskava või treeningkava eest pole tegelt palju , kui vaatada seda pikemas perspektiivis. Seda kasutad ju tükk aega nii et minuarus on hind igati normaalne. Ka nemad peavad leiba millegagi teenima:D
  22. Vitamiinid dieedi ajal.

    Mul on sama menüü pm,.. ja mul oli kerge b vitamiini vajadus ja moni oli veel puudu.. Multivitamiini õgin. seal peaks saama kõik vajaliku kätte. Laup ära siis enne trenni mine kui ma ka tulen:
  23. Mida arvate paksudest?

    -Vinguvad et ei kaota kaalu , ise ei tee selleks midagi , söövad ikka oma burgereid ja asju edasi. Nendel on lihtsalt nõrk iseloom ma arvan.. Ei viici teha ära vingu.. Pm ainul heade söprade, tutavate, pere utsitamisel osad saavad piisaval innustust et trenni minna.. Nende vastu muidu pole midagi , suhtlen , sõbrad on ikka jne. -Need kes haiguse tõttu rasvuvad, väga kahju. -vanemad kes söödavad lapsed trulladeks, käivad närvi, ei hooli lapse tervisest.
  24. kodune trenn hantlitega

    Selga: Hantli tõmbed vastu kõhtu, ja jalale on ka abiks; Kükid, käärkükid. Midagi saad teha, valmistada ennast jõusaaliks vnii, aga varsti jäävad, kui juba ei ole , hantlid kergeks, siis on puuks.
  25. Treeningkava

    Kava teha süsteemis 2+1+1+1+2... Loe soovitusi.. ehk: Kaks päeva trenni, üks vaba, üks trenni, üks vaba, 2 trenni jne jne..
×