bumer_2
Kasutajad-
Content count
55 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by bumer_2
-
Alustades kaalusin ca 60kg, pikkus 177. Rinnalt 60kg Kükk 70kg Tõmme 90kg Peale aastat trenni kaal 70kg Rinnalt 100kg Kükk 145kg (125kg 5x5) (tõstevööga) Tõmme 175kg (150kg 5x5) (tõstevööga) Esimene pool aastat trenni oli suht lahja, teine pool aastat algas Smolovi kükiprogrammiga, edasi 5x5, 10x10 ja muud sellised mõnusad kavad. Sealt ka põhiline areng. Suur tänu Janarile nende tutvustamise eest siin portaalis! Mõned näitajad veel: Püsti surumine ilma nõksuta 50kg 5x5 Rööbaspuudel surumine 25kg lisaraskusega 5x5 Lõuatõmbed 15kg lisaraskuega 5x5 Nii et ka esmapilgul täiesti andetu ektomorf võib korraliku trenni ja söögiga päris kaugele jõuda.
-
Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
bumer_2 replied to NatalieKelly001's topic in Küsi Spetsialistidelt
Pane munakollased tagasi, siis sobib. -
Teemaalgataja tahtis rasva põletada, mitte massi kasvatada..
-
Füüsikaga on selline huvitav asi, et üks võib väita, et päike tiirleb ümber maa ja teine, et maa tiirleb ümber päikese, ning mõlemal on õigus. Nimelt saab igasugust liikumist kirjeldada ainult mingi objekti suhtes, tuleb valida taustsüsteem. Ja ükski reegel või seadus ei keela võtta taustsüsteemiks maad.
-
Meestele - millised naised teile meeldivad? ;)
bumer_2 replied to Heddi's topic in Naised ja treening
Välimuselt on Nicole Scherzinger kõige lähemal ideaalsele. Iseloomuga on aga keerulised lood, 100% sobivat on kahjuks võimatu leida, kuna omadused, mida sooviksin, on osalt teineteist välistavad. -
Ükskord 10x10 kükke tehes oksendasin 4 korda (peale 6. 7. 9. ja 10 seeriat) aga pooleli ei jätnud. Kerge iiveldus on peaaegu iga jalatrenni lõpus, korra või kaks olen veel oksendanud.
-
Sul on nii täpsed statistilised andmed selle kohta, kuidas Eestis kombeks on? Venemaale viidata ei tohi, aga Tartu koolile võib? Tramaeivõi..
-
Kui sa püsti talle vastu ei saa, siis maadle. Vaata ainult, et maha minnes allapoole ei jää.
-
Kuna etanooli tihedus on ca 0,8g/ml, siis tuleb kaloreid poole liitri viina kohta veidi vähem, 1120 kcal. Teinekord veendu kas see, mida sa kirjutada kavatsed, ka õige on.
-
Oh seda püha lihtsameelsust. Tõesti arvad, et toit sellest odavamaks muutub? Ei muutu, hoopis toidukaupmeeste kasumid muutuvad suuremaks. Samasugune populistlik BS nagu kõik keskerakonna teisedki ideed.
-
Kunagi võtsin 3 ööpäevaga alla ca 8% kehakaalust ja päev hiljem maadlesin päris edukalt, nii et pole see midagi nii võimatu. Lihtsalt ei söönud ega joonud praktiliselt midagi ja tund enne kaalumist sai veel viimase vajaliku pool kilo maha higistatud.
-
Mis variante siis veel peale sügava augu on?
-
Kui vajalik aparaat kinni on, siis küsin alati viisakalt, kui kaua läheb. Juturääkijad vastavad selle peale tavaliselt, et just lõpetasid ja liiguvad järgmise pingi peale juttu ajama, tõsised tegijad ütlevad oma seeriate arvu ning kui nad just alustasid ja läheb kaua, siis teen ettepaneku kordamööda teha. Kunagi pole veel probleemi olnud, et üle paari minuti midagi ootama peaks.
-
Ma ei saa aru, miks ikka veel seda piiteri teemat (poksija poja väidetav vägistamine) üleval hoitakse. Oli ju teine uudis, et tõenäoliselt oli see "vägistaja" poksija äripartner narkoäris, kellest oli vaja lahti saada ja kogu see vägistamise asi oli lavastatud.. Point: asi ei pruugi olla üldse nii, nagu see esmapilgul paistab.
-
178/70 ja õlavars 36cm. Aga võrdleks ühtlasi siis ka jõutõmmet või kükki - vastavalt 165kg ja 140 kg. Kas on ikka nii, et suurema biitsepsiga kaasneb suurem üldkehaline jõud?
-
Ampser vist soovitab üle poole päevasest energiast saada süsivesikutest? Kui nii toituda, siis pole ime, et rasvaprotsent liiga suur on. Soovitaks piirata süsivesikud 30% peale ja põhienergia saada rasvadest. Kui jõutrenni ei tee, võiks valkude osakaal olla vast kuskil 20% päevasest kaloraažist. Milliseid rasvu tarbida, sellest loe rasvade teemast.
-
Miks parandada midagi, mis on täiesti terve? Kas Su elus on kõik muu nii hästi, et Sinu kõige suuremaks mureks on sinu peaaegu ideaalne ahter? Kui tahad seda paremini treenida, tee kangiga kükke ja jõutõmmet.
-
Käin trummi jõusaalis ja väga rahul - olgu rahvast palju on, aga kükipuur on ALATI vaba. 75% oma trenniajast veedan selle juures (kükid, jõutõmme, püsti surumine, seljale kangi tõmbed). Ei näe mingit põhjust, miks peaks mingis uhkes saalis käima - masinad on üldiselt naistele.
-
Eksid, tänapäeva arusaam seksikast naisest pole selline, nagu sina seda ette kujutad. Selles väärarusaamas on süüdi osalt meedia ja osalt sinu madal enesehinnang. Kui viia meeste seas läbi küsitlus, siis saaks esimene variant raudselt kordi rohkem poolthääli kui teine variant. Ära aja segamini seksikust ja seda, milline kehatüüp sobib moeinimeste arust kõige paremini kõndivaks riidepuuks.
-
Ma olen tavaliselt trennijärgsel hommiku ca pool kilo kergem ning järgmise päeva hommikuks on see pool kilokest kenasti tagasi. Üldiselt on mõtet võrrelda näiteks nädala keskmist kaalu või paarinädalast libisevat keskmist ning hinnata selle järgi trendi, kuhu poole ja kui kiiresti kaal liigub. Kahe üsna väikse vahega tehtud kaalumise võrdlemine ei anna eriti adekvaatset infot.
-
Selles artiklis on jõutreeningu all mõeldud jõusaalitreeningut üldiselt. Rasva põletad eelkõige ikka toitumisega - soovitan aluseks võtta Fredi soovitused ja oma massikava muuta nii, et vähendada kõvasti süsivesikuid, jättes alles ainult trennijärgsed süsivesikud, ja tõsta "heade" rasvade hulka. Kaloraaz võib samaks jääda või veidi langeda, see muutus üksi juba peaks vormi parandama. Jõusaalis võiksid proovida nn. reljeefikava - korduseid üle 10, pausid seeriate vahel alla minuti, ning lisaks teha intervalltrenni, soovitavalt eraldi päevadel. Ja keskendu ikka baasharjutustele.
-
Ma suutsin alustades tänu valele tehnikale ja ebapiisavale soojendusele on küünarnuki nii ära rikkuda, et vist enam elu lõpuni ei saa prantsuse surumist ja pulgaga plokil alla surumist teha - kohe lööb valu sisse ja halvemal juhul kestab see mitu nädalat. Õnneks kitsalt surudes, rööbaspuudel surudes ja köiega plokil alla surudes see tunda ei anna. Nii et ole ettevaatlik.
-
Ma võtsin suvel ühe purgi ON'i tribulus terrestrist, ja need "allapoole vööd" positiivsed kõrvalmõjud olid küll selgesti tuntavad. Ju siis vähemalt minu peal see töötas. Vanus 24.
-
145 Huvitav, mis see maksimaalne võimalik selle testiga üldse on.
-
Ma ootan suure huvi ja uudishimuga Fred Antsonilt artiklit rasvade kohta ja usun, et ma pole ainus. On küll mitmeid infokilde siin-seal, erinevates artiklites ja foorumipostitustes, kuid üks kõike kokkuvõttev kirjatükk oleks kindlasti paljudele abiks..