Jump to content

hehee

Kasutajad
  • Sisu loend

    1 569
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik hehee postitused

  1. Lemmikloomaga jõukasse?

    Samamoodi kinnitas ka peremees, kelle koer mu paariks päevaks haiglasse saatis. Isegi, kui inimene oskaks oma looma mõtteid lugeda, milleks on ikkagi vaja koer saali kaasa võtta? Ma saan aru, kui tegemist on teenistuskoeraga, kelleta näiteks nägemispuudega inimene lihtsalt ei saa liikuda. Aga niisama? Miks?
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Virmaline
  3. Tervislik toitumine ja halb enesetunne.

    Minul võttis liigsete süsivesikute pealt maha tulemine kõvasti aega, sümptomid olid nagu kirjeldatud. Pidasin ka umbes nädala vastu ja siis loobusin, nii päris mitu korda kuni siis ühel korral enam ei tekkinud halba enesetunnet.
  4. Kas välispidiseks kasutamiseks on parim tarvitada kookosrasva, avokaado-, shea- või kakaovõid?
  5. Toitumine enne ja pärast trenni

    Mul ka ei olnud, lõpuks hakkas ka kõht valutama (ja need on kõige hullemad valud, mida mul seni füüsiliselt on tulnud taluda), kui üldse midagi sõin. Näljatunde puudumine ei tähenda, et kõik on korras.
  6. FARMI-GABRIEL PAUGUTAB

    Veits parem mu meelest http://uudised.err.ee/
  7. Toitumine enne ja pärast trenni

    Kodujuustu näiteks, seda mainisid ju, et sööd. Mul endal tihtilugu hommikusöögiks kodujuust, mille sisse hakin natuke porrut ja lisandiks söön kõrvale mõned oliivõlised päikesekuivatatud tomatid. Tõsiselt, ära vaata neid kaloreid nii palju!
  8. Toitumine enne ja pärast trenni

    Suvalised näited: Farmi koorene kirsijogurt Koostis pastöriseeritud piim, suhkur, kirsitükkidega lisand (kirsid, suhkur, modifitseeritud maisitärklis, puu- ja juurvilja kontsentraat (porgand, aroonia, viinamari), paksendajad: pektiin, ksantaankummi; happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraadid, kaltsiumtsitraadid; lõhna- ja maitseained), lõssipulber, rõõsk koor 2,8%, modifitseeritud maisitärklis, želatiin, paksendaja pektiin, juuretis (sisaldab lisaks jogurtibakteritele ka probiootilisi piimahappebaktereid: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus paracasei). Toode sisaldab 7,7% kirsse. Tere light maasika-vaarikajogurt Koostis: rasvata piim, maasikad (3%), vaarikad ja vaarikapüree (2,4%), piimavalk, fruktoos, paksendajad: modifitseeritud maisitärklis ja karrageen, lõhna- ja maitseained, toiduvärv peedipunane (kontsentreeritud punase peedi mahl), magusained: aspartaam (sisaldab fenüülalaniini allikat) ja atsesulfaam K, juuretis, happesuse regulaator trinaatriumtsitraat. Oleks nagu kurjemgi, eks? Kui Sa just ilmtingimata jogurtit pead sööma, siis eelista siiski pigem maitsestamata varianti, mida võid ise nt marjadega timmida. Isiklikult valiksin küll pigem hapukoore. See on nähtavasti väga paljuski peas kinni, ilmselt väga paljudele naistele vähemalt mingis etapis tuttav teema, kaasa arvatud mulle endalegi. Nüüdseks olen üle saanud, ma loodan.
  9. Lihatööstuse uus räpane saladus.

    Ma olen oma vana hea malmpanni fänn. Külge ei võta ja kannatab kõike. Aile, tänud viimase video eest! Suu hakkas vett jooksma. Kui korraliku noa raatsin muretseda, siis proovin kindlasti järele.
  10. kas "Kelloggs All Bran" Eestis müüakse?

    Kui paremaid pakkumisi ei leia http://cgi.ebay.com/Kelloggs-All-Bran-500g...#ht_1113wt_1139
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mulle seostus ka rannateema; päevitamistool, ujumisrõngas ja bikiinid.
  12. Liigne rasv kõhul

    http://forums.fitness.ee/index.php?showforum=77
  13. Jõusaalid põhja tallinnas

    http://www.piritaspordikeskus.ee/kopli-spordihoone/kontakt/ http://www.piritaspordikeskus.ee/pohja-spordihoone/kontakt/ Googli otsingusõnadeks kasutasin "jõusaal kopli". Kindlasti leiab veel vasteid kui otsida.
  14. Võib-olla ma ei kvalifitseeru üldjuhtudele, aga füüsilist valu ei mäleta, seevastu hirm on alles siiamaani. Aastaid möödas ligi 7.
  15. http://www.perekool.ee/index.php?id=45838&...mp;post=5386906
  16. Kalasõpradele

    Üht kindlat retsepti otsides (mida ma küll ei leidnudki ), sattusin järgnevale huvitavale leheküljele: http://www.opikook.ee/retseptid_1.html
  17. Kalasõpradele

    See käib enamuse toiduainete kohta.
  18. Mina küll nii halastamatut hinnangut tema jutust välja ei lugenud. Ta ju ütles, et kes leiab, et kokteili mugavam ja meeldivam juua, lasku käia, aga kõige alus on korralik toitumine. Ongi ju.
  19. 15a paks neiu.

    Ära ole nii pessimistlik, ikka leiab! Näiteks purjus naine. Purjus naine lapsega. Jne. Tegelikult olen Sinuga nõus, suitsetav naine.... No pole kena vaatepilt.
  20. Kui jälle tellima hakkad, siis ma liituks ühe liitri sooviga kui võimalik.
  21. Ma pole quinoa hinnakirjaga kursis, kuid soovitan vaadata seda lehekülge www.iherb.com, tellin ise päris paljusid asju sealt.
  22. www.shaping.ee: Toitumise reeglid shapinguga tegelejatele: 1. Loobuge 2-3 rikkalikust söögikorrast ja sööge 4-6 korda päevas väiksemates kogustes (300 – 400kcal) 2-3 tunniste vaheaegadega. See peaks teile meeldima! 2. 3 tundi enne treeningut ei tohi (ei ole soovitav) tarvitada loomset valku, võib taimset valku, aedvilja, puuvilja, teed, kohvi, taimeteed – kõike ilma suhkruta (mitte üle 400 kcal). 3. 3 tundi peale treeningut mitte süüa , võib juua teed, kohvi, taimeteed (näit. kibuvitsa), mineraalvett või spetsiaalseid süsivesikuterikkaid mineraaljooke. 4. 3 tundi peale treeningut tuleks süüa aedvilja ja puuvilju toorelt (aga mitte üle 100 kcal), veel 2 tunni pärast võib süüa tavalist toitu. Värsked aedviljad ja puuviljad sisaldavad rohkesti vitamiine ja fütoaineid. 5. Toidu bioloogilise väärtuse säilitamiseks ja toidu paremaks omastamiseks tuleks valida õiged toidu valmistamise viisid (lühiajaline toidu keetmine kuni valmimiseni, hautamine, aurutamine). 6. Mitte tarvitada teravaid maitseaineid, teravat ja suitsetatud toitu. 7. Ülekaalu korral piirata suhkrut ja rasva sisaldavate toitude tarbimist ning mitte süüa 3 tundi enne magama minekut. Jrx, Sa oled hea sulega, kas viitsiksid ehk ühe selgitava artikli kirjutada?
×