Jump to content

teras

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik teras postitused

  1. Küsimusi Finnmaxi toodete kohta

    olen finnmaxi tootevalikust 3-4 aastaga peaaegu kõik tooted ära proovinud. Mitte ühegi toote kohta ei saa öelda et ei läheks alla või et oleks lihtsalt sitt. Praegu joon massanrakendaja 2-te kakao maitselist. Piimaga juues on üli mõnus sokolaadijäätise kokteili maitse ja ega veegagi kehvem pole. Kiidetakse ka taastusjooki Anos specalit. Ise pole küll maitsenud aga pidavad üli maitsev ja korralikult töötav asi olema. Julgen soovitada
  2. Tartumaa 2009 a MV JÕUTÕSTMISES

    Selline asi et sinna võistlustele ei lubata neid kes on WPC liigas võistlemas käinud. Kui lubatakse siis näeks kindlasti jõutõmmet ja kükki üle 300kg ja surumist kindlasti üle 200kg.
  3. Ülikond jõulisele kehaehitusele

    Küsimus järgmine, et kust kohast teie, lühikest kasvu ja laiemate õlgadega, mehed endale ülikonna olete leidnud. Üks võimalus oleks kindlasti õmbleja juurde minna aga äkki leidub mingi firma kus on ka jõusaali meestele peoriideid. Niipalju kui mina olen otsinud (mitte just väga aktiivselt) ja proovinud siis standardmõõdus ülikonnad mulle ei sobi. Oskab keegi mingit firmat, kohta või õmblejat soovitada? Hea oleks kui te hinnaklassi ka lisaksite.
  4. tulemas on ju 22-23. märtsil eesti meistrivõistlused jõutõstmises. huvitav missugused saaremaa ,,imemehel`` tulemused tulevad. pakun et väga head? aga see et fitness.ee ja jokker võiks küll väikse intervjuu või trenni video teha
  5. KOhvi

    väljavõte http://www.horisont.ee/node/118 : Kofeiin laguneb maksas kolmeks peamiseks metaboliidiks: paraksantiin (84%), teobromiin (12%) ja teofülliin (4%), millest igaühel on organismile oma mõju. Üldiselt toetavad need metaboliidid kofeiini toimet. Teobromiin laiendab veresooni ning suurendab hapniku ja glükoosi transporti ajus ja lihastes. Paraksantiin suurendab rasvade lammutamist, mille tulemusena vereplasmas suureneb triglütseriidide ja vabade rasvhapete sisaldus.
  6. kuna peaaegu kõik kohad on pakutud siis ütlen et 16. koht kuigi ott võiks siiski paremale kohale saada
  7. paksult riides???

    Lugesin su blogist et sõidad ratast ise olles paksult riides. Kas see aitab kuidagi paremini rasvu põletada???
  8. Surumissärk

    http://gometal.ee/sportwearindex.htm otse maaletoojalt, tglt vahet pole kust osta. hinnad samad
  9. Haarde tugevus

    kas sa magneesiumit kasutad? kui ei siis hakka kasutama, minul aitas igastahes. muidugi ei tohi ära unustada ka randmete trenni.
  10. Selline küsimus et mul on 38,75 kraadi palvik ja triitsepsi kõige kehalähedamasse ossa lööb liigutades terava valu, peaaegu väljakannatamatu. Et kas see võib olla tingitud palavikust. Triitsepsit treenisin esmaspäeval aga neljapäevaks oli üks trenasöör korda tehtud. Tegin üle kuu aja korraliku trenni. Tõmbasin istudes plokil ülevalt rinnale kitsa haardega ja istudes kõhule laia haardega.
  11. arnold

    kui sa mõtled swartsekat siis ta kukkus suusapuhkusel ja murdis jalaluu
  12. Surumissärk

    http://www.gometal.ee/images/team/METAL_tr...rumissargid.htm
  13. Musklite ÖÖ!

    need tulemused ongi just kontrollitud tingimustes saavutatud link: http://www.gometal.ee/images/WPC_Pribaltik/WPC_Estonian.XLS kui sealt lehelt andmeid kätte ei saa siis minge sellele lehele: http://www.gometal.ee/images/WPC_Pribaltik/Text_rus.htm ja valige vasakust nurgast результаты
  14. Musklite ÖÖ!

    to alessandro: ma ju ütlesin miks nad teistel võistlustel ei võistle. nad ei tohi seda teha. arvatavasti läksid nad sinna võistluste sarja sellepärast et neil oleks kuhu pürgida.
  15. Musklite ÖÖ!

    niii väike parandus saate Musklite öö kohta. Kiivikas mainis päris mitu korda et need surujad on seal eesti tugevaimad. Tegelikult on hoopis teistmoodi. Kiivikas ütles et Kaido Leesmann on kõige tugevaim suruja eestis(parandage kui ma eksin). Kaido Leesmann kehakaalus -110kg surus Robocup Cupil 252,5kg, aga selline mees nagu Timo Majuri (Eesti Metal Team) on surunud 285kg.( Link: http://www.gometal.ee/images/WPC%20EESTI/W...0benchpress.htm ) hiljem -125kg kehakaalus surus Timo 300kg. Isegi -100kg kehakaalus mees Eesti Metal Team´i kuuluv Andrus Moroz surus Kaidost rohkem- Andruse tulemus oli 262,5kg. Isegi see pole veel kõik: -82,5kg kehakaalus surus Robocup Cupil Janno Jürgenson 200,5kg aga samasse kehakaalu kuuluv mees Sergei Baumer on surunud 235kg. Postituse eesmärk on rahvale õiget infot anda. Ja kui kellegil tekib küsimus et miks siis Metal Team´i mehed seal surumisvõistlustel ei osale siis võtke teadmiseks et kui nad juba korra on võistelnud teatud võistluse sarjas(mingi proffide sari, nimi meeles pole) siis nad mujal võistelda ei tohi. Karistuseks saavad võistluskeelu teatud aja peale
×