Jump to content

ristokru

Kasutajad
  • Sisu loend

    583
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik ristokru postitused

  1. Valgujook teeb haigeks?

    Kas valgujook võib teha inimese haigemaks või nõrgendada seega immuunsüsteemi? Nimelt olen täheldanud,et igakord kui joon peale trenni ,jään tõbiseks. Ilma joogita aga tugev kui härg. Ja seda täheldanud nüüdseks juba 4-5 aasta jooksul. On see võimalik või mis võib seda põhjustada?
  2. Valgujook teeb haigeks?

    Ma ei tõmbaks paraleele tootega, vaid ju mul endal mõni vastunäidus mõnele ainele Mul kohupiimaga ka mõnikord ,et hakkab kõhus keerama ja mulksuma aga samas teine kord jälle kõik ok,Saa siis aru endast
  3. Valgujook teeb haigeks?

    Räägi kokteilist lähemalt. Ja ma kindel ,et see valgujoogist,ju mingi aine on vastunäidistatud mulle. Ja ei mäleta valgu sorte kuna ,oli sees pikem paus.(2a.)
  4. Valgujook teeb haigeks?

    Hera 80
  5. Valgujook teeb haigeks?

    Trenni teen jah tugevalt aga see ei loe. Nii kui valgujooki tarbinud ,jään tõbiseks ja see käib kiirelt. Nii 20 minutit ja võin juba talvel nt. tunda nohu ja kurguvalu jne. Ma olen testinud jah, nt. kohupiim peale trenni ei tee midagi,samuti ka kui midagi ei tarbi ja söön alles nii 40 min. pärast kui kodus toit valmis. Ja olen ka erinevaid valke testinud aga teevad nad kõik mind nõrgaks. VB. tõesti mõni jook pole teinud aga seda enam ei mäleta... Hetkel ostsin uue valgujoogi ja jälle sama jama...ennem tegin ilma joogita ja kõik ok.
  6. Kava tõlkimine!

    Sooviks siis proovida seda kava aga ei tea kõiki harjutusi, äkki keegi oskab aidata? Push A- Monday Pull A- Tuesday Bench Press 3 X 4-8 Rinnalt surumine Bent Over Row 3 X 4-8 Military Press 3 X 4-8 Lat-Pulldown 3 X 4-8 Close Grip Bench 3 X 4-8 Triitsepsile surumine? DB Shrug 3 X 4-8 Squats 3 X 4-8 DB Curl 3 X 4-8 Seated Calf Raise 3 X 4-8 Stiff Leg Deadlift 3 X 4-8 Push B- Thursday Pull B-Friday Incline DB Press 3 X 4-8 Deadlift (Full or Rack) 3 X 4-8 DB Shoulder Press 3 X 4-8 Pull-Up 3 X 4-8 Skull Crusher 3 X 4-8 Triitsepsile Barbell Shrug 3 X 4-8 Leg Press 3 X 4-8 kükk Barbell Curl 3 X 4-8 Leg Press Calf Raise 3 X 4-8 Lying Leg Curl 3 X 4-8 Äkki keegi oskab tähendused taha panna
  7. Kava tõlkimine!

    On nüüdseks keegi proovinud ka seda kava? Mõtlen ektomorfid just
  8. Treeningkava kohandamine

    Oled kindel ,et oled ektomorf? Millest seda järeldad? Tõelisel ektomorfil peaks olema enamuselt just baas harjutused ja lühikesed trennid aga Rasked. Tehes ühele lihasele kindlasti üle 3 harjutuse viib ektomorfi kiirelt stressi ja lihase seisule!?
  9. Pelmeenid?

    Olen nagu kusagilt kuulnud et pelmeenid on väga hea jõusaali toit Vastab ka see tõele??
  10. bodybuilding.com

    Kas keegi on siit tellinud ka? Vaatasin seal hindu ja seal kaks korda odavam peaaegu kui Eestist ostes aga samas kui sealt osta midagi kas raviamet kätt peale ei pane jne.?
  11. bodybuilding.com

    Aga kust siis näiteks eraisikud tellivad omale Bsn toodet nirix?
  12. Uni kadunud:(

    Selline mure siis et lähen u.22.00 magama ja selline uni peal kuna magamatus juba tekkind.Aga niikui voodisse siis uni läinud ja tuhanded mõtted peas. Ok,oleks savi kui hommikul kell 06.00 ärkama ei peaks Kas on midagi mis aitaks uinuda? Ei taha une tablette ka kasutama hakkata. risto
  13. Pornokas ja Pealtnägija

    Ma ei saa aru ,et osad räägivad ,et see sportlane süüdi ka?Milles? Ta oli ka lihtsalt näitleja ju!!! Kui siin nii kõvad mehed siis tuleks ainult üks mees vaese omaks peksta ja see on Villu Parvet!!!
  14. Liha+hapukoor?

    Tahtsin küsida kuna armastan ja peangi sööma hapukoort siis kas oleks seda mõistlik ka süüa liha kõrvale või ei sobi see?
  15. Liha+hapukoor?

    Piim ja liha kokku ei sobi,seda ammu teada! Aga hapukoor?
  16. Ektomorfi kava

    Jumala õige jutt!!
  17. Mida hommikuks süüa.

    Hommikusöögiks proovige omleti kõrvale hapukoort! Megalt annab energiat ja hea tuju rohkem kui süsivesikud
  18. Aeroobne

    Ott, kui ma teen rasket jõu trenni ja siis peale seda jooksma millal oleks õigem võtta siis sheik? Ma olen kuulnud ,et peale jõusaali jooksmine hakkab lihaseid sööma!Samas osad just käsevad joosta peale jõusaali!?
  19. Ektomorfi kava

    Seega sa arenetki veel! Ja hetkel siis parim teha trenni kuna tulemused paremad kohe
  20. Ektomorfi kava

    Kui vanad te olete? Osad kes kõrsikud on alles arenemis perioodis ja räägivad suure suuga ,et ektomorfid aga arenevad hästi See pole nii! Kui te pole välja arenenud siis te ei teagi konkreetselt mis tüüpi olete ju!Ja suure suuga poleks siis ka nagu mõtet seletada!! Enda arust kõik kõhnad jne. Ja need kes tõesti vaevlevad oma arenguga ,keerab see asja veel raskemaks kui seletavad inimesed kes ei teagi midagi! Ektorfidel soovitaks proovida seda kava Minupeal töötas väga hästi algul!
  21. Ektomorfi kava

    Kava siis igaksjuhuks: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21202
  22. Ektomorfi kava

    Loomulikult on ektomorfi treening kava teine!!!Mis lolli juttu siin aetakse!Ektomorfil on esiteks juba lõhemad trennid jne. Ja kuna otsid kava ektomorfile siis kasuta otsingut ja leiad spetsiaalse kava ektomorfile! Ma ise postitasin selle! Tee selle järgi ja kasva
  23. Mitu treeningut päevas.

    Aga kui lugeda meie kuulsa Arnoldi S. treenikut siis tema tegi vahepeal 7xnädalas ja 3xpäevas trenni! Ja taasus ära seega...?
  24. Karnitiin

    See on nüüd küll midagi uut mu kõrvadele! L-karnitiin ei aitagi põletata rasva!!??
  25. Karnitiin

    Tere, Kuna mõtlesin kasutama hakkata l-karnitiini rasvapõletus eesmärgil siis tekkis paar küsimust! Apteeker rääkis et võta 1xenne sööki päevas aga samas olen kuulnud ,et kui tahad ikka rasvast ka lahti saada tuleks võtta vähemalt 3xpäevas!? Kas keegi oskab midagi kommenteerida selle kohta ja mis kogused need peaks olema?
×