Jump to content

linkin

Kasutajad
  • Sisu loend

    80
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik linkin postitused

  1. Pärm?

    Et siis võtsin kuivpärmi ja lisasin pisut vett ja segasin, siis muutus see selliseks pruuniks möginaks. Sõin ära, jube kleepuv oli. Aga küsimus oleks selline, et kas seda on ka ohtlik süüa? Pärm ju kergitab tainast, kas ta mul kõhtu ei või lõhku lüüa?
  2. Hardstyle

    Ei saa absoluutselt nendest inimestest aru, kes ütlevad, et kuidas on võimalik hardstyle jms muusikat kuulata? "See on ju arvutiga tehtud, see pole mingi õige muusika.". Esiteks on nendes lugudes meloodia sees. Hardstyles on küll vähem meloodiat ja meloodialõigud on lühemad, kuid head trance lood on väga hea meloodiaga ja väga oskuslikult tehtud. Elektrooniline tantsumuusika sisaldab rohkem meloodilist poolt kui mingi rock/metal/hiphop. See et meloodiat mängitakse mingil määral pinisevate leadidega ja kui sulle pinisev heli ei meeldi, siis ei tähenda see veel, et see muusika poleks. Mõned siin väidavad, et igaüks võib hiirega veits klõpsida ja loo kokku panna. Päris nii ikka ei ole, see on võibolla EJay-s, kus on meloodialõigud ja kõik helid ette antud. Korraliku programmi selgeks õppimiseks läheb üsna mitu kuud. Samplte koha pealt selline jutt. Kõvad tegijad tõesti ei kasuta sampleid ja teevad kõik on sündihelid ja kickid ise, et nende loomingut tunneks juba soundist ära. Samas ei saa samplite kasutamist hukka mõista. Kas rokk-arstist ehitab oma kitarri ise? Ei. Ühe korraliku sündi ehitamiseks 3x OSC-ga võib kuluda päev kui mitte rohkem. Kui tahta sellist muusikat puhtalt hardwarel teha, siis tehnika maksumus oleks sinna 10 miljoni kanti. Keskmise rokkbändi paar kitarri ja trummid - need vist ikka niipalju ei maksa? Vaikselt proovin ka ise kätt HS tegemisel. Näiteks üks enda tehtud lugu. Linkin - This Is Me Kuna formatiga läksid eelmised enda tehtud sündid ja kickid, siis antud juhul ei viitsinud väga palju mässata. See fail siin on beta, nüüdseks on asi juba paremaks läinud, intro ja outro täiustatud ja üleminekud sujuvamaks tehtud.
  3. Bigger Stronger Faster

    6 häält. Nii saab küll häid järeldusi teha.
  4. Feik pilt?

    Sa ei saa ometi arvata, et õlad mõlemalt poolt puusadest niipalju laiemad võivad olla. Sa ei saa ka arvata, et trapets on nii suur, et turi algab juba kõrvade juurest ja et lailihas niimoodi välja lotendab. Ja vaata neid käsivarsi. Kui ikka usud siis... Pilt
  5. Bigger Stronger Faster

    Vaatasin täna seda filmi. Peategelane oli ise enamjaolt steroidide vastu, aga film ise pigem pooldas. Aga targemaks sai küll. On küll palju kõrvaltoimeid, aga palju erinevaid kõrvaltoimeid on ka suvalistel käsimüügiravimitel. Ja need on "võimalikud kõrvaltoimed", mis tähendab, et võib nii juhtuda, aga ka mitte. Ise olen antud teema kohta nii palju lugenud, et võiksin saadud teadmiste põhjal vabalt mõne kuuri teha, ilma et oma tervist kahjustaks, aga üsna tõenäoliselt seda ikkagi ei tee.
  6. Tribulus

    Tundub, et tõesti kontsentratsiooni erinevuste tõttu on see.
  7. Testosteroon!

    Võid ju lasta kontrollida, kuidas tasemed on.
  8. Ei suutnud naeru pidada..

    Sündides see naine nüüd küll naine polnud. Kui lõuga vaadata, siis see naise lõug pole. Ja steroididega vaevalt lõua kuju muuta saab. Pilgust näha lausa, et tegelikult mees.
  9. Tribulus

    Tribulus Fitness.ee poest 280 EEK Optimum Nutritioni Tribulus 625 Caps iga kapsel sisaldab 625 mg Tribulus Terrestris jahu ja ekstrakti. Ja siis ühe teise kaupluse toode: 500 EEK Üks kapsel sisaldab 650 mg puhast Tribulus terrestrist Pakendi sisu ei erine väga palju, vastavalt 100 tabletti ja 120 tabletti. Et millest selline hinnavahe samaväärsete toodete vahel? Kas siis teises tootes on midagi muud kui jahu ja ekstrakt, kuna on kirjutatud "puhas"? Thanks.
  10. Et olen jõusaalis näinud, mõnel on mingid värvilised pikad plaastrid seljale ja näiteks triitsale kleebitud? Miks see vajalik on?
  11. Tere. Kavatsen siis lähiajal tarvitada mitmeid testo taset tõstvaid preparaate. Aromataasi vältimiseks kavatsen kasutada Vitex Agnus Castuse ekstrakti. Eestis müüakse teda tootenimega PREFEMIN. Infoleht kirjutab, et kasutatakse naistel menstruatsioonieelsete vaevuste leevendamiseks. Niipalju kui lugenud olen, siis see vähendab aromataasi ja peaks olema ohutu kasutada. Aga mind jubedalt segab see nimi "Prefemin" ja "menstruatsioonieelsed vaevused". Kas mõni teadja vaataks pakendi infolehe üle ja ütleks, kas on seal abiainete hulgas selliseid, mis mehe organismile ei sobi? Toimeaine: 20 mg mungapipra viljade (Vitex agnus castus) ekstrakti. Abiained: tableti sisu: veevaba kolloidne räni, mikrokristalne tselluloos, laktoosmonohüdraat, magneesiumstearaat; tableti kate: makrogool 400 ja 20000, hüpromelloos, propüleenglükool, titaandioksiid. Infoleht PDF Infoleht HTML Aitäh.
  12. Vitex Agnus Castus(mungapipar) - Prefemin

    Tõenäoliselt mitte. Wikipedia seda tõesti väidab. Mujalt saab infot selle kohta, et see on antiöstrogeen ja alandab prolaktiini taset, mis tõstab libiidot. Et mida siis nagu uskuda?
  13. Lähen käin nüüd lähiajal traumapunktis ja tundub, et see vigastus vajab pikemat paranemisaega. Eile proovisin 70-ga rinnale seeriaid teha ja juba oli peale esimest seeriat ranne nii valus, et enam ei julgenud teha. Küsiks siis sellise küsimuse. Kas mu rinnalihaste jõud säilib ja kui edukas oleks rinnalihaste kava, kus ma teen ainult liblikat ja ületõmbeid? Võibolla saaks ka ristivedu teha, aga see ei erine minu arvates kuigi palju liblikast.
  14. Vitamiinikogused?

    Võtan hetkel: PP-vitamiin - 120mg B1 - 30mg B2 - 30mg B6 - 30mg C - 1000mg E - 450mg Mg - 700mg Zn - 30mg Kuidas need kogused on ka? Mg on mul oksiidina, öeldakse, et imendub halvasti. Midagi ikka kasu on vast?
  15. Suutsin pisut vähem kui 2 nädalat tagasi parema käe rannet kuidagi kaldpingil kangi(smith) surudes vigastada. Endale tundus nii, et venitas kõõluseid vms sidemeid ülespoole. Kui ranne on sirge, ei ole midagi hullu. Saan teha rusikate peal kätekõverdusi, samuti teha kukla taha tõmbeid normaalse raskusega. Aga valusaks läheb asi siis kui rannet üles-alla liigutada. Alla eriti hull polegi, aga ülespoole ta mul lihtsalt hetkel üle 45 kraadi ei lähe(mitte et valus oleks, on valus ka, aga randme enda jõuga ei lähe lihtsalt). Ei tea kas peaks arstile minema? Olen siin Capsicami nimelist salvi määrinud ja sidemesse pannud, natukene aitab. Kas võib aidata ka venitamine, et ma surun teda lihtsalt 90 kraadi alla ja hoian?
  16. Alternatiivid On siis need alternatiivide lahtris olevad ained legaalsed ja kas neid leidub ka Eestis?
  17. Leidub mingit detailset juhist, kuidas oma kehatüüpi määrata? Ei soovi neid mõnesõnalisi puusade ja õlgade suhte kohta.
  18. Huvitab, mis need näitajad mul on. Kus saaks sellist mõõtmist teostada?
  19. Jõusaalis käin 4x nädalas. Kui ma nüüd 3 jõusaalist vabal päeval iga päev 1h aeroobset teen, samas aga toitun samamoodi ja jõusaalitreeningus samuti muutusi sisse ei too, kas on võimalik rasvu põletada? Ja milline peaks see aeroobne trenn välja nägema. Ma peaksin vist tühja kõhuga alustama, et mitte süsivesikutest energiat ammutada treeningu ajal. Ja kas peale aeroobset tohin ma kohe süüa valgurikast toitu(et mitte lihast kaotada) või kestab rasvapõletus lühiajaliselt ka peale treeningu lõpetamist?
  20. Kui ma nüüd perearsti juurde lähen ja palun mõõta testosterooni ja östrogeeni taset, kas siis on enesestmõistetav, et ta märgub need 2 ja 16 hüdroksüd ära või peaksin ma mingi nimekirja tegema. Ja kui juba analüüsiks läheb, siis mida võiks veel mõõta lasta?
  21. Methoxy doseerimine

    Sain siis täna oma methoxy kätte ja õhtul võtan ka esimese doosi ära. Aga kui palju peab teda seal pipeti sees olema. Maksimum mis ma sinna saan on nii, et 2cm jääb ülevalt vabaks. Kas on vaja, et pipett oleks täiesti täis või ongi see sobiv kogus, mis sinna tuleb? Aitäh.
  22. Methoxy doseerimine

    Olen selle toote kohta kuulnud seda, et mõju on väga individuaalne. Mõnele ei mõju üldse, teisele jällegi nagu mingi imejook. Ei mäleta, kes see oli siin, aga talle olevat seda kasutades kuu ajag +6kg lihast tulnud ja samaaegselt ja rasva% vähenenud. Loodan, et mulle mõjub, polnud just odav asi.
  23. Selg ja õlad

    Sooviks infot harjutuste kohta, mis treenivad: 1) selja paksust 2) laiust Samuti tahaks teada, milliseid harjutusi on kõige kasulikum selja ja õlapäeval teha(need on mul ühel päeval). Hetkel on mul kava selline selle päeva jaoks: Õlad: 1. Hantlitega tõsted küljele 4 x 10 2. Kangi surumine kukla tagant(smith) 3 x 10 3. Kangi surumine eest(smith) 3 x 10 4. Hantlite tõsted ette 3 x 10 5. Kangi tõsted lõua alla, keskmise haardega 3 x 10 6. Üle 1 nädala ka trapets Selg: 1. Ploki tõmbed kukla taha 4 x 10 2. Ploki tõmbed rinnale 4 x 10 3. Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes, kitsas haare 4 x 10 4. Spetsiaalse masinaga kõhuli tõmbed vastu kõhtu 4 x 10 5. Keretõsted alaseljale + 20kg ketas 3 x 15
  24. Selg ja õlad

    Pooleteise või tunni ja kolmveerandiga saan tavaliselt hakkama.
  25. Nii, varemalt käisin Arenaspordis. Täna pandi see remondi tõttu 6 augustini kinni(avastasin selle klubi ukse ette jõudes). Treeninguid aga ei tahaks pooleli jätta. Tahaks niikauaks või siis pikemaks ajakski leida asenduse. Ise elan Raadi kandis. Nii et teises linna otsas ei tohiks jõusaal asuda. Samuti võiksid ajad normaalsed olla. Käin hetkel tööl, töölt saan vabaks 15.30. Jõusaali tahaks jõuda nii 4, poole 5 ajal. Silma jäi Staadioni 21 jõusaal(ülikooli staadioni), aga seal jube nõmedad ajad. 9-17 ja 21-23. Ootan soovitusi.
×