Jump to content

Skini

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Skini postitused

  1. Hera80

    Endal kõik variandid läbi proovitud ja vanilje on konkurentsitult parim! Kuigi jah, maitse üle ei vaielda..
  2. Koosoleku otsusest ei loe välja kas Ader heideti juhatusest ka välja või on ta seal edasi..?
  3. Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus

    Õudne lugu aga loodame, et kõik läheb siiski hästi. Hoolige endist ja teistest, siis juhtuks selliseid õnnetusi vähem!
  4. Kogu selle kisa/kära taustal tahaks teada mis Aderist saanud on? Mis on saanud tema karistusest või kaebab dopinguproovi nö. "edasi"?
  5. Ehh, "sõda" paisub juba nii suureks, et "põhipatune" Ader-poiss jääb justkui üldse tahaplaanile...Tagatipuks unustatakse talle karistuski määrata
  6. Teflon

    Jah, selle jutu peale võib ainult lisada, et elada on üldse ohtlik-võib ära surra.
  7. Maailma tugevaima mehe õla treening.

    Rahunege, kutt pole kunagi oma "lisandite" manustamisest saladust teinud. Niiet ärge tormake jõusaali seda tsirkust järgi tegema( see soovitus käis ikka meie noorematele lugejatele, tapate veel ära end).
  8. Olen siiani saanud aru, et siin portaalis propageeritakse keemiavaba tervisesporti ja taunitakse üldjuhul (e.eiratakse)"keemikuid".Kuid lugedes antud teema kommentaare(mida juba 16 lehte) ei saa enam millestki aru.Rõhuv enamik toetab keemia panemist ja paneksid võimalusel ka ise...Olen ka enne juhtinud tähelepanu sellele, et siin portaalis pole nagu mõistlik näidata Colemani jt. täistopitud värdjate pilte(selleks on olemas terve internetiavarus).Mis juhtus,Tokko? Kas kogu üritus on p.rse lennanud? Üleüldse on "ametlikult" poolt kahtlane vaikus...
  9. Rinna treenimine

    Mnjah aga see "üks aste allpool 90kraadisest nurgast" on minu meelest ikkagi liiga kõrge rinnatrenniks. Seda ka Kalmus kunagi märkis, et tavapärane 45-kraadine nurk on mingi segu rinna-ja õlaharjutusest. Ise sama meelt, asi hakkas liikuma kui pingi langetasin mingi 30-kraadi peale. No eks igaüks ise tunnetagu kus see õige nurk on, eks peabki ju kogu aeg eksperimenteerima...
  10. Parteiline kuuluvus

    Millegipärast on enam kui 15 aastat paduparempoolsust tootnud meile küll pigem luuserite põlvkonna.Sõjaväkke noored ei lähe,kuna suurem osa ei ole füüsiliselt kõlbulikudki.Tahtmisest rääkimata.Tööd samuti teha ei viitsita,tahetakse kõike kohe ja kergelt, vahendeid valimata. Ja need "maksimaalse jõuga ellujääjad ja edasipürgijad" millegipärast lahkuvad suisa massiliselt välismaale. Kauboikapitalism on oma töö teinud,pole sellel ei rahvust ega kodumaad.
  11. Kahjuks taandub asi jälle igivanale dopinguteemale.Juba esimeste siiajõudnud piltide järgi võis öelda, et meie mehed jäävad ikka kõvasti maha...ja mida teha, et saada kõrgematele kohtadele-tõesti ei tea.Tundub ikka, et kulturismis on võimatu puhtalt kõrgemale jõuda..ja samas puhtalt teises kümnes olla nõuab ikka kõvat psüühikat...et sisendada endale ja teistele, et oled õigel teel.Aga minu suurim lugupidamine meie meestele just sellise suhtumise eest! Aga samas-kuidas edasi?
  12. Hapukurgi vedeliku joomine

    Ah, elada pidi üldse ohtlik olema-võid ära surra:-) Kurgivett pohmaka peale ma küll joomata ei jäta,tapku või ära.
  13. Pelmeenid?

    Kui juba teema sealkandis on soovitan proovida Gruusia hinkaale.Kui väga ei eksi,siis kah vist uvic-i toode.
  14. Yates ja müüt

    Aitähh,olin kursis.Aga nendele kes ei teadnud,palun:Hind seminaril: Registreerides end kohe saad soodustust! 16.01 - 17.02 on hinnaks 1495.- 18.02 - 02.03 on hinnaks 1795.- 03.03 - 13.03 on hinnaks 1995.- Seminari maksumus on 1995.- EEK
  15. Yates ja müüt

    Teravdaks teemat veelgi ja küsiks mürgiselt:kuidas ta ikkagi TREENIS ennast 6xO-ni? Või hirmkalli pileti ostnud said selleski vallas valgustatuks?:-) !
  16. Täpselt sinuga nõus! Kusjuures olen korduvalt seda oma kommentaarides seda maininud.Viimati vist Colemani ülistavas artiklis ja sain veel sõimata ala "tee ise ka niipalju trenni"...Või võtame D.Jamesi külaskäigu ja näidistreeningu.Muidugi on kihvt kui käivad meil külas maailmanimed aga samas vaadata pealt tema treeningut ja pärast totaka näoga takka kiita "et näe maailmakulturisti treening ei erinegi tavategijast millegagi" siis ei teagi kas nutta või naerda.Fitness.ee tegijad peaksid ikka lõpuks võtma kindla joone selles suhtes,arvestades kui palju lapsi ja noorukeid käivad siin teadmisi ja nõu otsimas.
  17. Kas Tallinnas on ka mingi pood mis neid GASP-i tooteid müüb?
  18. ARNOLD CLASSIC WEEKEND REPORT

    Ah sa rsk, legendi endaga kätelda! Kadedaks teeb:-).Aga kuidas vana enda vorm tundus? Niipalju kui seda pintsaku alt aimata võis?
  19. Kulturistide provotseerimine

    Koomiline teema.Ehe näide armsast inimloomusest.Pole musklit-häda,kõik narrivad.On muskel-jälle norivad,jälle häda.Või mis?
  20. Kuidas kujuneb kulturistist ahv

    ,kurat sa tuuker peaksid tõesti foorumit tihedamalt külastama,igatahes sain su postitusi lugedes kohe tuju paremaks!
  21. Eesti kulturismi ajalugu...

    Igatahes igati kihvt nostalgiline rubriik on siin tekkinud.Suured tänud Jokerile ja teistele postitajatele! Häid pühi kah kõigile!
  22. Kaldpingil hantlite surumine.

    Unustasid lisada,et kas teed õlga või rinda? Eeldan, et teed rinda ja siin kipub üheks probleemi allikaks olema kaldenurk.Näiteks paljud statsionaarsed kaldpingid on 45 kraadised ja üleüleüldse tehakse selle nurgaga kõiki rinna ülaosa harjutusi.Minu meelest on see vale nurk rinna jaoks, ise soovitaks 30-35 kraadist nurka.Siis ikka rinna ülaosa töötab paremini, nii et proovi-äkki on seal põhjus?
  23. Nojah,samas võib ju öelda, et keegi ei oska ka käsi efektiivselt kasutada.See on "tänavakangelase" sügavalt oma viga, et ta kasuta kõiki võimalusi.Oma kogemustele tuginedes ütlen, et kõige kõvem sõna nii baari- kui ka tänavakonfliktides on pealöök, mis eeskujulikult sooritades ja hea õnne korral lõpetab konflikti juba eos, nii et käsi-jalgu käiku laskmata.Kuna tänavakonfliktides satub sulle ette pea 90% ette olematu oskustega, purjus ja verbaalselt üliagressiivne "kukk", lahendad sa pealöögiga olukorra sisuliselt käsi tõstmata.Muidugi ei ole see kaugeltki reegel ja tänaval on iga olukord erinev mis nõuab meeletult head enesekontrolli ja verbaalset "paika panemist".Viimase oskus on veel kõige parem oskus-see võimaldab lahendada olukord kellegile viga tegemata!
  24. Ost: Kang

    Selle riistapuu puhul peaks uurima,palju kilosid max.tohib peale laduda.Ühel analoogsel pingil oli kirjas max 90 kg.Nii,et pikemas perspektiivis kipub lahjaks jääma.
  25. Ost: Kang

    Tuhla netis ringi,igasugustes kuulutusportaalides jne.Võib täitsa jopata norm.invetari otsa.Poest uuena osta on ikka kosmiliselt kallis.
×