Jump to content

Hi

Kasutajad
  • Sisu loend

    254
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Hi postitused

  1. Ei saa aru:D

    Kuidas sa saad lampi teisele oma kava anda, mis see talle annab ?? Kava on koostatud Hr.Leesmann poolt võttes arvesse konkreetse inimese näitajaid ja soove. Küsige otse Hr. Leesmanni käest. Minuarust on see kava küsimise teema siit foorumist aeg ajalt ikka läbi käinud... otsige see ülesse ja postitage oma soov sinna.
  2. Flavourwave

    Pidi hästi töötama, kahel mu tuttaval on. Pidi ilusti läbi küpsetama ilma liigse rasvata, niiet juu ta siis midagi ikka teeb.
  3. Vormi pildid

    Päris selgelt on näha et vasakul pildil oled suurem...
  4. Mhm, tõesti norm, 15 sekundit tuuleveskeid. Mul jääb sõnadest puudu, et sinu kommentaarile pikemalt vastata.
  5. sapp'il on parem tehnika, vähemalt videos nähtu põhjal ütleks seda küll (minu arvamus). Jalg tundub ka väga hea potensiaaliga.
  6. see ei ole reegel ... Nt Tyson, Lesnar
  7. Marius on tugev, kuid aeglane, vähese võhmaga ja väga kesise tehnikaga. Natuke tuleb teda jooksutada ning varsti ongi ta nö sitting duck.
  8. ull vend

    Ilus tehnika ja ilma särgita ...
  9. lockerz

    Tundub, et iga foorum on täis seda lockerzi jama, mingi kergeusklik spämmib seda igalepoole.
  10. Jalg.

    Kas oled ise kokku puutunud mõne võitluskunstiga, või räägid seda mida oled kuulnud/lugenud ?
  11. Uni kadunud:(

    Mandlid on korras ?
  12. Poksi trenn ja jõusaal ?

    Väidaks vastupidi, aeroobne osakaal on suur (stamina). Mida rohkem oled tegelenud poksiga seda kõrgemale seda läve nihutatakse ilma, et anaeroobsesse staadiumi jõutakse. Soojendus on juba poksis korralik aeroobne eeltöö (sörk, varjupoks, hüppenöör). Trenni lõpus on tunne nagu oleks jooksnud maratoni. Hea võhm on poksis üks põhieeliseid vastase ees, mida on võimalik arendada aeroobse tööga.
  13. Kas kuskil tema treeningvideosid ka üleval on või midagi mis annaks aimu tema tehnikast, löökidest jne
  14. Varustuse pesemine

    Käesidemeid ei ole soovitatav pesta kuna sida venib välja ja kaotab oma elastsuse ning siis pole mõtet enam neid sidemeid edasi kasutada. Pritsi alkoholiga v mõne muu antiseptikuga...
  15. Elektrooniline poksikott!!!

    Tere, äkki mainiksid ka pubi nime ?
  16. TÄPS, EI!

    Ära kaota pead! Abi Fitness.ee-st.
  17. TASUTA MUSCLE+

    Kuna näha, et pildil olev lamavas asendis olev noormees on ilmsete joobetunnustega ning olukorda lausa nii tõsine, et teatud meesterahval kontakt välismaailmaga hoopis puudus, kutsuti kiirabi. Pildil olev naisterahvas võttis kurjajuure kannatanu käest ning tegi teatavaks, et kiirabi on kohal. Ivo seepeale ehmatas ja pomises: Krt ma tõmban pluusi alla poole, muidu meedikud näevad, et tegu on sportlasega ja siis hakkavad SLO lehe poolt nii heledad laksud käima, et lausa päikeseprille vaja läheb. Vahepeal hõikas Jokker tagaplaanilt: Kule Iff, mis su level WOW-is on... Järgmisel päeval Sl õhtulehes suurelt kirjas: Ott Kiivikas koostab noortele toitumiskavasid/ õpetab noori korrektset toituma - antud pilt ilutseb suurelt teksti all.
  18. Psüholoogline / vaimne osa

    Tule taevas appi ! Mul pole sõnu, aga kuna sa oled tõesti tüdruk siis annab andeks
  19. stabilisaatorid

    antud juhul on vist mõeldud rinnalt surumisel töötavaid stabiliseerivaid lihaseid... (kätekõverdused toetudes jalgadega ebatasasele pinnale nt. pall vms. annaks vb. mingeid tulemusi, kuigi jah segaseks jääb natuke see küsimus...)
  20. BRUTAL FX

    Kohv ei kahjusta südant muide ...
  21. valgud ja trenn .

    pigem 30/60 (üks kahele suhe)
  22. KungFu

    Kung Fu - Fight Quest
  23. suuremaid lihaseid

    See aeroobse mittetegemine võib hiljem valusalt kätte maksta
×