Jump to content

ÜRASK

Kasutajad
  • Content count

29
  • Last visited

Everything posted by ÜRASK

1. Erektsioon trennis

njh
  2. Erektsioon trennis

Tihedamini on hakkanud esinema seda Tribulus Pro kasutamisel...
  3. Erektsioon trennis

ega mul ei ole mingeid kalduvusi sellel teemal, vastik on trenni edasi teha löga täis pükstega... lihtsalt tahaks teada milles probleem...
  4. Erektsioon trennis

Sooritades viimset pingutust maksimaalsest , siis juhtub selline asi. See juhtub põhiliselt lõuga tõmmates või jala tõsteid tehes (kõhule)... Küsimus on selles ,et millest see tuleneb ? Tänud
  5. müstilised raskused...hästi ei usu ,et bush va nahk 185 lbs 5 korda suruda (83kg)
  6. Kasv!

minu puhul ka see müüt paika ei pea... jõusaalis käima hakkasin ,hakkasin kasvama nii laiuselt ,kui ka pikkuselt
  7. FASTI tooted

Tere-tere, Mul oleks selline küsimus inimestele ,kes siin seda e-poega tegelevad. Küsimus on selles ,et kunas oleks oodata FASTi toodetelt seda 25% allahindlust. Vahepeal oli poe esilehel ,et antud toode on -25% aga ,kui ostukorvi lisasin siis jäi ikka sama hind ikka vana e. ilma aleta (antud juhul räägin Hera80nest). Ootan seda sellepärast ,kui tellima hakkan siis võtan paraja koguse ,niiet säästan üpriski palju selle ale. pealt. Ette tänades,
  8. FASTI tooted

Aitäh informatsiooni eest.
  9. Mokatubakas

Tere Oldman! Ma tahaksin teie k2est nõu küsida et mis teeb mokatubakas halba või head (Tarvitan KREATIINI).... TÄNUD !!!
  10. kas olen alakaaluline?

kle ma olen ~170cm ja kaalun 50kg
  11. 2 K duell - kes keda ?

Marek Kalmus !
  12. Toitumiskava

Tervist! Mul on sihukene mure ,et tahaks lihas MASSi.Mingilmääral on seda tulnud ka aga mitte piisavalt.Põhjuseks ma arvan korrapäratu toitumine. Kaalun ma umbes 50kg ja pikkust 169cm.Jõusaalis olen käinud umbes pool aastat. Toitund olen ma nii nagu kodus antakse 3x päevas.Peale trenni joon ühe valgusheigi ka. SELLEST SEGASEST JUTUST TAHAKS PALUDA ,ET KEEGI TEADLIKUM AITAKS MÕELDA TOITUMISKAVA. Tänud!
  13. Toitumiskava

350.- veidike ??????????????
  14. Ronnie vs Jay

jayl on selg nagu laudauks
  15. Pärm millex?

kui palju seda manustama peaks enne trenni ??? ma kaalnu ksuki 50 tuuri ja söön tavaliselt 1/3!??
  16. Telli fitnessi kodukalt Mingi 40eeku läheb rohkem...ennem ma maksaks 40 eeku rohkem kui jooks mingit "kust". **Tglt Pärnus Kaubamajaka apteekis peaks olema Tai Kane stuffi (kreatiini,protriini,sheiker,aminohappeid ja vist veel midagi)
  17. see BIOLAB on täielik okse !!! Ma olen tarbinud seda ja seal on taga kirjas kuida võtta...ma võtsin 1g per 1keha kg..! Soovitan osta Fasti tooteid
  18. Fasti Muscle+ tähtaeg

Mina isiklikult arvan ,et mingi nädala kaks ei juhtu kohe kindlasti temaga midagi...
  19. proteiin

mida soovitate : Whey Protein [Natures Best] , 100% Whey Gold Standard [Optimum Nutr] , Whey3 [Fast]
  20. protein

Mul on siukene mure ,et mul hakkab protein ostsa saama...tahax uut osta aga mõistus on otsas (vana oli taikane N0_1) ....mida soovitate...kaalusin Natures Best (kellegil kogemusi)....??? TÄNUD !!!!
  21. põlved

minuarust ka rattasõit on nedest kõige parem põlvedele ....ärge vaielge Oldmaniga (ma arvan et ta on meist kõikidest mitukorda targem )
  22. Mokatubakas

suured t2nud ...niiet suurt midagi ei tee siis :D THx Oldman !!!
  23. Treening

Olen rohkem kui harrastaja teen 4-5x nädalas trenni...Tahtsin küsida , et kas on võimalik nii trenni teha kui ma teen päevas 2-3tundi 8-12x kõikidele lihastele...(erinevalt sellest kui teeks :üks päev triitseps ja piitsep...jne)...Tahtsin seda sellepärast küsida et plaanis on lihasmassi suurendamine...et kas see trenn sobiks lihasmassi suurendamiseks... Äitäh!
  24. Treening

käib see teema juurde ....=? EI OLE VAJA NÄKKU PANEMA HAKKATA JUU....!